Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT ADI ISTRATE - REGRETI (NEW PW V2)

Știri

aguilera (5)

Christina Aguilera a electrizat publicul din Chile cu vocea ei și a făcut furori într-o salopetă mulată

Christina Aguilera a susținut un concert impresionant, joi seară, la Vina del Mar International Song Festival în Chile și a electrizat publicul cu vocea ei.

Dua Lipa/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie transparentă la Săptămâna Modei de la Milano. Ținuta a lăsat la vedere mai mult decât trebuia 

Dua Lipa și-a obișnuit deja fanii cu ținutele sale pline de senzualitate, însă piesa vestimentară purtată la Săptămâna Modei de la Milano a fost de-a dreptul uimitoare. 

delia

Ce intervenții estetice are Delia. Ar vrea să modifice ceva la nivelul feței, dar îi e teamă: "Mi-ar plăcea, dar nu am curaj"

Deschisă cu fanii ei, Delia abordează o mulțime de subiecte mai mult sau mai puțin controversate. Deseori face stories pe Instagram sau postează pe TikTok filmulețe mai lungi pentru a le răspunde admiratorilor la diverse curiozități, iar serile trecute a abordat subiectul intervențiilor estetice.

shakira

Shakira, o nouă serie de înțepături către Pique: "Viața mea a devenit mai bună. Pe aici nu mai ești binevenit"

Două dintre cele mai în vogă soliste din lumea latino, Shakira și Karol G, au lansat o piesă împreună, prin intermediul căreia par a se răzbuna pe foștii lor iubiți, Pique, respectiv rapperul Anuel AA, de care ambele s-au despărțit în ultimii doi ani. Versurile Shakirei vorbesc de la sine și, din nou, prin muzica sa, aruncă săgeți către Pique.

Selena Gomez și Taylor Swift

Selena Gomez o apără pe Taylor Swift, după ce Hailey Bieber a atacat-o pe solistă. Internauții au comentat: Asta e Hailey cea adevărată

Războiul dintre Selena Gomez și Hailey Bieber nu s-a terminat, deși cele două femei din viața lui Justin Bieber s-au fotografiat împreună în urmă cu câteva luni. Recent, a ieșit la iveală un videoclip cu Hailey Bieber care o atacă pe Taylor Swift, moment în care Gomez sare în apărarea prietenei sale cele mai bune. 

Pink Honored With Star On The Hollywood Walk Of Fame

Motivul pentru care Pink s-a considerat o „mamă groaznică” atunci când a născut. „Este șocant cât de responsabilă am devenit”

Pink și-a lansat de curând al nouălea album, intitulat „Trustfall”, iar recent, a vorbit sincer într-un interviu pentru revista People despre dragoste, durere și viața de mamă. 

irina nicolae

De ce a fost dezamăgită Irina Nicolae pentru că nu a fost invitată la reuniunea trupei ASIA: "Sunt parte din perioada de aur"

În ultimele săptămâni, fostele membre ale trupei A.S.I.A. au revenit în atenția publicului. Motivul nu a fost 100% unul pozitiv, după ce fetele au început să-și arunce înțepături. Anca, Sorana, Iana și Anemona au anunțat că fac un concert aniversar în 6 martie, la Sala Palatului, pentru a celebra istoria formației. Irina Nicolae, cea care a făcut parte din formula de start, nu a fost, însă, invitată să li se alăture.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!