Bucuresti | 102,8FM PROFM by night cu VENGER ZERB - MWAKI

Știri

ruby

Fanii lui Ruby s-au uitat de două ori la pozele în care apare cu blugi care-i acoperă de tot picioarele: "Am crezut că stă în genunchi"

Se spune că esențele tari se țin în sticluțe mici, iar Ruby, la cei 1,64 m ai săi demonstrează asta cu energia și senzualitatea ei. Unghiul din care a fost pozată și pantalonii largi pe care Ruby a ales să-i poarte recent i-au făcut pe fanii brunetei să se uite de două ori la instantaneele postate pe Instagram.

nicole cherry

Nicole Cherry, într-o ținută cu un decolteu imposibil de ignorat. Artista nu se jenează să-și arate silueta pe rețelele de socializare

Nicole Cherry uimește cu fiecare apariție pe rețelele de socializare. La doar 24 de ani, cântăreața are o siluetă de invidiat, chiar și după ce a născut. Fotografiile ei au strâns zeci de mii de aprecieri, mai ales pentru că ținuta îndrăzneață i-a evidențiat frumos bustul imposibil de ignorat.

Zendaya, pe scenă la Coachella

Zendaya, din nou pe scenă în calitate de cântăreață. Imaginile sunt virale: „Nu-mi vine să cred că a cântat pentru noi!”

Zendaya, actrița îndrăgită de oameni din toate colțurile lumii, a avut o apariție uimitoare la Coachella, unde a urcat pe scenă și a cântat.

*EXCLUSIVE* Justin and Hailey Bieber hold hands as they leave the Great White

Justin Bieber, devastat de tot ce trăiește Hailey: „Își iubește soția mai mult decât orice pe lume”

Justin Bieber este devastat de faptul că soția sa, Hailey, îndură de câteva luni unele dintre cele mai „triste și mai grele momente” din „viața ei de adult”, din cauza dramei fără sfârșit cu Selena Gomez. 

Antonia

Antonia, seducătoare într-o ținută care i-a dat gata pe fani. Artista a fost din nou în centrul atenției 

Antonia a impresionat din nou cu o apariție plină de senzualitate, după ce a postat pe rețelele de socializare o fotografie care îi pune în evidență silueta de invidiat. Cântăreața, cunoscută pentru frumusețea ei răpitoare, a făcut furori printre fanii săi cu o ținută îndrăzneață.

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Looks Like It's Senorita Round 2: Camila Cabello and Shawn Mendes Spotted Rekindling Their Romance at Coachella!

Shawn Mendes și Camila Cabello nu se mai ascund. Cum au fost filmați cei doi artiști, după sărutul de la Coachella

Cele mai noi imagini surprinse cu Shawn Mendes și Camila Cabello par să confirme că dragostea dintre cei doi s-a reaprins. După ce au fost fotografiați sărutându-se la Festivalul Coachella în weekend, starurile pop au fost filmate miercuri la o plimbare prin Santa Monica, ținându-se de mână.

delia

Delia a stârnit un nou val de critici în mediul online. Fanii sunt deranjați de apariția solistei: „Nu pot să accept această schimbare”

Delia este una dintre cele mai faimoase artiste din România, având milioane de fani care o ascultă și o apreciază pentru talentul său. Cu toate acestea, în ultima perioadă, artista a fost criticată intens pentru modul în care se îmbracă și pentru prezența sa pe rețelele de socializare.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!