Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER EMAA - OFF40 - IN ALTE VIETI

Știri

gina pistol si smiley

Gina Pistol și Smiley, adevărul despre motivele pentru care au decis să nu facă publice imagini cu fiica lor: „Ne dorim să aleagă ea!”

Gina Pistol și Smiley au decis să se căsătorească după mai bine de șase ani de relație, iar în cadrul videoclipului făcut public pe rețelele sociale, aceștia au dezvăluit și motivele pentru care au decis să nu posteze pe rețelele sociale imagini cu fiica lor.

dorian popa

Dorian Popa, despre ce l-a motivat să-și facă un cartier de vile: "Am vrut să-mi aleg singur vecinii"

Cei mai mulți dintre banii câștigați de Dorian Popa din muzică, televiziune sau de pe YouTube și Instagram au fost investiți în imobiliare. Acesta a construit un cartier de vile și, spune el, și-a dorit acest business pentru a-și alege singur vecinii, după ce și-a construit o casă pentru el, iar zona a devenit din ce în ce mai căutată.

Ed Sheeran Trial Day 3

Acuzat de plagiat, Ed Sheeran a cântat la chitară în instanţă la New York

Ed Sheeran a cântat la chitară, joi, într-o sală de judecată a unui tribunal din New York, pentru a se apăra într-un proces în care este acuzat că a plagiat un cântec celebru al lui Marvin Gaye, relatează presa americană, potrivit AFP.

misha

Misha, poze pline de senzualitate, în costum de baie, pe Instagram. Blonda duce dorul vacanțelor exotice

În prezent, Misha este angrenată într-un proiect tv care-i ocupă foarte mult timp, mai ales că face și repetiții până să apară o dată pe săptămână pe sticlă. Ocupată cu asta, dar și cu "meseria" de mamă, Misha face rememorări pline de senzualitate din vacanțele petrecute peste hotare, prin intermediul postărilor pe Instagram.

Inna/ Foto: Instagram

Inna, imagini savuroase pe rețelele de socializare. Artista nu a mai purtat niciodată o ținută așa îndrăzneață

Inna a făcut furori pe contul său de Instagram după ce a postat mai multe imagini din timpul filmărilor pentru noul său videoclip. Cântăreața nu a mai purtat niciodată o ținută atât de îndrăzneață, astfel că urmăritorii au luat cu asalt secțiunea de comentarii. 

Smiley și Gina Pistol se căsătoresc

Smiley și Gina Pistol, anunțul momentului în showbiz: ”Am decis să ne căsătorim” Cei doi sunt împreună de mai bine de șase ani

​Smiley și Gina Pistol formează un cuplu de mai bine de șase ani, au împreună un copil de doi ani și câteva luni, iar acum au anunțat că se căsătoresc.

Madonna on social media

Madonna, imagine rară alături de iubitul mai tânăr cu 35 de ani. Aceștia au ieșit la întâlnire alături de trei dintre copiii divei

Madonna are 64 de ani, însă vârsta nu pare să stea în calea fericirii ei. Celebra cântăreață are o relație cu Josh Poper, mai tânăr decât ea cu 35 de ani, iar de curând au fost fotografiați împreună.

Ultimele știri

Alexandru Ciucu și Alina Sorescu

Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!