Bucuresti | 102,8FM PINK - 2009 - PLEASE DON T LEAVE ME (PRO FM EDIT 2)

Știri

Sabrina Carpenter/ Profimedia

Sabrina Carpenter, seducătoare într-o rochie mulată cu o crăpătură până la coapsă. Artista a atras toate privirile pe covorul roșu

Sabrina Carpenter a atras toate privirile la Gala Time 100 Next din New York City, miercuri seară, unde a strălucit într-o rochie argintie spectaculoasă. Evenimentul a adus împreună figuri importante din industria divertismentului, iar Sabrina, în vârstă de 25 de ani, a reușit să fie în centrul atenției pe covorul roșu.

Loredana Groza

"Povești din dormitor". Loredana Groza, într-o salopetă super mulată și transparentă, ședință foto ad-hoc în camera de hotel

Nu mai este niciun secret pentru nimeni că Loredana Groza se simte în confortabil în propria piele și că debordează de senzualitate fără a face prea mare efort. Diva de 54 de ani știe cum să-și surprindă fanii, așa că, special pentru cei care o urmăresc pe rețelele sociale, a postat câteva poze făcute într-o cameră de hotel.

Bianca Censori și Kanye West/ Profimedia

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” după ce aceasta s-a împăcat cu rapperul Kanye West: „Sunt șocați de imaginile văzute”

Părinții Biancăi Censori se simt „păcăliți” de fiica lor după ce aceasta i-a făcut să creadă cu adevărat că va divorța de Kanye West, iar mai apoi s-a răzgândit.

Gina și Oana Matache/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Gina Matache s-a băgat în viața Oanei după divorț: „Aveam senzația că am fost deconectată de la viața fiicei mele”

Gina Matache, mama Deliei și Oanei Matache, a vorbit deschis despre unul dintre cele mai dificile momente din viața sa: divorțul fiicei sale Oana de Răzvan Miheț, tatăl copiilor acesteia. Într-un interviu recent, Gina a recunoscut că separarea fiicei sale a fost un șoc pentru ea și că, la acel moment, a simțit nevoia să intervină în viața Oanei. Artista a explicat că această implicare a fost determinată de o senzație profundă de deconectare de la viața fiicei sale, neînțelegând problemele pe care le întâmpina Oana în căsnicia ei.

NO ARCHIVE NO SALES EDITORIAL USE ONLY Justin Bieber performs on stage during day one of Capital's Jingle Bell Ball with Barclaycard at London's O2 Arena. Picture date: Saturday December 11, 2021.

Justin Bieber, „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs: „A fost sfătuit să stea departe de scandal

Justin Bieber este „complet dezgustat” de acuzațiile care i se aduc lui Sean „Diddy” Combs, însă încearcă să păstreze distanța de rapperul acuzat de agresiune sexuală de zeci de persoane, întrucât nu își dorește să fie asociat în vreun fel cu acest scandal.

Andra e hotărâtă să slăbească

Andra, despre motivul pentru care vrea să slăbească: „Nu e o dorință de a arăta bine!” Artista spunea că are zece kilograme în plus

Despre kilogramele în plus ale Andrei s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum artista în vârstă de 38 de ani a dezvăluit care este motivul pentru care a apelat la nutriționist.

Anna Lesko

Anna Lesko, despre greutățile întâmpinate la începutul carierei: „Nu am avut niciodată o viață ușoară, am avut multe decepții!”

Anna Lesko s-a bucurat din plin de succes în plan muzical, însă începuturile ei în muzică nu au fost simple, după cum a mărturisit artista.

Ultimele știri

Britney Spears

Britney Spears, mesaj bizar: ”Ziua în care m-am căsătorit cu mine!” Fanii, foarte duri: „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”

selena gomez (13)

Sigură pe ea și cuceritoare. Selena Gomez, într-o rochie decoltată care i-a îmbrățișat perfect silueta

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Sean „Diddy” Combs: „Este ceea ce am spus de zece ani!”

Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia

Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”

Danielle Peazer și Liam Payne/ Profimedia

Fosta lui Liam Payne, primele declarații după moartea artistului. Cei doi și-ar fi reluat legătura ​​cu doar câteva săptămâni înainte

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei