Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE SMILEY - CULOAREA TA

Știri

Los Angeles Special Screening Of DreamWorks Animation And Universal Pictures' 'Trolls Band Together'

Jessica Biel a împlinit 42 de ani. Imagini pline de senzualitate cu soția lui Justin Timberlake: „Ești cea mai bună”

Justin Timberlake i-a transmis un mesaj public soției sale, Jessica Biel, de ziua ei. Actrița a împlinit 42 de ani pe 3 martie. Cântărețul și vedeta din „Seven Heaven” sunt căsătoriți de mai bine de 11 ani.

Oana Matache cu Radu Siffredi/ Foto: Instagram

Oana Matache, despre relația cu Radu Siffredi. Ce experiențe i-au unit pe cei doi: „Am fost neînțeleși”

Relația Oanei Matache cu Radu Siffredi a fost comentată încă de la început. Cei doi au avut de înfruntat diverse greutăți, însă au reușit să găsească unul în celălalt sprijinul și înțelegerea de care au avut nevoie. În prezent, cei doi sunt unul dintre cuplurile participante la „Power Couple”, unde au captivat inimile telespectatorilor nu doar prin performanțele lor în cadrul show-ului, ci și prin povestea lor de viață.

Dua Lipa

Dua Lipa, într-o rochie roșie cu corset, la fel de scurtă ca jacheta pe care a avut-o deasupra. Solista și-a arătat picioarele de model

După ce a apărut pe scena BRIT Awards 2024, unde și-a adjudecat și un trofeu, Dua Lipa a schimbat hainele de gală cu o rochie roșie, foarte scurtă, tip corset. Și-a luat iubitul, pe actorul Callum Turner, și s-a distrat la o petrecere.

RAYE

Raye, reveleația anului în muzica britanică. Lista câștigătorilor la BRIT Awards 2024

Cântăreaţa şi compozitoarea Raye a câştigat, la gala BRIT de la Londra, şase premii, inclusiv la categoriile artistul şi albumul anului, un record.

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, imaginea senzualității pe Instagram. Artista s-a fotografiat întinsă pe canapea într-o rochie roșie ca focul

Antonia a reușit din nou să-și surprindă cei peste 2,8 milioane de fani de pe contul de Instagram cu o fotografie spectaculoasă. Recent, celebra cântăreață în vârstă de 34 de ani și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată, pozând senzual pe o canapea. 

Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia

Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”

Ed Sheeran și-a dorit ca tatăl tău să aibă parte e o experiență de neuitat și, pentru că știa că John este un mare iubitor de artă, artistul în vârstă de 33 de ani a închiriat muzeul Luvru pentru un tur privat. 

Cat Janice a murit

Cat Janice, cântăreața devenită virală pe TikTok, a murit la 31 de ani. Tânăra era bolnavă de cancer și lasă în urmă un băiețel

Cat Janice, cântăreața din Statele Unite ale Americii care a devenit cunoscută după un videoclip postat pe TikTok, a murit la 31 de ani, după o luptă cu o formă de cancer.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!