Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER FELIX JAEHN - AINT NOBODY

Știri

All-Star Lineup Pays Tribute At

Celine Dion a lansat piesa de pe coloana filmului "Love again". Primele imagini cu artista, de după diagnosticul dur pe care l-a primit

Celine Dion a lansat piesa de pe coloana sonoră a comediei romantice „Love again”. Artista canadiană face parte din distribuţia acestei pelicule ce va fi lansată în cinematografe în 2023.

leo, andre

Peter Andre, autorul hitului „Mysterious Girl”, îi ia apărarea lui Leonardo DiCaprio: „Arată minunat. Vârsta nu contează”

Peter Andre, artistul care făce furori în anii 90 cu hitul „Mysterious Girl”, îi ia apărarea lui Leonardo DiCaprio (48 de ani), după ce acesta a tot fost criticat în ultima perioadă că se întâlnește doar cu tinere până în 25 de ani. Andre, în vârstă de 50 de ani, a dat exemplu propria sa căsnicie cu Emily MacDonagh: „Vârsta nu contează”, susține el. 

Heroframe_Bihor

Campania „Avem Același Sânge” bifează în luna aprilie încă două județe: Bihor și Buzău

 Din decembrie 2022, colegii noștri de la Digi24 fac eforturi pe care le susținem și de care spunem cu voce tare „Suntem mândri!”. Suntem mândri de voi, jurnaliștii care fac eforturi imense pentru ca totul să fie posibil. Suntem mândri de ei, oamenii care donează în toate locațiile în care ajunge campania. Suntem mândri că facem parte din „Avem Același Sânge”.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, criticată de fani din cauza celei mai noi afaceri lansate: "Wow, ce dezamăgire, e vorba doar de bani"

Jennifer Lopez nu este numai actriță și cântăreață, ci a intrat tare și pe piața afacerilor. Are un brand de cosmetice și produse de îngrijire personală, iar zilele trecute a lansat și o marcă de băuturi alcoolice.

alina sorescu

Alina Sorescu își va face Paștele departe de fiicele sale. Motivul pentru care artista a luat această decizie

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu se află în plin divorț, după ce au decis că cel mai bine pentru ei este să meargă pe drumuri separate. Instanța a decis custodie comună în cazul celor două fetițe ale cuplului, însă, după o căsnicie de 12 ani, viața artistei a luat o întorsătură nefericită.

alexandra stan

S-a apucat serios de sport și se vede cu ochiul liber! Alexandra Stan, mândră de corpul ei, a pozat într-un top minuscul

Pe lângă faptul că a ajuns în topurile internaționale, iar cea mai cunoscută piesă a ei, Mr. Saxobeat, se aude încă în cluburile din toată lumea și încă îi generează venituri, Alexandra Stan este cunoscută și pentru senzualitatea pe care nu se sfiește să o pună în prim-plan de fiecare dată când are ocazia.

sting si sotia

Sting rămâne și acum un romantic. Artistul de 71 de ani, de mână cu femeia cu care e căsătorit de 30 de ani, prin Las Vegas

Sunt împreună de 39 de ani și căsătoriți de 30, dar Sting și soția sa, Trudi Styler, par a fi încă în faza lunii de miere.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!