Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER ENRIQUE IGLESIAS - ASI ES LA VIDA

Știri

Bianca Censori și Kanye West /

Bianca Censori, vizită în secret în Australia, fără Kanye West, după ce prietenii ei au spus că o manipulează

Bianca Censori, soția lui Kanye West, s-a întors în țara natală, în Austrlia, fără partenerul ei de viață, fapt pentru care aceasta a fost confruntată de prietenii îngrijorați că partenerul ei de viață o manipulează.

Andra

Andra, despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră: „Nu sunt mândră de aceste episoade”

Andra Măruță este considerată una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Soția lui Cătălin Măruță are o carieră în industria muzicală care a depășit 30 de ani, fiind prezentă pe scenă de când era doar un copil. Deși se poate mândri cu o viață la care mulți doar visează, artista în vârstă de de 37 de ani a recunoscut că a întâmpinat greutăți în cariera sa de-a lungul timpului. 

Madonna Louise Ciccone

A renunțat la ținutele extravagante și a încercat să treacă neobservată. Madonna, apariție neașteptată pe străzile din Paris

Madonna, celebra cântăreață în vârstă de 65 de ani, este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, însă de această dată ea a ales să nu iasă în evidență.

billie eilish

Billie Eilish, despre motivul pentru care își ascundea mereu corpul sub haine lungi și largi. "Nu m-am simțit niciodată feminină"

Ani buni, Billie Eilish a apărut în public numai în haine foarte largi. Indiferent că era pe scenă, la emisiuni sau ieșea în oraș cu familia și prietenii, populara solistă era doar în tricouri, pantaloni și hanorace lungi și largi.

ora antreprenorului 9 nov

Ne-am luat energia bună din Ora Antreprenorului. Ascultătoare: „Mă visam antreprenor”

Ora Antreprenorului a adus și săptămâna aceasta povești de business inspiraționale on-air. Liza și Ionuț au povestit cu antreprenorii despre afacerile lor și s-au încărcat cu energie bună.

Elena, fiica Loredanei Groza

Reacția Loredanei Groza, după ce fiica sa a fost acuzată că și-a făcut operații estetice. Artista a răbufnit: „Să nu vă pară rău”

Fiica Loredanei Groza, Elena Boncea, nu este atât de populară ca mama sa pe rețelele de socializare, însă se pare că aparițiile sale sunt la fel de controversate. Recent, tânăra în vârstă de 25 de ani a fost acuzată că și-a făcut operații estetice, după ce artista a publicat mai multe fotografii pe contul său de Instagram împreună cu aceasta. 

Vizual Digi Communications

Digi Communications NV raportează venituri consolidate de 1,2 miliarde de euro, EBITDA ajustată de 430 de milioane de euro

Ultimele știri

oana radu (2)

Dezvăluirile Oanei Radu despre divorț și relația pe care o numește toxică și abuzivă: "Eu eram singura sursă de venit din familie"

Anna Lesko e singură la 45 de ani

Anna Lesko, dezvăluiri despre viața sentimentală. Artista e singură la 45 de ani: „M-am săturat să adun din tranșee răniții!”

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!