Bucuresti | 102,8FM PINK - 2009 - PLEASE DON T LEAVE ME (PRO FM EDIT 2)

Știri

Bebe Rexha

Bebe Rexha e cu gândul la vară și pozează într-un costum de baie cu decolteu generos, cu vântul în păr. E mai sigură pe ea ca oricând

Bebe Rexha nu e pregătită să se despartă de vară. Tocmai ca să o prelungească, blonda a postat câteva poze pe rețelele sociale, care au adunat peste 200.000 de like-uri doar pe Instagram, în nici o zi de la publicare.

anca turcasiu si iubitul (1)

Anca Țurcașiu, despre iubitul care o face să radieze: "Suntem prieteni de 20 de ani, n-am crezut că vom fi împreună". Și el e divorțat

Anca Țurcașiu simte că a renăscut de când iubește din nou. Artista, divorțată din 2020, a început să se afișeze în vară cu un bărbat. Cei doi au bifat deja câteva vacanțe și par a fi pe aceeași lungime de undă din toate punctele de vedere. Pentru prima dată, Anca Țurcașiu a vorbit despre noua ei relație și nu se ferește să spună că 2024 a fost anul ei.

Julia Fox și Kanye West

Julia Fox, declarații despre relația pe care a avut-o cu rapperul Kanye West: „Am fost folosită ca o piesă de șah”

Julia Fox, actrița în vârstă de 34 de ani, a vorbit despre relația scurtă pe care a avut-o cu rapperul Kanye West și a recunoscut că o regretă.

Celine Dion, la JO de la Paris 2024

Fanii lui Celine Dion, revoltați după ce s-a spus că a făcut playback la JO de la Paris: „De ce aveți nevoie să denigrați? E bolnavă!”

Fanii lui Celine Dion au reacționat imediat după ce jurnaliști de la un ziar francez au susținut că celebra cântăreață în vârstă de 56 de ani a făcut playback la Jocurile Olimpice de la Paris din vară.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii. De ce multora le este frică de el

„Diddy” e considerat „atât de puternic”, chiar și după gratii, a dezvăluit o sursă pentru revista People, care a punctat că „tuturor” din industria divertismentului le este atât de frică de el, scrie Daily Mail.

slider profm general

Campania electorala pentru alegerea Președintelui României din anul 2024 - regulile de desfăşurare

eminem si fratele lui

Cine e Nathan Mathers, fratele lui Eminem. Are 38 ani și a învățat muzică de la rapperul care i-a și devenit tutore în adolescență

Nathan Mathers, cunoscut drept Nate, este fratele mai mic lui Eminem. Nathan a crescut într-o familie dificilă, caracterizată prin probleme financiare și personale. Aceste experiențe de viață au avut un impact profund asupra relației sale cu celebrul lui frate, Eminem, care l-a luat sub aripa lui.

Ultimele știri

Britney Spears

Britney Spears, mesaj bizar: ”Ziua în care m-am căsătorit cu mine!” Fanii, foarte duri: „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”

selena gomez (13)

Sigură pe ea și cuceritoare. Selena Gomez, într-o rochie decoltată care i-a îmbrățișat perfect silueta

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Sean „Diddy” Combs: „Este ceea ce am spus de zece ani!”

Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia

Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”

Danielle Peazer și Liam Payne/ Profimedia

Fosta lui Liam Payne, primele declarații după moartea artistului. Cei doi și-ar fi reluat legătura ​​cu doar câteva săptămâni înainte

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei