Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA DANNY CHRIS - LET ME GO

Știri

The Weeknd și iubita sa Simi Khadra/ Profimedia

Cine este iubita lui The Weeknd. Celebrul artist a fost surprins în ipostaze tandre cu frumoasa blondină

The Weeknd și-a găsit liniștea în brațele unei alte femei, după ce a avut o relație de mai mulți ani cu modelul Bella Hadid, și s-a întâlnit pentru câteva luni cu actrița și cântăreața Selena Gomez. Abel Tesfaye nu-și mai ascunde sentimentele și se afișează cu noua sa parteneră. 

marc anthony și nadia ferreira

Soția tinerică a lui Marc Anthony, o graviduță superbă. Regina frumuseții în vârstă de 23 de ani, pozată de paparazzi în Miami

Cu un chip de păpușă, un trup ca tras prin inel și o frumusețe recunoscută pe plan mondial, nu e de mirare că Nadia Ferreira l-a cucerit pe Marc Anthony și i-a devenit soție. Chiar dacă ea are doar 23 de ani, iar el are 54, cei doi s-au îndrăgostit, s-au căsătorit și în scurt timp vor deveni părinți.

tina, mick

Tina Turner a fost îndrăgostită de Mick Jagger. Dezvăluirile neașteptate despre solistul de la The Rolling Stones și David Bowie

Tina Turner a mărturisit într-un interviu acordat The Guardian că „a fost îndrăgostită de Mick Jagger” și „că i-a plăcut să mergă în turnee cu Rolling Stones”. De asemenea, în discuția purtată cu reporterii publicației britanice, artista originară din Brownsville, Tennessee, și-a reiterat dorința de a fi considerată regina Rock 'n' Roll, când a fost întrebată cum ar dori să-și amintească lumea de ea.

taylor, joe

Taylor Swift și Joe Alwyn, adio după șase ani de relație. Ce spun apropiații despre despărțirea care i-a șocat pe fani

Taylor Swift și Joe Alwyn s-au despărțit după șase ani de relație. Starul pop în vârstă de 33 de ani și actorul britanic și-au spus adio, în timp ce ea se află în turneul mondial Eras. De câteva săptămâni, Joe nu a mai fost văzut la niciunul dintre spectacolele ei. Prietenii cuplului susțin că despărțirea nu a fost una „dramatică” .

Tudor Chirilă

Tudor Chirilă a inflamat spiritele pe Facebook, după ce a spus că e lipsă de educație să fie pozat fără acordul lui: "Nu este moral"

Tudor Chirilă a inflamat spiritele în mediul online după ce a postat o imagine făcută de o fană în metrou, pe ascuns, gest care l-a deranjat teribil și pe care l-a catalogat drept "lipsă de educație". Imediat s-au găsit unii internauți care să-i dea dreptate și alții care l-au criticat pentru că, spun ei, asemenea ipostaze fac parte din lucrurile pe care o persoană publică ar trebui să și le asume.

Andreea Antonescu

Ce nume de familie poartă a doua fiică a Andreei Antonescu, după ce artista a divorțat oficial de Traian Spak: „A durat destul de mult”

Andreea Antonescu este în sfârșit o femeie liberă din toate punctele de vedere. Artista și fostul ei soț, Traian Spak, care este tatăl Siennei, fiica cea mare a cântăreței, au divorțat oficial. Cei doi s-au căsătorit în 2011 și, deși s-au despărțit de foarte muți ani, abia acum s-a produs separarea legală, cu acte. 

hailey, justin

Cât de mult îl iubește Hailey pe Justin Bieber. Ipostazele înduioșătoare în care au fost surprinși cei doi soți

Hailey și Justin Bieber nu se feresc să-și arate dragostea în văzul lumii. O demonstrează ipostazele emoționante în care au fost surprinși cei doi soți, săptămâna aceasta, cu mai multe ocazii.

Ultimele știri

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!