Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA LUIS FONSI - 2017 - DESPACITO

Știri

Mark Sheehan/ Profimedia

Basistul de la The Script, mesaj emoționant transmis după moartea chitaristului Mark Sheehan: „Ne vedem la barul mare din cer, frate”

Moartea chitaristului Mark Sheehan a venit ca un șoc atât pentru fanii artistului, dar mai ales pentru colegii de trupă. Basistul Ban Sargeant nu se poate obișnui cu ideea că prietenul său nu mai este printre cei vii. Acesta a lăsat un mesaj emoționant pe rețelele de socializare. 

Dana Nălbaru

Ce face Dana Nălbaru după ce a dispărut din lumina reflectoarelor: „Sunt pocăită, sunt roaba lui Dumnezeu!”

Dana Nălbaru, fosta solistă a trupei Hi-Q, a dispărut din lumina reflectoarelor în urmă cu câțiva ani, când a renunțat la film și la muzică. Invitată în cadrul unui podcast, aceasta a vorbit despre motivul care a împins-o să ia această decizie.

eminem

Eminem a dezvăluit care este piesa lui preferată dintre numeroasele cântece pe care le-a lansat. Alegerea i-a surprins pe fani

Eminem a dezvăluit care este cântecul său preferat dintre numeroasele hituri pe care le-a lansat de-a lungul carierei sale.  Mulți fani au fost însă surprinși de alegerea sa. Rapperul în vârstă de 50 de ani este considerat unul dintre cei mai mari artiști din toate timpurile, cu peste 220 de milioane de discuri vândute în întreaga lume.

Anca Țurcașiu

Anca Țurcașiu, într-o rochie cu o crăpătură abisală, la 52 de ani. Artista și-a impresionat fanii: „Ești superbă!”

Recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, Anca Țurcașiu știe cum să-și impresioneze prietenii virtuali de fiecare dată, întrucât reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat chiar și la 52 de ani.

All-Star Lineup Pays Tribute At

Celine Dion a lansat piesa de pe coloana filmului "Love again". Primele imagini cu artista, de după diagnosticul dur pe care l-a primit

Celine Dion a lansat piesa de pe coloana sonoră a comediei romantice „Love again”. Artista canadiană face parte din distribuţia acestei pelicule ce va fi lansată în cinematografe în 2023.

leo, andre

Peter Andre, autorul hitului „Mysterious Girl”, îi ia apărarea lui Leonardo DiCaprio: „Arată minunat. Vârsta nu contează”

Peter Andre, artistul care făce furori în anii 90 cu hitul „Mysterious Girl”, îi ia apărarea lui Leonardo DiCaprio (48 de ani), după ce acesta a tot fost criticat în ultima perioadă că se întâlnește doar cu tinere până în 25 de ani. Andre, în vârstă de 50 de ani, a dat exemplu propria sa căsnicie cu Emily MacDonagh: „Vârsta nu contează”, susține el. 

Heroframe_Bihor

Campania „Avem Același Sânge” bifează în luna aprilie încă două județe: Bihor și Buzău

 Din decembrie 2022, colegii noștri de la Digi24 fac eforturi pe care le susținem și de care spunem cu voce tare „Suntem mândri!”. Suntem mândri de voi, jurnaliștii care fac eforturi imense pentru ca totul să fie posibil. Suntem mândri de ei, oamenii care donează în toate locațiile în care ajunge campania. Suntem mândri că facem parte din „Avem Același Sânge”.

Ultimele știri

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Amy Winehouse / Profimedia Images

Dezvăluiri despre Amy Winehouse, la 13 ani de la moartea ei: „Familia ei a pregătit nouă intervenții ca să o salveze!”

samantha fox (2)

Cum arată Samantha Fox la 58 de ani. Interpreta hitului "Touch Me", care punea pe jar imaginația bărbaților, e măritată cu o femeie

Paris Jackson

Paris, fiica lui Michael Jackson, gata să-și spună povestea prin muzică. De ce spune că piesele ei ar putea fi greu de ascultat

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!