Bucuresti | 102,8FM DAN BALAN - ORIUNDE AI FI (NEW PW)

Știri

Michael Jackson

Michael Jackson avea datorii de peste 500 de milioane de dolari la momentul morții sale. Plănuia să-și facă ordine în finanțe

Zilele trecute s-au împlinit 15 ani de când Michael Jackson a murit. Starul muzicii pop a lăsat în urmă o avere imensă, dar recent s-a aflat că și datorii mari.

*EXCLUSIVE* Jennifer Lopez Blocked by Security in Red Dress and Heels on Her Way to Meet with Ben Affleck **WEB MUST CALL FOR PRICING**

Jennifer Lopez, când nu vrea să fie pozată de paparazzi. Bodyguardul ei a făcut tot posibilul să o ferească de aparatele de fotografiat

Jennifer Lopez și-a vizitat soțul, pe Ben Affleck, la birourile acestuia din Los Angeles, după călătoria ei solo prin Europa, la o zi după ce starul de Oscar și-a pus din nou verigheta pe deget, în ciuda zvonurilor că divorțul dintre ei ar fi iminent.

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble, surprinsă în timp ce dansa acoperită doar cu un cearșaf. Cum au reacționat fanii: „Te credeam fată serioasă”

Lidia Buble a stârnit un val de reacții în mediul online, după ce a publicat un videoclip în care apare dansând lasciv, purtând doar un cearșaf. Aflată în vacanță, artista în vârstă de 31 de ani a profitat de peisajele superbe și a creat conținut pentru rețelele de socializare. 

Iuliana Beregoi/ Foto: Instagram

Iuliana Beregoi cucerește cu fiecare apariție. Imaginile cu tânăra artistă în costum de baie au făcut furori: „Ce corp!”

Talentul muzical a ajutat-o să devină una dintre cele mai cunoscute artiste contemporane, însă nici cu frumusețea nu stă mai prejos. La doar 19 ani, Iuliana Beregoi reușește să cucerească cu fiecare apariție, iar milioanele de fani abia așteaptă să o vadă în cele mai îndrăznețe ipostaze. 

Beyonce și Jay-Z

Beyonce, în rochie mini decoltată pe iaht. Relaxare în doi, cu Jay-Z, și poze de aproape 3 milioane de like-uri

După o perioadă aglomerată, Beyonce a bifat o mică escapadă de cuplu alături de soțul ei, Jay-Z, în Hamptons. La bordul unui iaht, cei doi s-au relaxat pe apă, cu cocktailuri și timp petrecut în doi.

Paris Jackson

Paris Jackson și-a arătat picioarele lungi și subțiri în cei mai scurți pantaloni din garderobă. Și-a etalat și multele tatuaje

La doar o zi după ce s-au împlinit 15 ani de la moartea lui Michael Jackson, Paris, fiica lui, a fost pozată de paparazzi în timp ce mergea la studioul de înregistrări.

Katy Perry returns to Le Crillon after Eiffel Tower performance in Paris

Katy Perry, într-o rochie roșie super scurtă și mulată. Și-a scris versurile noului single pe trena ce părea să nu se mai termine

Katy Perry s-a asigurat că toți ochii vor fi ațintiți asupra ei, marți, când a sosit la hotelul Ritz, în timpul Săptămânii Modei de la Paris.

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!