Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JASON DERULO - SPICY MARGARITA (NEW PW)

Știri

Phil Collins

Phil Collins, urare de la iubita lui fiică, de ziua lui. Actrița Lily Collins: "Te iubesc până în vârful celui mai înalt munte"

Britanicul Phil Collins a împlinit 73 de ani, iar fiica lui, actrița Lily Collins, l-a sărbătorit cu o poză postată pe Instagram, din copilăria ei. 

Celine Dion

Celine Dion lansează un documentar despre cum a învățat să trăiască cu boala sa: Aceşti ultimi doi ani au fost o provocare

Noul documentar "I Am: Celine Dion", în care celebra cântăreaţă pop canadiană doreşte să sensibilizeze publicul asupra bolii care o împiedică să mai susţină turnee, va deveni curând disponibil pe o platformă de streaming.

britney, justin (1)

Britney Spears laudă noile piese lansate de Justin Timberlake. Ce declară artista la 3 luni de la dezvăluirile din cartea ei de memorii

Britney Spears spune că adoră noua muzică lansată de Justin Timberlake. De asemenea, artista transmite că îi pare rău pentru unele dintre lucrurile pe care le-a scris în volumul ei de memorii, lansat în 2023. 

EXCLUSIVE: Rita Ora And George Tabor-King Leave Their Hotel Arm In Arm In Paris - 20 Jan 2024

Rita Ora, selfie în costum de baie, în camera hotelului din Paris. Artista, o împătimită a fitnessului

Rita Ora a profitat la maximum de recenta sa călătorie la Paris. Artista a participat la Săptămâna Modei din capitala franceză, dar și-a sărbătorit și mama care a împlinit 60 de ani. În plus, Rita și-a încântat și fanii cu o serie de imagini pe care le-a postat pe Instagram.

bigi jackson, prince jackson (2)

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară, într-o fotografie alături de verișorii săi. Cum arată mezinul la 23 de ani

Bigi Jackson, fiul cel mic al lui Michael Jackson, a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de sora lui, Paris, dar acesta a bifat o apariție rară pe rețelele sociale, fiind surprins într-o fotografie de familie postată de rapperul Omer Bhatti.

Eurovision 2024

Luxemburg participă la Eurovision 2024 după 30 de ani de absență. Cine este concurenta care va reprezenta țara

Luxemburgul a prezentat melodia care va reprezenta ţara la Eurovision 2024, care va avea loc în luna mai, la Malmö, în Suedia. Ţara nu a mai participat la acest concurs din 1993.

Malmö,,Se,,Oct.,25,2023:,Eurovision,Song,Contest,2024,Waving

Peste 1000 de cântăreţi şi muzicieni suedezi solicită excluderea Israelului de la Eurovision

Peste 1000 de cântăreţi şi muzicieni suedezi i-au solicitat Uniunii Europene de Radiodifuziune (EBU) să excludă Israelul de la ediţia din acest an a concursului Eurovision.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!