Bucuresti | 102,8FM OPEN WeekEnd cu FLORIN GOLDIC ALI BAKGOR - OCEAN

Știri

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Hailey Bieber, o apariție șic la cină în Beverly Hills. A făcut furori într-un pardesiu roșu ce i-a dezvelit total picioarele lungi

Hailey Bieber a fost imaginea eleganței la cină cu soțul ei Justin Bieber, în Beverly Hills. Modelul în vârstă de 27 de ani a făcut o declarație de stil într-o haină de blană falsă, lungă, de un roșu aprins, în timp ce artistul de 29 de ani a optat pentru o ținută mai casual pentru seara petrecută la Funke.

Smaranda Știrbu și vloggerul Selly, vacanță inedită la Paris/ Instagram

Smaranda Știrbu, fabuloasă într-o rochie cu decupaje și cu șliț adânc. Iubita lui Selly și-a impresionat fanii: „Cea mai frumoasă!”

Când vine vorba de apariții inedite, Smaranda Știrbu, iubita lui Selly, nu trece neobservată. De curând, ea a făcut furori într-o rochie nonconformistă, ce i-a subliniat silueta.

Kanye West și Bianca Censori/ Profimedia

Soția lui Kanye West șochează din nou cu o ținută controversată. Bianca Censori și-a acoperit corpul doar cu o pisică de pluș

Bianca Censori și-a format un obicei în a se afișa cu ținute care mai de care mai controversate. După ce și-a făcut apariția într-o salopetă transparentă, fiind acoperită doar de un urs de pluș, acum, soția lui Kanye West continuă seria aparițiilor scandaloase cu o nou ținută. 

inna

E aproape mijlocul lui decembrie, dar Inna nu ține cont de iarnă. Artista, într-o rochie mini și costum de baie

Deși ne aflăm aproape la mijlocul lunii decembrie și ne apropiem cu pași repezi de sărbătorile de iarnă, Inna se bucură de căldură în Dubai. Artista se află în vacanță în Emiratele Arabe Unite, relaxându-se la piscină și purtând haine pe care noi de mult le-am ascuns în șifonier. 

Selena Gomez

Selena Gomez, răvășitoare într-o fustă mini, la câteva zile după ce a dezvăluit că are un nou iubit. Artista e în culmea fericirii

Selena Gomez traversează, fără doar și poate, cea mai bună perioadă din viața ei, iar acest lucru se poate vedea cu ușurință pe chipul ei, chiar în cele mai recente imagini surprinse de paparazzi.

Bryan Adams exhibition 'Exposed',výstava

Bryan Adams „a încercat să o ajute” pe Amy Winehouse să scape de dependența de droguri și alcool. Dezvăluirile artistului

Bryan Adams „a încercat să o ajute” pe Amy Winehouse să scape de dependența de droguri și alcool. Într-un interviu acordat The Sunday Times, artistul și fotograful canadian a reflectat asupra prieteniei lor.

Anca Badiu 5

Ce face Anca Badiu de când a dispărut din lumina reflectoarelor. Fosta solistă de la „Class” a rupt tăcerea: „O să îi fac o petrecere!”

Deși a ales să-și trăiască viața departe de lumina reflectoarelor, Anca Badiu, care a cunoscut celebritatea ca membră a trupei „Class”, obișnuiește să mai facă dezvăluiri despre viața ei.

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!