Bucuresti | 102,8FM OPEN Road cu MIRUNA ZERB - MWAKI

Știri

Paula Seling

Paula Seling a împlinit 45 de ani. Ce i-ar spune azi „copilei cu ochi plini de speranță și de visuri”

Paula Seling a împlinit 45 de ani. Artista s-a născut la 25 decembrie 1978, la Baia Mare.

DANBALAN80s-94

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, în centrul unui scandal. Fanii îl acuză că s-a urcat beat pe scenă: „Nu putea vorbi”

Dan Bălan, fostul membru al trupei O-Zone, este în centrul unui scandal în această perioadă, fiind acuzat de fani că s-a urcat pe scenă în stare de ebrietate.

Celebrity Selfies

Nicole Scherzinger, imagini inedite pe Instagram. Fanii nu se așteptau: Ce schimbare! Semeni cu Khloe Kardashian

Nicole Scherzinger a încercat o transformare radicală de look pe final de an. Fosta solistă de la Pussycat Dolls și-a surprins fanii cu cea mai recentă schimbare de imagine. 

Michael Buble

Michael Buble, despre diagnosticul de cancer al fiului său, care avea 3 ani atunci: "Mi-a zguduit lumea. Mi-a zdruncinat realitatea"

Cântărețul Michael Buble și soția lui, actrița Luisana Lopilato, sunt părinții a patru copii, Noah, Elias, Vida și Cielo. Fiul cel mare a fost diagnosticat cu cancer la ficat acum câțiva ani, moment care a întors viața cu susul în jos pentru întreaga familie.

Alexandra Stan

Alexandra Stan, într-o rochie super mulată și generos decupată în zona abdomenului. Solista s-a răsfățat în Doha înainte de Crăciun

Înainte de sărbători, Alexandra Stan a plecat să se relaxeze câteva zile în Doha. Pentru că vremea călduroasă de acolo îi permite, blonda a făcut paradă de ținute care au lăsat la vedere multă piele.

Vanilla Ice

Vanilla Ice, despre neobișnuita prietenie cu Pablo Escobar, despre care spune că nu știa cine era de fapt: "Nu aveam Google"

Vanilla Ice, unul dintre cei mai cunoscuți rapperi ai anilor '90, a povestit recent că a legat o prietenie cu Pablo Escobar, dar că la acea vreme nu avea habar cine era cu adevărat amicul lui.

jlo (25)

Jennifer Lopez își aduce din nou viața amoroasă în centrul atenției: Amândoi suferim de PTSD, dar azi suntem mai înțelepți

Jennifer Lopez a dezvăluit că ea și Ben Affleck suferă de sindromul de stres post-traumatic din cauza atenției pe care presa le-a acordat-o pe parcursul primei lor logodne. JLO și actorul din „Gone Girl” s-au despărțit în 2004, însă în 2021 au decis să mai dea o șansă poveștii lor de iubire, căsătorindu-se anul următor.

Ultimele știri

Inna/ Foto: Instagram

Cum a fost surprinsă Inna în timpul turneului din America. Artista, perfectă într-un costum de baie minuscul: „Paparazzi peste tot”

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!