Bucuresti | 102,8FM PINK - 2009 - PLEASE DON T LEAVE ME (PRO FM EDIT 2)

Știri

Britney Spears

Britney Spears, mesaj bizar: ”Ziua în care m-am căsătorit cu mine!” Fanii, foarte duri: „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”

Britney Spears, celebra cântăreață în vârstă de 42 de ani, și-a uimit fanii după ce a făcut public un mesaj bizar, în care susține că s-a căsătorit cu ea însăși.

selena gomez (13)

Sigură pe ea și cuceritoare. Selena Gomez, într-o rochie decoltată care i-a îmbrățișat perfect silueta

Selena Gomez a participat în weekend la cea de-a patra gală anuală a Muzeului Academiei, unde a impresionant audiența într-o rochie spectaculoasă.

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Sean „Diddy” Combs: „Este ceea ce am spus de zece ani!”

Rapperul 50 Cent, pe numele lui real Curtis Jackson, și-a apărat decizia de a vorbi public de-a lungul anilor despre Sean ”Diddy” Combs, care este acuzat de abuzuri sexuale.

Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia

Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”

Justin Bieber a rupt tăcerea pe rețelele de socializare, la mai bine de o lună după ce fostul său mentor, Sean „Diddy” Combs, a fost arestat pentru acuzații grave de trafic sexual. Starul pop canadian, în vârstă de 30 de ani, a revenit pe Instagram cu o serie de postări enigmatice care au atras imediat atenția fanilor. Bieber a împărtășit o combinație de fotografii personale, inclusiv câteva imagini cu el și unele legate de natură, fără a menționa direct situația mentorului său.

Danielle Peazer și Liam Payne/ Profimedia

Fosta lui Liam Payne, primele declarații după moartea artistului. Cei doi și-ar fi reluat legătura ​​cu doar câteva săptămâni înainte

Danielle Peazer, fosta iubită a lui Liam Payne, a făcut primele declarații publice după moartea tragică a artistului, dezvăluind că cei doi și-ar fi reluat legătura cu doar câteva săptămâni înainte de decesul acestuia. Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit în mod neașteptat la vârsta de 31 de ani, după ce s-a aruncat de la etajul al treilea al unui hotel din Buenos Aires. Evenimentul a șocat lumea muzicii și a generat o avalanșă de omagii din partea fanilor și colegilor din industrie.

tatal lui liam payne (9)

Imaginile durerii. Tatăl lui Liam Payne, la "altarul" creat de fani în memoria fiului său, la hotelul unde solistul a murit

Moartea lui Liam Payne a venit ca un șoc imens pentru fanii și apropiații lui. De departe, cei mai afectați sunt părinții acestuia, Geoff și Karen, și cele două surori ale lui. Tatăl fostului membru al trupei One Direction a mers în Buenos Aires pentru a lua acasă trupul neînsuflețit al băiatului său de 31 de ani.

Dua Lipa

Dua Lipa, în rochie de piele decupată până la șolduri pe ambele părți, combinată cu dresuri plasă. A mizat pe îndrăzneală

Cher a intrat în Rock & Roll Hall of Fame 2024, iar acolo, pentru a o onora, au fost două dintre cele mai în vogă staruri ale momentului: Zendaya și Dua Lipa. Aceasta din urmă a și susținut un moment pe scenă alături de Cher. Tânără, frumoasă și populară, Dua Lipa e pe "cai mari" în ultimii ani. 

Ultimele știri

*EXCLUSIVE* The reclusive Blanket Jackson grabs lunch to-go in Calabasas

Fiul cel mic al lui Michael Jackson, apariție rară în public. Blanket, surprins în Calabasas, cu prânzul la pachet

Katy Perry exits the Sweat Tour in LA!

Păr lung, pantaloni scurți, cizme până la coapse, tocuri înalte. Katy Perry a făcut furori la concertul lui Charli XCX 

claudia iosif babs

Babs, fosta iubită a lui Dorian Popa, primele declarații după ce artistul a confirmat că are o nouă relație: „Nu am rămas prieteni!”

olga gutanu (3)

Iubita lui CRBL, premiată la un concurs internațional de Miss. A defilat și în rochie elegantă, și în costum de baie

andreea balan si iubitul

Ce sacrificiu a făcut Victor Cornea pentru Andreea Bălan: „I-am dat un pic din experiența mea”

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei