Bucuresti | 102,8FM DYNORO - ME PROVOCAS

Știri

andreea-balan

Andreea Bălan a fost logodită la 20 de ani. Cine este bărbatul care i-a oferit primul inel: „Am realizat totuși că nu sunt pregătită”

Andreea Bălan se bucură de o carieră de succes în industria muzicală și, de câțiva ani, de două fiice superbe, pe care le împarte cu fostul ei soț, George Burcea. Cântăreața a cunoscut succesul de tânără, însă se pare că nu a avut prea mult noroc în dragoste. 

Laura Pausini și Paolo Carta s-au căsătorit după 18 ani de relație / Profimedia Images

Laura Pausini, prima apariție publică după ce s-a căsătorit. Artista e într-o formă de invidiat

Laura Pausini și partenerul ei, Paolo Carta, s-au căsătorit după 18 ani de relație, iar acum, la o săptămână de la nuntă, artista a bifat deja prima apariție în public.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, apariția în lenjerie care i-a lăsat mască pe fani. Are 52 de ani, dar pare că timpul nu trece peste ea: "Ești o zeiță"

Anca Țurcașiu este una dintre persoanele publice peste care timpul pare că nu trece. Are 52 de ani, dar nu e cu mult diferită față de atunci când apărea în filmul "Miss Litoral", la începutul anilor '90. Cea mai recentă poză postată pe rețelele sociale o arată într-o ipostază cu o doză crescută de senzualitate.

inna operatii estetice

Cum a apărut Inna în timpul unui concert. Artista a făcut furori: „Îmi e teamă că într-o zi o să apară fără haine pe scenă”

Inna se află în prezent în Mexic, unde ținut un concert impresionant. Artista și-a bucurat fanii din America cu un show plin de energie, însă nu a uitat nici de urmăritorii săi de pe rețelele de socializare și a postat mai multe fotografii din timpul spectacolului. 

Shakira and Piqué meet with their lawyers to reach a settlement after their separation

Adevăratul motiv pentru care Shakira se grăbește să se mute în SUA. Cântăreața ar avea un nou iubit după separarea de Pique

Shakira l-ar fi uitat complet pe Gerard Pique. Potrivit unor informații apărute în presa din Spania, cântăreața ar avea o relație cu un bărbat din Miami.

Celine Dion, 2007. Getty Images

Celine Dion, surpriză pentru fani cu câteva zile înainte de a împlini 55 de ani. Imaginile i-au cucerit: ”Ce repede zboară timpul!”

Chiar dacă problemele de sănătate cu care se confruntă o țin departe de scenă, Celine Dion continuă să fie activă pe rețelele sociale, iar cu doar câteva zile înainte de a împlini 55 de ani, aceasta a avut parte de o surpriză.

Anna Lesko, apariție uimitoare

Anna Lesko, ședință foto care i-a dat gata pe fani. Artista s-a fotografiat în timp ce se relaxa în cadă: „Perfectă”

Anna Lesko continuă să surprindă cu fiecare apariție, mai ales atunci când fotografiile sale sunt pline de senzualitate. Recent, cântăreața originară din Republica Moldova a realizat o ședință foto în cadă, iar imaginile i-au cucerit complet pe fani. 

Ultimele știri

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!