Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT TIFFANY ARIS - LOVE ON THE LINE

Știri

Hailey Bieber

Hailey, într-o fustă minusculă, asortată cu o bustieră. Soția lui Justin Bieber se mândrește cu o siluetă perfectă

Hailey Bieber nu ratează nicio ocazie pentru a-și impresiona prietenii virtuali. Soția lui Justin Bieber a sărbătorit lansarea liniei de produse cosmetice în Canada și a făcut furori cu ținuta purtată.

puya

Puya, despre reacția avută când o fată a urcat pe scenă în timpul concertului lui: "Te sui pe scenă ca să ce?"

În urmă cu câteva zile, un gest făcut de Puya în timpul unui concert a devenit viral pe rețelele sociale. Atunci, o tânără a urcat neinvitată pe scenă, dar rapperul nu a intrat în jocul ei, ci a făcut un semn să se oprească muzica și i-a arătat-o fetei pe soția lui, Melinda, care se afla în public.

Alina Pușcău

Are 41 de ani și arată la fel ca atunci când defila pe podiumuri internaționale. Alina Pușcău, într-o bustieră din blugi pe Instagram

Alina Pușcău are 41 de ani, dar demonstrează că este într-o formă fizică de invidiat, întocmai ca atunci când urca pe podium și se putea lăuda cu titulatura de model internațional.

loredana groza

Imagini cu Loredana Groza la sală. Artista și-a pus fanii pe jar cu ținuta pentru antrenamente: „Hai că arați bine”

Loredana Groza și-a uimit din nou fanii de pe Instagram după ce a postat un videoclip filmat direct în sala de fitness. Artista este cunoscută pentru faptul că are grijă la silueta sa, iar imaginile de la antrenament sunt încă o dovadă a faptului că aceasta nu pierde nicio zi pentru a se menține în formă. 

Andreea Antonescu

Andreea Antonescu, primul pictorial cu fiica ei cea mică: ”Îmi place mult ce trăiesc acum!” Artista s-a despărțit de tatăl fiicei ei

Andreea Antonescu a trecut printr-o perioadă extrem de „încărcată” în plan emoțional. A adus pe lume al doilea copil, s-a despărțit de tatăl fiicei ei, însă aceasta rămâne puternică, așa cum a afirmat de curând.

Lana Del Rey/ Profimedia

Lana Del Rey și iubitul ei, Evan Winiker, și-au dus relația la alt nivel. Detaliul care a dat-o de gol pe frumoasa cântăreață

Lana Del Rey a stârnit din nou zvonuri cu privire la o posibilă logodnă între ea și iubitul ei actual, Evan Winiker. Celebra cântăreața a participat de curând la un eveniment, unde s-a afișat cu un inel strălucitor, dând de înțeles că a trecut la nivelul următor cu partenerul său.

antonia

Ce o deranjează cel mai mult pe Antonia la oamenii din jurul ei. Artista a răbufnit pe Instagram: „E ca și cum ai fi sacrificat”

Antonia a reușit să strângă o comunitate uriașă pe rețelele de socializare, acolo unde postează deseori imagini și videoclipuri pentru a-și ține la curent fanii cu ce e nou în viața ei. Cu toate acestea, pe contul de Instagram artista nu postează doar părțile bune, ci preferă să le arate urmăritorilor săi și problemele cu care se confruntă. 

Ultimele știri

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!