Bucuresti | 102,8FM ONE REPUBLIC - NOBODY

Știri

bieber (16)

Îndrăgostiți până peste cap. Hailey și Justin Bieber par mai relaxați după toată drama cu Selena Gomez

Justin și Hailey Bieber sunt nedespărțiți și reușesc să se bucure de fiecare ieșire împreună sau cu prietenii. O dovedesc cele mai recente imagini surprise cu cei doi pe străzile din New York City.

Celebrity Selfies

Imagini inedite de la petrecerea de logodnă a fiicei lui Eminem. Hailie a arătat superb, iar tatăl ei e cum nu se poate mai mândru

Fiica lui Eminem, Hailie Jade Mathers, le-a oferit fanilor câteva imagini de la petrecerea ei de logodnă cu Evan McClintock. Tânăra în vârstă de 27 de ani, un influencer de top în SUA, a postat câteva imagini pline de romantism pe Instagram.

Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool (1)

Cine este iubita lui Theodor Andrei, reprezentatul României la Eurovision 2023. Artistul, criticat: ”A vrut s-o plimbe la Liverpool”

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision, a ratat calificarea în finala care va avea loc la Liverpool, în luna mai, însă tânărul de 18 ani s-a bucurat în permanență de susținerea iubitei sale, Diana, care a și urcat pe scenă în cadrul competiției.

bebe rexha

Bebe Rexha, într-un costum de baie întreg, cu decolteu în V până la abdomen, după ce în trecut a spus că nu se simte bine în pielea ei

Bebe Rexha, una dintre cele mai în vogă artiste din lume, s-a bucurat recent de o vacanță într-o destinație exotică. Artista de 33 de ani a ales să deschidă caruselul de poze postat pe Instagram cu un selfie într-un costum de baie negru, întreg, de brand, cu un decolteu abisal, până în zona abdomenului.

Mihai Trăistariu și Theodor Andrei

Ce a transmis Mihai Trăistariu după ce România nu s-a calificat în finala Eurovision 2023: "Această melodie nu avea ce să caute acolo"

Mihai Trăistariu, artistul care a obținut una dintre cele mai bune clasări pentru România din toate participările la Eurovision, locul patru cu piesa "Tornero", în 2006, nu s-a arătat deloc surprins de faptul că Theodor Andrei nu a reușit să intre în finala Eurovision 2023.

Mariah Carey și Nick Cannon

Nick Cannon, comparație inedită legată de mariajul cu Mariah Carey: "Imaginați-vă că Trump și Putin ar locui în aceeași casă"

Deși au trecut ani buni de când a divorțat de Mariah Carey, Nick Cannon a făcut recent o declarație inedită despre dinamica de la sfârșitul mariajului.

Theodor Andrei nu s-a calificat în finala de sâmbătă. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta din nou în arena de la Liverpool

Theodor Andrei nu s-a calificat în finala Eurovision. Australia şi Albania, între cele zece ţări care vor cânta la Liverpool

Albania, Cipru, Estonia, Belgia, Austria, Lituania, Polonia, Australia, Armenia şi Slovenia sunt cele zece ţări care s-au calificat în finala Eurovision 2023 de sâmbătă, la Liverpool. Reprezentantul României Theodor Andrei a cântat melodia „D.G.T. (Off and on)”.

Ultimele știri

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

2024 Planned Parenthood Of Greater New York Gala

Megan Thee Stallion, acuzată de hărţuire de fostul ei cameraman. Bărbatul susține că a fost "umilit pe tot parcursul acestui calvar"

sore

Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"

Jon Bon Jovi și Dorothea Hurley/ Profimedia

Jon Bon Jovi, adevărul despre provocările din relația cu Dorothea Hurley: „Nu am fost un sfânt”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!