Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER KENYA GRACE - STRANGERS

Știri

Speak/ Foto: Instagram

Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”

Speak este recunoscut ca unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală românească, dar puțini știu că drumul său către succes a fost presărat cu multe momente dificile. În prezent, la vârsta de 37 de ani, Speak poate privi înapoi și se poate declara un bărbat împlinit, atât în carieră, cât și în viața personală, având alături o iubită devotată, pe Ștefania, care îi este sprijin de ani de zile. 

Selena Gomez/ Profimedia

Selena Gomez strălucește în ciuda comentariilor negative legate de greutatea sa. Rochia mulată i-a evidențiat formele voluptoase

Selena Gomez nu se lasă afectată de comentariile negative primite de fani în mediul online și alege să poarte ținute care să-i scoată în evidență formele voluptoase. Artista a strălucit pe covorul roșu la SAG Awards, purtând o rochie albă, mulată. 

Erika Isac  / Facebook

Erika Isac, interpreta piesei „Macarena”, dezvăluiri despre ocupațiile părinților ei: „Nu au nicio treabă cu partea de media!”

Erika Isac, interpreta melodiei „Macarena”, care a stârnit numeroase controverse pe rețelele sociale din cauza limbajului licențios, a vorbit despre începutul carierei ei în muzică, dar și despre părinții ei.

1600 x 960_vizual comunicat Lumea DIGI_26.02.2024

Descoperă „Lumea DIGI” cu noua ofertă la portare: 50% reducere pentru o perioadă de până la 8 luni

Claudia Iosif și Dorian Popa

Dorian Popa, declarații neașteptate despre separarea de Claudia Iosif: „Ustură în suflet!” Ce spune despre o eventuală împăcare

Despre despărțirea dintre Dorian Popa și Claudia Iosif s-a vorbit mult de-a lungul timpului, iar acum artistul a rupt tăcerea, mărturisind că nu mai există cale de împăcare.

Kanye West și Bianca Censori

Bianca Censori, de neoprit. Soția lui Kanye West, o nouă apariție controversată, într-o ținută ce i-a lăsat la vedere multă piele

Bianca Censori, soția lui Kanye West, nu se teme să fie în centrul atenției sau să fie criticată de cei din jur, fapt pentru care a ales să poarte din nou o ținută nonconformistă.

Celebrities pictured departing the British Vogue And Tiffany & Co BAFTA Afterparty held at Annabel's in London.

Suma uriașă pe care Sophie Ellis-Bextor a câștigat-o anul trecut, după ce „Saltburn” a readus în topuri „Murder On The Dancefloor”

Sophie Ellis-Bextor și celebra ei piesă „Murder On The Dancefloor” au revenit în atenția publicului și în topurile muzicale, după ce cântecul din 2001 a apărut în intens discutatul film „Saltburn”.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!