Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT JUSTIN TIMBERLAKE - SELFISH (NEW PW)

Știri

bigi jackson, prince jackson (2)

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară, într-o fotografie alături de verișorii săi. Cum arată mezinul la 23 de ani

Bigi Jackson, fiul cel mic al lui Michael Jackson, a ales să stea departe de lumina reflectoarelor, spre deosebire de sora lui, Paris, dar acesta a bifat o apariție rară pe rețelele sociale, fiind surprins într-o fotografie de familie postată de rapperul Omer Bhatti.

Eurovision 2024

Luxemburg participă la Eurovision 2024 după 30 de ani de absență. Cine este concurenta care va reprezenta țara

Luxemburgul a prezentat melodia care va reprezenta ţara la Eurovision 2024, care va avea loc în luna mai, la Malmö, în Suedia. Ţara nu a mai participat la acest concurs din 1993.

Malmö,,Se,,Oct.,25,2023:,Eurovision,Song,Contest,2024,Waving

Peste 1000 de cântăreţi şi muzicieni suedezi solicită excluderea Israelului de la Eurovision

Peste 1000 de cântăreţi şi muzicieni suedezi i-au solicitat Uniunii Europene de Radiodifuziune (EBU) să excludă Israelul de la ediţia din acest an a concursului Eurovision.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, "sirena" de pe plaja din Mauritius. Se relaxează în costum de baie, se bronzează și se bucură de viață

Anca Țurcașiu e mare iubitoare de vacanțe exotice, așa că la începutul acestui an a mai bifat o nouă destinație. Alături de o gașcă mare de prietene, artista a plecat în Mauritius.

sheryl

Sheryl Crow, spectaculoasă într-o rochie neagră cu umerii goi. Artista de 61 de ani a cântat la o gală în onoarea actriței Laura Dern

Sheryl Crow a strălucit la gala Environmental Media Association (EMA) Awards, unde a fost invitată să cânte în onoarea bunei sale prietene, actrița Laura Dern. 

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori să folosească rețelele sociale. Prietenii ei, revoltați: „O controlează în permanență!”

Kanye West i-a interzis soției sale să mai folosească rețelele sociale. Acesta a motivat această cerință prin dorința de a o proteja de comentariile negative, potrivit unor surse apropiate, dar prietenii Biancăi Censori se tem că a făcut asta pentru a o izola.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, cu părul ud și abdomenul cu pătrățele la vedere, în cel mai nou clip. În costum de baie pe marginea piscinei și sub duș

Jennifer Lopez a lansat un teaser pentru cel mai nou clip al ei, un remix la piesa "Can't Get Enough", iar ipostazele în care apare sunt pline de senzualitate.

Ultimele știri

Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram

Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”

Sore are un nou iubit, la doi ani de la separarea de Mircea Julean, tatăl fiicei ei

Sore, prima fotografie alături de noul iubit. Celebra cântăreață s-a despărțit de tatăl fiicei ei în urmă cu doi ani

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania știe cum să-și pună silueta în evidență. Artista s-a pozat într-un top minuscul, cu abdomenul la vedere

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, într-o rochie super scurtă, cu un decolteu amplu, în timp ce se afla la cumpărături cu mama ei. Cum arată Alexandra

Cardi B Cardi B

A lăsat frică să o controleze și a avut multe de pierdut. Cardi B a oferit cel mai sincer interviu: „Am obosit”

Concursuri

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!

sinsay

PROFM și Sinsay te premiază cu vouchere în valoare de 200 lei!