Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER CYRIL - STUMBLININ

Știri

Alexandra Stan

Alexandra Stan, într-o rochie super mulată și generos decupată în zona abdomenului. Solista s-a răsfățat în Doha înainte de Crăciun

Înainte de sărbători, Alexandra Stan a plecat să se relaxeze câteva zile în Doha. Pentru că vremea călduroasă de acolo îi permite, blonda a făcut paradă de ținute care au lăsat la vedere multă piele.

Vanilla Ice

Vanilla Ice, despre neobișnuita prietenie cu Pablo Escobar, despre care spune că nu știa cine era de fapt: "Nu aveam Google"

Vanilla Ice, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi ai anilor '90, a povestit recent că a legat o prietenie cu Pablo Escobar, dar că la acea vreme nu avea habar cine era cu adevărat amicul lui.

jlo (25)

Jennifer Lopez își aduce din nou viața amoroasă în centrul atenției: Amândoi suferim de PTSD, dar azi suntem mai înțelepți

Jennifer Lopez a dezvăluit că ea și Ben Affleck suferă de sindromul de stres post-traumatic din cauza atenției pe care presa le-a acordat-o pe parcursul primei lor logodne. JLO și actorul din „Gone Girl” s-au despărțit în 2004, însă în 2021 au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, căsătorindu-se anul următor.

loredana groza (1)

Loredana Groza, primele declarații despre divorțul de Andrei Boncea: „Mulți mi-au zis că sunt nebună!”

Despre divorțul dintre Loredana Groza și Andrei Boncea, bărbatul cu care a fost căsătorită timp de 20 de ani, s-a vorbit mult de-a lungul timpului, însă artista nu a făcut nicio declarație. Până acum, însă, căci în prag de Crăciun, ea și-a deschis sufletul.

Selena Gomez is pretty in pink as she arrives at the SNL after party

Selena Gomez, mărturisiri despre prioritățile ei când vine vorba de viața sentimentală. Artista are o relație cu Benny Blanco

Selena Gomez, celebra actriță și cântăreață în vârstă de 31 de ani, a dezvăluit de curând că formează un cuplu cu producătorul muzical Benjamin Joseph Levin, cunoscut sub numele de Benny Blanco, iar acum a vorbit despre ceea ce contează pentru ea într-o relație.

Anna Lesko/ Foto: Instagram

Tradițiile de Crăciun de la care Anna Lesko nu se abate niciodată: „Mă pregătesc temeinic, chiar nu dorm noaptea”

Crăciunul este sărbătoarea preferată a Annei Lesko, artista mărturisind că-i aduce aminte de copilărie, iar perioada dinaintea sărbătorilor este una foarte aglomerată pentru ea. Cântăreața originară din Republica Moldova se pregătește temeinic în fiecare an pentru că vrea ca totul să iasă perfect. 

Apple Music Super Bowl LVII Halftime Show

Rihanna, adevărul despre momentul când și-a anunțat a doua sarcină la Super Bowl: „A fost un accident”

Rihanna a surprins pe toată lumea când a apărut pe scena de la Super Bowl cu o burtică proeminentă, anunțând astfel că este însărcinată pentru a doua oară. Cu toate acestea, artista a recunoscut că nu-și dorea sa divulge atunci acest moment important din viața ei și că totul s-a întâmplat accidental. 

Ultimele știri

Selly/ Foto: Instagram

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Feli Donose

Motivul pentru care Feli Donose a luat o pauză de la muzică: „Am atâtea de spus și eu stau așa acasă și nu spun nimic”

Vizual 2_DIGI_Skyshowtime

SkyShowtime anunță primul parteneriat în Europa Centrală și de Est cu DIGI România

Los Angeles Premiere Of Searchlight Pictures' 'The Greatest Hits'

Nelly Furtado, într-o rochie mulată, cu șireturi, la premiera „The Greatest Hits”. „Ești uluitoare”, i-au transmis fanii

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, din nou în centrul atenției. Val de reacții după ce rapperul i-a făcut un „compliment” deplasat Biancăi Censori

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!