Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER SMILEY - CULOAREA TA

Știri

CRBL

CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că și-a vândut toate bunurile și s-a mutat în Spania. Șase ani a făcut naveta între cele două țări, iar în cele din urmă a decis să se întoarcă acasă, decizie pe care nu o regretă.

Elie Saab : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Spring/Summer 2024

Jennifer Lopez a atras toate privirile într-o rochie foarte decoltată, la Săptămâna Haute Couture de la Paris

Jennifer Lopez s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra sa. Artista americană a captat atenția tuturor la un now show de modă din cadrul Săptămânii Haute Couture de la Paris.

Rita Ora

Rita Ora, spectaculoasă într-o rochie transparentă, mulată pe corp. Artista se mândrește cu o siluetă de invidiat

Cunoscută pentru aparițiile care mai de care mai spectaculoase, Rita Ora s-a făcut remarcată de curând, când s-a aflat în Paris în timp ce se desfășura la Săptămâna Haute Couture.

selena gomez

Selena Gomez, despre schimbările prin care a trecut silueta ei în 10 ani: "Azi am realizat că nu voi mai arăta niciodată așa"

Selena Gomez vrea să mizeze pe cartea sincerității în relația cu fanii ei. Tocmai de aceea, artista a postat două imagini care o arată în costum de baie, la 10 ani distanță, și a comentat pe baza schimbărilor prin care a trecut corpul ei.

Doja Cat

Doja Cat, la fel de excentrică în viața de zi cu zi ca pe scenă. În corset decoltat și fustă mini din piele, la cină cu prietenii

Doja Cat a apărut în public după recentele dezvăluiri făcute de mama sa. Femeia susține că fratele artistei a fost abuziv față de ea. Cântăreața de 28 de ani a fost pozată de paparazzi în timp ce părăsea un local din Malibu, în compania unei găști mari de prieteni, și nu părea deloc tulburată.

nicoleta nucă

Cu căciulă de blană și costum de baie, Nicoleta Nucă a ieșit în zăpadă, "echipată" cu o lopată. "Cred că am luat-o razna"

Nicoleta Nucă a profitat într-un fel inedit de ninsoarea așternută peste România. Nu s-a încurcat să facă oameni de zăpadă sau să se joace cu bulgări, ci a ieșit direct într-un costum de baie roșu, "echipată" doar cu ghete, o căciulă de blană și o lopată.

*EXCLUSIVE* Lady Gaga radiates chic elegance in solo departure from French Bakery in Malibu

Lady Gaga, în colanți și sacou pe străzile din Malibu. Artista a mers la o brutărie franțuzească pentru a-și îndulci ziua

Lady Gaga a captat toată atenția în weekend cu apariția sa pe străzile din Malibu. Artista în vârstă de 37 de ani a afișat o ținută complet neagră, în timp ce se îndrepta spre o brutărie franțuzească.

Ultimele știri

theo rose

Theo Rose, așa cum nu pozează des. Cu o privire cuceritoare, în cea mai scurtă fustă din garderobă și un corset cu vedere la abdomen

Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram

Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei

Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Concursuri

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!

sinsay

PROFM și Sinsay te premiază cu vouchere în valoare de 200 lei!