Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT MARTIN GARRIX - WE ARE THE PEOPLE

Știri

Kanye West

Capriciu inexplicabil. Kanye West și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan care l-au costat 850.000 de dolari

O nouă găselniță a lu Kanye West i-a lăsat pe mulți cu gurile căscate. Rapperul de 46 de ani a vrut un zâmbet aparte. Nu și-a făcut albire sau implanturi, ci a ales o metodă neconvențională de a ieși în evidență. Și-a scos toți dinții și i-a înlocuit cu plăci din titan.

Andreea Banica

Andreea Bănică, motivul pentru care folosește filtre de înfrumusețare pe Instagram: „Nu duceam gunoiul nemachiată”

Cunoscută pentru cariera sa muzicală de succes, Andreea Bănică se bucură de o mare popularitate în țara noastră și are o comunitate uriașă de fani, mai ales pe platformele de socializare. Fiind extrem de activă online, artista a dezvăluit recent motivul pentru care utilizează filtrele de înfrumusețare pe Instagram.

Delia

Delia împlinește 42 de ani, dar arată mai bine ca oricând în costum de baie. Poze HOT din Thailanda: "Păcat să acoperi un așa corp"

Delia nu putea rata o vacanță la căldură în acest început de an. În programul ei aglomerat, solista reușește să-și facă timp pentru ceea ce îi place cel mai mult: să exploreze lumea. Dacă vara și toamna le-a petrecut urcând pe munte în diverse zone, inclusiv în Nepal, acum, în ianuarie, a decis să se relaxeze în Thailanda.

Theo Rose și Anghel Damian/ Foto: Instagram

Cum arată casă în care se vor muta Theo Rose și Anghel Damian. Artista a publicat primele imagini: „Aproape gata”

Theo Rose și Anghel Damian formează unul dintre cele mai îndrăgite cupluri din showbiz. Artista și regizorul au împreună un băiețel, pe Sasha Ioan, și în curând se vor muta în noua lor casă. Cântăreața a publicat deja primele imagini din locuința lor. 

DIGI_ (3)

Grupul DIGI, contribuție de 1.1 miliarde lei la bugetul de stat, în perioada ianuarie – decembrie 2023

 În perioada ianuarie – decembrie 2023, Grupul DIGI a virat către buget suma de 1.1 miliarde lei, sumă ce reprezintă taxe, contribuții și impozite aferente operațiunilor tuturor entităților din România ale Grupului.

Inna / Foto: Instagram

Inna și-a pus pe jar fanii cu noile imagini din vacanță. Cum s-a fotografiat artista în Thailanda

Inna se află din nou în vacanță, după ce la începutul lunii ianuarie s-a relaxat în Egipt. De data aceasta, cântăreața în vârstă de 37 de ani i-a spus pe jar pe fani cu noile imagini din Thailanda, pozând în cele mai îndrăznețe ipostaze. 

No Doubt

Gwen Stefani reunește trupa No Doubt pe scena de la Coachella. Ce alte nume mari vor concerta la festivalul din California

Lana Del Rey, Doja Cat, Tyler, The Creator, Blur, DJ Snake şi L'Impératrice vor participa la ediţia din acest an a festivalului Coachella, au anunţat organizatorii. Surpriza cea mare este reunirea trupei No Doubt, în cadrul căreia a devenit cunoscută Gwen Stefani.

Ultimele știri

theo rose

Theo Rose, așa cum nu pozează des. Cu o privire cuceritoare, în cea mai scurtă fustă din garderobă și un corset cu vedere la abdomen

Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram

Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei

Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Concursuri

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!

sinsay

PROFM și Sinsay te premiază cu vouchere în valoare de 200 lei!