Bucuresti | 102,8FM LORA - BINE MERSI

Știri

lidia buble

Lidia Buble, problema de sănătate pe care a ținut-o secretă 2 ani: "Doctorul mi-a zis că nu are vești bune pentru mine"

Din exterior, viața vedetelor pare impecabilă, de invidiat și de dorit, dar și ele trec prin momente de cumpănă care le pun la grea încercare. Lidia Buble a povestit, într-o serie de InstaStories, că doi ani s-a confruntat cu o problemă de sănătate pe care nu o putea accepta și care i-a dat viața peste cap.

Glastonbury Festival, Day 4, UK - 29 Jun 2024

Camila Cabello, într-o fustă minusculă, din dantelă transparentă. A atras toate privirile pe străzile din Londra

Camila Cabello are parte de o săptămână foarte aglomerată în Londra, în urma apariției pe piață a celui mai nou album al ei, C,XOXO.

Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger a sărbătorit 46 de ani în costum de baie, într-o piscină de la munte. Corp de vis, atitudine de femeie fatală

Un corp frumos proporționat, forme bine definite, o senzualitate aparte și o tinerețe fără bătrânețe - cu toate se poate lăuda Nicole Scherzinger, fosta membră a trupei Pussycat Dolls. Aceasta a împlinit recent 46 de ani, dar trecerea timpului nu i-a știrbit deloc din farmec, ci dimpotrivă.

Anna Lesko/ Foto: Instagram

Senzuală chiar și când își bea cafeaua. Anna Lesko i-a cucerit pe fani cu imaginile de la piscină: „Doar tu poți să te filmezi așa”

Anna Lesko este cunoscută pentru talentul de a-și pune silueta în evidență. Senzuală și provocatoare, artista în vârstă de 45 de ani nu ratează nicio ocazie pentru a-și etalat formele voluptoase. 

Antonia

Ce a răspuns Antonia după ce i s-a reproșat că are „buze cu acid, sâni operați, abdomen operat”. Artista nu s-a putut abține

Antonia este considerată una dintre cele mai frumoase artiste din România, însă uneori a fost și ținta controverselor, fiind acuzată că și-a făcut numeroase intervenții și operații estetice.

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Lidia Buble a ridicat temperaturile în Mykonos. Artista, bronzată și tonifiată, într-un costum de baie provocator

Lidia Buble a făcut furori în vacanța din Grecia. Artista în vârstă de 31 de ani a postat mai multe fotografii din Mykonos, în care își etalează silueta de invidiat.

DJ Armin Van Buuren

Cum arată familia lui Armin van Buuren. DJ-ul olandez are 2 copii

Născut în ziua de Crăciun, în 1976, Armin van Buuren este unul dintre cei mai cunoscuți și bogați DJ din lume. Pe cât de expansiv este în ceea ce privește latura profesională a vieții sale, pe atât de discret este cu cea personală. Armin van Buuren are o familie superbă, de care este tare mândru și care reprezintă totul lui.

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!