Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER THE MOTANS - INAPOI IN VIITOR

Știri

andra si catalin maruta (1)

Andra, apariție de divă la brațul soțului ei. Solista a îmbrăcat o ținută mulată și elegantă, iar Cătălin Măruță a completat-o perfect

Căsătoriți de 15 ani, Andra și Cătălin Măruță formează perechea perfectă și în viața privată, dar și în cea profesională. De multe ori, cei doi sunt invitați la aceleași evenimente, ea ca solistă și el ca prezentator. Așa s-a întâmplat și serile trecute, când au făcut senzație la o gală ținută la Palatul Parlamentului.

kelly (5)

Kelly Clarkson, transformare radicală. După ce și-a surprins fanii cu noua siluetă, acum a optat pentru o nouă schimbare de look

Kelly Clarkson și-a schimbat radical imaginea. După ce și-a surprins fanii cu noua ei siluetă la debutul celui mai recent sezon al emisiunii sale, acum vedeta în vârstă de 41 de ani a optat pentru încă o transformare a lookului său. 

anna lesko

Anna Lesko, în colanți și bustieră cu două luni înainte de a împlini 45 de ani. Cântăreața și-a dat „gata” fanii: „Arăți atât de bine!”

În mai puțin de două luni va împlini 45 de ani, dar Anna Lesko continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, iar asta se datorează orelor petrecute în sala de sport.

delia

Delia, cu cagulă tricotată cu coarne, a devenit subiect aprins de discuții pe internet: "Îmi place să vă scormonesc suflețelele"

Delia se pregătește intens de concertul de lansare a noului ei album, "Flex", motiv pentru care e într-o perioadă aglomerată în care-și promovează noile piese. Recent întoarsă de la tabăra de bază Everest, unde a reușit să urce până la altitudinea de 5364 m alături de soțul ei, artista a revenit cu bateriile încărcate și cu un nou suflu. Excentrică, sigură pe ea și nepăsându-i de gura lumii, Delia a bifat o apariție extravagantă la primele ore ale dimineții.

feli donose

Feli, despre momentele trăite după operația de micșorare a stomacului, când a slăbit 37 kg: "Nu mă identificam cu ce vedeam în oglindă"

În 2016, la câțiva ani după ce s-a făcut remarcată la "Vocea României", Feli Donose a luat decizia dificilă de a-și face o operație de micșorare de stomac. A trecut înainte prin mai multe diete, dar nu au ajutat-o să-și recapete sănătatea.

Bianca Censori și Kanye West /

Bianca Censori, vizită în secret în Australia, fără Kanye West, după ce prietenii ei au spus că o manipulează

Bianca Censori, soția lui Kanye West, s-a întors în țara natală, în Austrlia, fără partenerul ei de viață, fapt pentru care aceasta a fost confruntată de prietenii îngrijorați că partenerul ei de viață o manipulează.

Andra

Andra, despre sacrificiile pe care le-a făcut în carieră: „Nu sunt mândră de aceste episoade”

Andra Măruță este considerată una dintre cele mai îndrăgite cântărețe din România. Soția lui Cătălin Măruță are o carieră în industria muzicală care a depășit 30 de ani, fiind prezentă pe scenă de când era doar un copil. Deși se poate mândri cu o viață la care mulți doar visează, artista în vârstă de de 37 de ani a recunoscut că a întâmpinat greutăți în cariera sa de-a lungul timpului. 

Ultimele știri

Bjork

Cum arată solista islandeză Bjork la aproape 60 de ani. A rămas la fel de extravagantă și pe scenă, și în viața reală

Angelina, despre relația dintre Kanye West și Bianca Censori

Ce crede familia Biancăi Censori despre relația ei cu rapperul Kanye West. Sora modelului a lămurit toate informațiile apărute

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, acuzat de fosta iubită de abuz fizic și neglijență față de fiul lor: „Ai distrus orice șansă pe care am mai avut-o”

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu eram pregătit să o aud!”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!