Bucuresti | 102,8FM ASDIS - FLASHBACKS

Știri

cristina spatar (2)

Cristina Spătar, zi de naștere sărbătorită în lux, la Dubai. Soțul a răsfățat-o, ea a petrecut în costum de baie, pe iaht

Anul trecut, Cristina Spătar făcea nuntă mare cu afaceristul vâlcean Vicențiu Mocanu. De atunci, viața ei pare că a intrat pe un făgaș pozitiv. Cântăreața a împlinit recent 52 de ani și a fost răsfățată de partenerul ei. În Dubai a sărbătorit această aniversare, alături de o gașcă de prieteni. A primit o mulțime de buchete de flori, mai multe perechi de pantofi, parfumuri, s-a distrat pe un iaht alături de apropiații ei și s-a simțit perfect, așa cum ar trebui să fie pentru oricine de ziua de naștere.

crbl

În ce relație a rămas CRBL cu fosta soție, Elena, după divorț: „În lume, divorțurile sunt doar despre înșelat”

După 16 ani de căsnicie, CRBL și Elena Viscu au surprins pe toată lumea anunțându-și divorțul, în ciuda aparențelor de cuplu solid și fericit. Recent, artistul a vorbit deschis despre relația actuală cu fosta sa soție și despre motivele despărțirii.

Bebe Rexha

Bebe Rexha, poze în costum de baie și mesaj ironic pentru critici: "Pentru cei care spun că sunt grasă, să știți că și contul meu este"

Bebe Rexha și-a recăpătat puterea și încrederea în propria persoană. Dacă la un moment dat obișnuia să nu se expună prea mult pentru că silueta îi era criticată, acum, acesteia nu-i mai pasă de aspecte așa frivole. 

firerose si billy ray cyrus

Firerose a primit actele de divorț de la Billy Ray Cyrus cu o zi înainte să facă o dublă mastectomie: "S-a bazat pe promisiunile lui"

La doar șapte luni de la nunta care i-a luat pe mulți prin surprindere, Billy Ray Cyrus, tatăl lui Miley Cyrus, a intentat divorț de cântăreața Firerose. Lucrurile nu s-au terminat prea plăcut între ei, astfel încât ambele tabere își aruncă acuzații care mai de care. 

jessica biel

Jessica Biel, dezamăgită de acțiunile soțului ei, Justin Timberlake: Și-ar dori ca el să nu mai bea, să ia măsuri

Jessica Biel este copleșită și dezamăgită de ceea ce s-a întâmplat cu partenerul ei de viață, Justin Timberlake. Actrița filmează în această perioadă alături de Elizabeth Banks în New York și nu și-a văzut încă soțul în persoană de când acesta a fost arestat pentru că a condus sub influența băuturilor alcoolice.

Hailey și Justin Bieber/ Profimedia

Fanii lui Hailey Bieber sunt convinși modelul va avea o fată. Detaliul care a dat-o de gol pe soția lui Justin Bieber

Hailey Bieber a reușit să stârnească o adevărată frenezie printre fanii săi, după ce aceștia au observat un detaliu aparent subtil în cele mai recente postări ale modelului pe rețelele de socializare. În timp ce Hailey a continuat să împărtășească momente din timpul sarcinii pe Instagram, unii fani sunt convinși că ea a lăsat se înțeleagă ce sex va avea bebelușul său cu Justin Bieber.

corina bud

Mesajul făcut public de Corina Bud după derapajul de la concertul Coldplay. Fanii, extrem de duri: „Ce fel de echipă de PR ai?”

Corina Bud, celebra cântăreață în vârstă de 44 de ani, s-a numărat printre persoanele care l-au criticat dur pe Vlad Babașa, cântărețul de manele invitat să cânte la concertul Coldplay. O săptămână mai târziu de când a stârnit isterie cu declarațiile făcute, artista a revenit cu scuze.

Ultimele știri

Lady Gaga Coming Out Of ''Laperouse'' Restaurant In Paris - 25 Jul 2024

Lady Gaga, pe tocuri imposibile la Paris. Și-a salutat fanii și le-a transmis sărutări

roxana nemes (2)

Roxana Nemeș, răsfăț în Mykonos. S-a pozat într-un costum de baie alb, în piscina cu vedere la mare

Bianca Censori/ Profimedia

Bianca Censori a sfidat codul vestimentar al unui hotel de lux. Topul minuscul i-a acoperit cu greu bustul generos

Katy Perry

Katy Perry, răvășitoare într-o fustă din dantelă. Artista e în cea mai bună formă de când a slăbit

selena gomez si benny blanco

Selena Gomez, nemachiată, într-un costum de baie galben, tolănită lângă iubitul ei, pe puntea unui iaht. Strălucește de când iubește

Concursuri

PRO_FM_banner

De azi, la PROFM, facem supercombinații cu Telemeaua Hochland!

KV deep forest follow profm

PROFM te trimite la Deep Forest Fest!