Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KUNGS - NEVER GOING HOME

Știri

Shakira enjoys a boat ride with her kids

Shakira, într-o ținută de vară, cu fustă mini. Primele imagini cu artista columbiană, după ce l-a „fermecat” total pe Tom Cruise

Shakira și Tom Cruise au ținut zilele acestea prima pagină a revistelor mondene din America, după ce în weekend au pozat împreună la Marele Premiu de Formula 1 din Miami, spre deliciul fotografilor și al fanilor prezenți la evenimentul auto.

Beyonce Performs In Stockholm During Opening Night Of Renaissance World Tour

Beyonce, în turneu după șapte ani. Veniturile, estimate la 2,4 miliarde de dolari. Ținutele spectaculoase cu care și-a uimit fanii

Beyoncé a început la Stockholm, miercuri seară, un megaturneu de patru luni, la şapte ani după ultimul, anunţă AFP. "Queen B" a susţinut un spectacol de mai bine de trei ore pentru a-şi lansa Renaissance World Tour, care ar putea depăşi suma astronomică de 2 miliarde de dolari în venituri.

Theodor Andrei

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, intră azi în a doua semifinală. Luptă pentru un loc în finala din 13 mai

Theodor Andrei, reprezentantul României la Eurovision 2023, intră joi, 11 mai, în cea de-a doua semifinală a concursului muzical de la Liverpool. Piesa "D.G.T. (Off and on)" se luptă, alături de alte 15 melodii, pentru unul dintre cele zece locuri în finala din 13 mai.

loreen, eurovision

Eurovision 2023. Marile favorite, Suedia şi Finlanda, s-au calificat în finală

Marile favorite ale Eurovision 2023, Suedia şi Finlanda, s-au calificat marţi seară în finala care va avea loc sâmbătă, la Liverpool, transmite AFP.

Anna Lesko

Anna Lesko, val de critici la ultima postare de pe Instagram. Artista abia putea merge cu pantofii cu toc: „Arată dubios”

Anna Lesko este una dintre cele mai urmărite vedete din mediul online. Cântăreața originară din Republica Moldova are aproape jumătate de milion de adepți pe contul său de Instagram, care nu scapă din vedere nicio postare. 

Rita Ora, val de comentarii pe rețelele sociale după ce a urcat pe scena de la Eurovision „A fost spectaculoasă!”

Rita Ora, val de comentarii pe rețelele sociale după ce a urcat pe scena de la Eurovision: „A fost spectaculoasă!”

Rita Ora a urcat pe scena concursului Eurovision, în prima semifinală, iar fanii acesteia au fost impresionați complet de reprezentația ei.

francia-raisa-selena-gomez-transplant

Tatăl actriței Francia Raísa, dezvăluiri fără precedent despre ruptura dintre fiica sa și Selena Gomez: „Banii și faima schimbă lumea”

Francia Raísa și Selena Gomez au rupt relația de prietenie la scurt timp după ce Francia i-a donat un rinichi fostei iubite a lui Justin Bieber. Motivul a fost dezvăluit de tatăl actriței din „How I Met Your Father”, care i-a luat apărarea fiicei lui.

Ultimele știri

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

loredana groza (4)

În colanți mulați și un tricou pe care l-a ridicat pentru a-și arăta abdomenul, Loredana pare o puștoaică. Nu chiulește de la sală

alina eremia

Alina Eremia, în poze în costum de baie, care i-au lăsat pe fani cu gura căscată: „Ce e frumos și lui Dumnezeu îi place”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!