Bucuresti | 102,8FM PINK - 2009 - PLEASE DON T LEAVE ME (PRO FM EDIT 2)

Știri

Orlando Bloom și Katy Perry/ Profimedia

Katy Perry, dezvăluiri despre momentul în care s-a despărțit de Orlando Bloom: „A fost un an foarte greu!”

Katy Perry și Orlando Bloom formează un cuplu de mai bine de șapte ani, însă relația lor nu a fost lipsită de probleme, cei doi despărțindu-se pentru o perioadă scurtă în 2017. „A fost un an greu”, recunoaște artista acum, când a decis să facă mărturisiri despre acel moment dificil.

Bianca Censori și Kanye West

De ce ar fi ajuns relația dintre Kanye West și Bianca Censori în impas. Un apropiat a rupt tăcerea: „Ea s-a săturat!”

Kanye West a avut așteptări mari de la soția sa, arhitecta Bianca Censori, motiv pentru care aceștia au ajuns să aibă probleme în căsnicie, potrivit unor surse citate de Page Six.

concert-08847

(P) Akua Naru, concert de excepție la Arome22, susținut de glo™

Celebra artistă Akua Naru a electrizat publicul la sfârșitul lunii septembrie, cu un concert intim ținut în cadrul conceptului Arome Grooves, susținut de glo™.

Dua Lipa gets a snack at Joe's Pizza in New York

Dua Lipa, răsfăț la pizzerie. Artista, pe tocuri, în pantaloni de piele și cu un top cu spatele gol, a captat toată atenția

Dua Lipa s-a răsfățat cu o felie de pizza în stil new yorkez, la unul dintre cele mai populare localuri din NYC. Superstarul în vârstă de 29 de ani a mers la Joe's Pizza, pentru un prânz delicios, și a captat atenția tuturor cu apariția sa plină de senzualitate.

Sean Diddy Combs familie

Familia lui Diddy, la tribunal pentru a-l susține pe rapperul aflat în închisoare. Mama lui 84 de ani a ieșit ușor în evidență

Familia lui Sean "Diddy" Combs a mers la New York pentru a-l susține pe rapperul aflat deja în închisoare, la audierea sa în instanța federală, unde s-a stabilit data la care va avea loc procesul.

crbl si iubita

CRBL nu-și mai ascunde sentimentele pentru iubita tinerică. Dovezile publice de iubire pentru Olga, aflată la un concurs de Miss

Invitat acum câteva săptămâni la emisiunea lui Cătălin Măruță, CRBL a recunoscut că are o relație cu o femeie cu peste 20 de ani mai tânără, începută după divorțul de Elena, mama fiicei sale. Acum, au început să apară și dovezile publice de iubire între cântăreț și Olga.

nunta lora

Lacrimi de fericire, declarații de dragoste și imagini superbe de la nunta Lorei: "După 9 ani de iubire, știi că omul ăla e casa ta"

După 9 ani de relație, Lora și Ionuț Ghenu și-au unit destinele și la Starea Civilă, și la biserică. Apoi, au petrecut cea mai tare seară din viața lor în compania a aproape 400 de invitați. La câteva zile de la nuntă, Lora a postat pe rețelele sociale câteva momente care i-au intrat la suflet și pe care nu le va uita nicicând.

Ultimele știri

Britney Spears

Britney Spears, mesaj bizar: ”Ziua în care m-am căsătorit cu mine!” Fanii, foarte duri: „Ar trebui să fie din nou sub tutelă”

selena gomez (13)

Sigură pe ea și cuceritoare. Selena Gomez, într-o rochie decoltată care i-a îmbrățișat perfect silueta

50 Cent/ Profimedia

50 Cent, noi declarații despre scandalul în care este implicat Sean „Diddy” Combs: „Este ceea ce am spus de zece ani!”

Justin Bieber și Puff Daddy/ Profimedia

Justin Bieber rupe tăcerea la mai bine de o lună după arestarea fostului său mentor, Sean „Diddy” Combs: „S-a întors?”

Danielle Peazer și Liam Payne/ Profimedia

Fosta lui Liam Payne, primele declarații după moartea artistului. Cei doi și-ar fi reluat legătura ​​cu doar câteva săptămâni înainte

Concursuri

kv selfpay 3

PROFM și SelfPay te premiază cu vouchere de 500 de lei!

SABON 2

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei