Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA FAYDEE - LULLABY

Monica Anghel, mai îndrăzneață ca niciodată la 50 de ani. Artista s-a tuns periuță și și-a vopsit părul blond platinat

monica anghel4
Monica Anghel / Facebook

Considerată una dintre cele mai îndrăgite artiste din România, Monica Anghel este în centrul atenției după ce a optat pentru o schimbare de look.

Monica Anghel are 50 de ani, iar de curând, ea a decis că este momentul pentru o schimbare de look. Astfel, fără să stea pe gânduri, artista și-a tuns părul periuță și l-a vopsit blond platinat.

Citește și: Anna Lesko, o nouă apariție inedită pe rețelele sociale. Artista arată senzațional la 42 de ani

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

De atunci, artista este mai activă pe rețelele sociale, unde face publice imagini inedite. Spre exemplu, în urmă cu puțin timp, artista a făcut publică o fotografie în care apare îmbrăcată într-o ținută neagră, formată din pantaloni, tricou și geacă din piele. Ea ales, însă, să-și scoată din anonimat ținuta cu un machiaj strident.

Cântăreața a fost criticată pentru schimbarea de look, iar ulterior, ea și-a justificat alegerea.

Citeşte şi: Alina Eremia a pozat într-un top atipic, transparent și decoltat. Solista este din ce în ce mai îndrăzneață în apariții

”Nu contează cât de lung am părul. Important e cât și cum gândesc”, a scris Monica Anghel în dreptul imaginii, iar apoi cântăreața i-a amintit unui cunoscut că alegerea ei n-ar trebui să îl surprindă, pentru că știe deja că este ”zuză”.

Monica Anghel a slăbit mai bine de 30 de kilograme

Această schimbare radicală de look vine la câțiva ani de când Monica Anghel a fost nevoită să slăbească peste 40 de kilograme, cu ajutorul alimentației corecte, a sportului, dar și a procedurilor de înfrumusețare.

„Înainte, stilul meu alimentar era dezordonat, asociam greşit alimentele la masă, nu mâncam nimic toată ziua şi mâncam noaptea, de multe ori câte un sendviş de la benzinărie. Mă îngrăşasem, dar niciodată nu am avut o problemă cu asta. Mă simţeam perfect şi cu 30 kg în plus. Eu ieşeam de la duş şi mă admiram în oglindă cât de minunată sunt. Mă simţeam femeie, iubită şi frumoasă în ochii partenerului meu. Este greşit să încercăm să copiem vedete pe care le vedem prin reviste, în poze retuşate. Nu există perfecţiune, orice femeie are un pic de burtică, îi apare un rid, dar asta înseamnă să trăieşti, să fii vie. Important e să ne iubim noi pe noi în primul rând şi abia după putem avea pretenţia să ne iubească alţii”, a spus, pentru click.ro, Monica Anghel.

Vezi Secrete de muzeu și intră, din fața ecranului, în Imperial War Museum din Londra. Pe DIGI World și DIGI Online, azi de la 18:00.

Galerie foto

Top citite
01 Lora/ Foto: Instagram
Lora, schimbare radicală look. Artista a renunțat complet la părul blond: „Ești o altă persoană”
02 Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.
Camila Cabello a renunțat la părul brunet pentru blond platinat, iar fanii sunt în delir: „Semeni cu Christina Aguilera”
03 adda
Adda plănuiește luna și schimbarea de look. După ce în septembrie a avut părul albastru, acum s-a vopsit într-o altă culoare
04 Miley Cyrus
Miley Cyrus, schimbarea de look pe care fanii o așteptau de 10 ani. Nu mai e blondă, deși nașa ei, Dolly Parton, nu a fost de acord
05 adda
Ce a îndemnat-o pe Adda să-și facă o schimbare drastică de look. Și-a vopsit părul albastru: "Nu îndrăzneam să fiu cine și cum vreau"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
alina eremia
Schimbarea de look a Alinei Eremia i-a făcut pe fani să o compare imediat cu Tokyo din La Casa de Papel: "Doamne, cât semeni cu ea"

Alina Eremia și-a surprins fanii cu o schimbare de look inedită. Nu una permanent ce-i drept, însă acest amănunt nu i-a știrbit din strălucire. Solista s-a pozat cu o perucă scurtă, care a făcut-o să semene foarte tare cu Ursula Corbero și personajul ei, Tokyo, din serialul fenomen "La Casa de Papel".

Monica Anghel
Monica Anghel, despre cel mai greu moment din viața ei: „Era să mor din cauza unei operații greșite”

Monica Anghel, celebra cântăreață în vârstă de 52 de ani, se bucură de o carieră de succes de zeci de ani, însă ea recunoaște că a trecut și prin momente delicate.

loredana groza
Loredana Groza, electrizantă după ce și-a schimbat look-ul. Cum au reacționat fanii în mediul online: „Interesantă culoarea”

Loredana Groza a renunțat la părul blond și a optat pentru o schimbare de look nonconformistă, care i-a făcut pe fani să reacționeze imediat pe rețelele de socializare. Artista este cunoscută pentru faptul că încearcă constant să iasă din tipare, iar noua culoare a părului a făcut-o să strălucească. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”
Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

Porecla pe care i-a dat-o prințul Philip lui Meghan Markle. Bunicul lui Harry știa totul: „Se pricepea să citească oamenii”

FILM NOW Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani
Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

Cum arată acum puștiul din „Doi bărbați și jumătate”. Angus T Jones e de nerecunoscut la 30 de ani

DIGI WORLD Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături
Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

Un puști cu sindromul Down a intrat în Cartea Recordurilor. A finalizat maratonul din Londra și a avut-o tot timpul pe mama lui alături

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
Un copil de 10 ani a făcut o mărturisire care le-a dat fiori polițiștilor și a dus la rezolvarea unui caz de crimă vechi de 2 ani
DIGI SPORT Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
Victima luptătorului suspendat pe viață a răbufnit: ”Toată lumea i-a cerut”. Ce a pățit după episodul fără precedent
DIGI FM Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală
Motivul adevărat pentru care Cătălin Cîrstoiu a fost retras de PSD-PNL din cursa electorală