Bucuresti | 102,8FM THEO ROSE - NOAPTEA NE FURA IUBIRI (PROFM EDIT)

Monica Anghel, adevărul despre intervențiile estetice: ”Am fost mereu asumată, mi-am făcut un pic de Botox!”

Monica Anghel
Monica Anghel / Facebook

Monica Anghel este una dintre cele mai îndrăgite artiste de la noi și, în ciuda faptului că are 51 de ani, artista e într-o formă fizică de invidiat, mai ales că în ultimii ani a slăbit mai multe kilograme din cauza unei probleme medicale. Acum, însă, ea a răspuns unei întrebări care era pe buzele tuturor: și-a făcut sau nu operații estetice.

Monica Anghel a fost în centrul atenției în ultimii ani, când a slăbit mai bine de 20 de kilograme din cauza unei probleme medicale. Totuși, în ultima vreme ea a stârnit numeroase discuții printre fani, mulți întrebându-se dacă a apelat la intervenții estetice.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Citeşte şi: Alina Eremia a pozat într-un top atipic, transparent și decoltat. Solista este din ce în ce mai îndrăzneață în apariții

Ea a răspuns, însă, acum la această întrebare, în cadrul unui interviu pentru Viva!: ”Mi-am făcut un pic de Botox, pentru că stăteam încruntată și mi-am hidratat buzele cu foarte puțin acid hialuronic. Încă nu mi-am dorit o operație estetică pe care să nu am curaj să o fac, dar încă nu e timpul trecut.”, a spus ea.

Totodată, ea a vorbit și despre decizia de a slăbi, explicând că de-a lungul timpului nu a avut complexe: ”Nu am avut niciodată astfel de probleme, nici când toată lumea îmi spunea că sunt grasă. Da, știu, am fost grasă până acum patru, cinci ani, până când m-am operat pe coloană și mi-a spus medicul Marius Catană că trebuie să slăbesc. Abia atunci am spus OK și am făcut această schimbare. Am fost mereu asumată, eu, una, nu mă vedeam grasă. M-am simțit bine în pielea mea întotdeauna. După ce am slăbit, au spus mulți fie că mi-am tăiat stomacul, ba că mi-am pus inel gastric, ba că sunt bolnavă sau prea slabă. Dar ce spun oamenii despre mine este problema lor, nu este problema mea.”, a mai explicat ea.

Monica Anghel a slăbit mai bine de 30 de kilograme

Această schimbare radicală de look vine la câțiva ani de când Monica Anghel a fost nevoită să slăbească peste 40 de kilograme, cu ajutorul alimentației corecte, a sportului, dar și a procedurilor de înfrumusețare.

Citește și: Vârsta e doar un număr pentru ea! Mihaela Rădulescu, electrizantă la 52 de ani, într-un costum cu un decolteu imposibil de ignorat

„Înainte, stilul meu alimentar era dezordonat, asociam greşit alimentele la masă, nu mâncam nimic toată ziua şi mâncam noaptea, de multe ori câte un sendviş de la benzinărie. Mă îngrăşasem, dar niciodată nu am avut o problemă cu asta. Mă simţeam perfect şi cu 30 kg în plus. Eu ieşeam de la duş şi mă admiram în oglindă cât de minunată sunt. Mă simţeam femeie, iubită şi frumoasă în ochii partenerului meu. Este greşit să încercăm să copiem vedete pe care le vedem prin reviste, în poze retuşate. Nu există perfecţiune, orice femeie are un pic de burtică, îi apare un rid, dar asta înseamnă să trăieşti, să fii vie. Important e să ne iubim noi pe noi în primul rând şi abia după putem avea pretenţia să ne iubească alţii”, a spus, pentru click.ro, Monica Anghel.

Citește și: Monica Anghel, mai îndrăzneață ca niciodată la 50 de ani. Artista s-a tuns periuță și și-a vopsit părul blond platinat

De asemenea, ea a dezvăluit și cum a reacționat soțul ei atunci când i-a împărtășit dorința de a slăbi:”Sigur, la început a fost de acord că trebuie să slăbesc, s-a bucurat că am voință, după care au început mici gelozii. (râde) Mă rog, până s-a enervat o prietenă de-a noastră și i-a spus: „Ai înnebunit? Tu crezi că Monica avea nevoie să slăbească pentru a găsi pe cineva, la cât e ea de mișto și la cât de mișto a fost mereu? „Păi și atunci de ce a vrut să slăbească?, întreabă el. „Pentru că s-a operat pe coloană, de aiaaa!”, a mai spus ea. 

Galerie foto

Top citite
01 Tudor Ionescu/ Foto: Instagram
Cum a reușit să slăbească Tudor Ionescu de la Fly Project, după oscilații mari de greutate: „Am început cu analize”
02 Mădălina Ghenea
Cum a reacționat Mădălina Ghenea când a fost întrebată dacă și-a operat nasul: „Arăți uimitor oricum”
03 Ruby/ Foto: Instagram
Ruby, adevărul despre operațiile estetice. Artista regretă că și-a făcut implanturi mamare: „Am ascuns asta de toată lumea”
04 Elena, fiica Loredanei Groza
Reacția Loredanei Groza, după ce fiica sa a fost acuzată că și-a făcut operații estetice. Artista a răbufnit: „Să nu vă pară rău”
05 Bianca Rus
Bianca Rus s-a schimbat enorm în cinci ani. Hainele mulate, preferatele ei, după ce a dat jos 70 de kilograme
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Lora/ Foto: Instagram
Lora, despre boala care i-a dat bătăi de cap: „Eram umflată și simțeam că mă ține pielea. Mă bucur tare că am aflat”

Lora a aflat în urmă cu cinci ani că are intoleranță la gluten. Artista a descoperit că suferă de această afecțiune atunci când și-a făcut o analiză de biorezonanță. Conform declarațiilor sale, boala i-a cauzat o mulțime de probleme, pe care acum încearcă să le rezolve.

theo rose
Theo Rose vrea să slăbească, la o lună după ce a născut: „Nu se închid blugii, trebuie să îmi micșorez talia”

Theo Rose a devenit mamă pentru prima dată pe 14 iunie, când a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, pe micuțul Sasha. Artista se bucură de această perioadă frumoasă din viața lor din plin, dar totodată nu a putut ascunde faptul că silueta ei nu mai este la fel cum era înainte de a rămâne însărcinată.

oana radu
Oana Radu s-a pozat în costum de baie, după ce a mărturisit că e mândră de cum arată acum. Solista e fericită cu noua siluetă

Ani întregi, Oana Radu a încercat din răsputeri să scape de kilogramele în plus. A reușit și acum este mândră de ea, motiv pentru care a început să îmbrace ținute care-i pun în evidență noile forme. Mai mult, apare și în costum de baie, ipostază pe care o evita.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
FOTO Au apărut primele imagini: Ion Țiriac a primit ”bijuteria” după 5 ani! ”Nu întrebați cât costă, că e obscen”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"