Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ALINA EREMIA - NU TE MAI ASTEPT (V2)

Știri

adda

Adda, reacție dură după i s-a reproșat că e „grasă” sau „umflată: „Așa arată o femeie obeză, care nu pune gura pe gluten sau lactate”

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Captură video Youtube

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică, moment plin de tandrețe în timpul concertului de Crăciun. Artistul nu și-a putut lua ochii de la ea

Ștefan Bănică și-a susținut concertul anual de Crăciun la Sala Palatului și, ca de fiecare dată, le-a oferit fanilor săi cel mai frumos spectacol de sărbători. Cântărețul a avut pregătite o mulțime de surprize, una dintre ele fiind chiar soția sa, care a urcat pe scenă alături de el.

paula seling si fiica ei

Fiica Paulei Seling își dorește un frate sau o soră. Ce spune artista despre un al doilea copil: „Eu nu cred că dragostea se împarte”

Paula Seling a adoptat-o pe Elena în urmă cu șapte ani, iar de atunci viața ei s-a schimbat complet. Cântăreața este extrem de fericită în rolul de mamă și se mândrește peste tot cu fiica ei, care are înclinații artistice. Micuța și-a exprimat deja dorința de a avea un frate sau o soră, subiect care a pus-o în dificultate pe Paula. 

Sia

Sia, o nouă procedură chirurgicală după ce și-a făcut lifting facial: „Sunt norocoasă să am resurse pentru a-mi schimba aspectul fizic”

Sia, celebra cântăreață în vârstă de 47 de ani, a vorbit despre intervenția chirurgicală la care a fost supusă și, anume, liposucția, întrucât nu și-a dorit să-și mintă fanii cu privire la transformarea ei fizică.

Selena Gomez, despre relația cu Benny Blanco

Selena Gomez, adevărul despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Benny Blanco. De cât timp sunt împreună cei doi

Au trecut câteva zile de când Selena Gomez a confirmat relația pe care o are cu Benny Blanco, iar acum au ieșit la iveală mai multe detalii despre povestea lor de iubire.

stefan banica copii

Ștefan Bănică a împărțit scena și momente duioase cu copiii lui cei mari. Radu și Violeta au cântat cu tatăl lor la Sala Palatului

Ștefan Bănică a început seria tradiționalelor sale concerte de Crăciun. Artistul a pregătit anul acesta o mulțime de surprize pentru fanii lui fideli, dar cea mai importantă și gustată de public a fost prezența copiilor lui cei mari pe scena Sălii Palatului.

Smiley

Smiley, victima unei escrocherii. Artistul trage un semnal de alarmă: „Se cer bani sau alte lucruri nebune”

Smiley a devenit victima unei escrocherii în mediul online. Artistul în vârstă de 40 de ani și-a avertizat fanii că au fost ceruți bani în numele său și a explicat totul într-un videoclip postat pe rețelele de socializare. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* Camila Cabello Refreshes Look with Lip Gloss Post-Lunch at The Great White

Camila Cabello, aproape de nerecunoscut. Ținuta pe care a purtat-o pentru a trece neobservată pe străzile din LA

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, trup de zeiță în costum de baie, pe balconul unui apartament din Italia. Fanii, impresionați: „Ești incredibilă!”

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!