Bucuresti | 102,8FM WTFun cu Dracea si Bogdan ANDIA - DE LA DELA (ID PROFM)

Știri

*EXCLUSIVE* Christina Aguilera rocks jeans and a black YSL leather jacket as she enjoys an evening at Catch Steak in Los Angeles

Val de reacții după cea mai recentă apariție a celebrei Christina Aguilera: Cum de arată ca la 21 de ani? A călătorit în timp?

Christina 'Xtina' Aguilera a fost invitată recent la emisiunea actriței Drew Barrymore, unde a vorbit despre prima lor întâlnire și despre cât de impresionată a fost cântăreața americană de cum s-a purtat cu ea actrița din „Îngerii lui Charlie”.

Vizual Digi Communications (1)

Digi Communications NV raportează venituri consolidate de 1,7 miliarde de euro, EBITDA ajustată (excluzând IFRS 16) de 509 de milioane

Digi Communications NV, unul dintre liderii la nivel european în domeniul telecomunicațiilor, listat la Bursa de Valori București, raportează venituri consolidate in T4 (incluzând venituri și alte câștiguri) de 455,6 milioane euro, o creștere de 14% față de 2022. EBITDA ajustată pentru T4 a crescut cu 21% comparativ cu rezultatul din 2022, ajungând la 162,4 milioane euro, iar EBITDA ajustată, excluzând impactul IFRS 16, a fost de 141,4 milioane euro (+24% față de 2022).

Andreea Bălan/ Foto: Instagram

Cum și-a petrecut Andreea Bălan ultima zi în Rio de Janeiro. Artista a profitat din plin de soare: „Swipe ca să vedeți pătrățele”

Victor Cornea a fost prezent la Rio de Janeiro, unde a participat la un turneu de tenis la dublu, însoțit de frumoasa sa iubită, cântăreața Andreea Bălan. Artista nu a ratat ocazia și a realizat câteva fotografii spectaculoase în ultima sa zi petrecută în Brazilia, purtând un costum de baie îndrăzneț. 

Loredana Groza

Loredana Groza, imaginile care i-au adus critici acide: „Operațiile au schimbat-o, parcă e altă femeie!”

Vârsta pare să fie doar un număr pentru Loredana Groza, celebra cântăreață care este recunoscută pentru aparițiile care mai de care mai inedite, apariții care stârnesc deseori numeroase reacții din partea fanilor.

66th GRAMMY Awards - Show

Cel mai bine vândut single din 2023. Miley Cyrus a dat lovitura cu această piesă

Hitul "Flowers" al lui Miley Cyrus a fost desemnat luni cântecul cu cele mai mari vânzări în anul 2023, o performanţă reuşită pentru prima dată de artista americană în acest clasament anual întocmit de Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice (IFPI).

*PREMIUM-EXCLUSIVE* Sean 'Diddy' Combs appears downcast as he  relaxes by the water in Miami with  woman believed to be his longtime assisitant after settling the rape and abuse case with Cassie

Sean 'Diddy' Combs, acuzat de agresiune sexuală de un producător muzical. Prima reacție a avocaților rapperului

Sean Combs, cunoscut sub numele de Diddy, a fost dat în judecată, luni, de un producător muzical care l-a acuzat pe mogulul hip-hop că l-a agresat sexual.

taylor swift (5)

Tatăl lui Taylor Swift, în vizorul unei anchete în Australia, acuzat de agresiune. „A fost un şoc”

O anchetă a fost deschisă marţi în Australia după ce un fotograf s-a plâns că ar fi fost agresat de tatăl cântăreţei americane Taylor Swift, a anunţat poliţia.

Ultimele știri

Andrea Bocelli

De ce este orb Andrea Bocelli. Cum citește partiturile

Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha/ Foto: Instagram

Speak, despre discuția pe care a avut-o cu Chris Martin, după momentul lui Babasha: „Se gândeau să anuleze show-ul de a doua zi”

Selena Gomez and Benny Blanco Leave Nobu Malibu After Dinner, Comforting Each Other Following Car Trouble

Limbajul lor este iubirea. Selena Gomez și Benny Blanco, sărutări și gesturi de tandrețe, în Malibu

Wiz Khalifa/ Profimedia

Wiz Khalifa a anunțat că urmează să devină tată. Rapperul a dezvăluit și sexul primului copil pe care îl va avea cu Aimee Aguilar

The Trilogy Tour At The Amerant Bank Arena

Imagini adorabile cu Enrique Iglesias și copiii săi, publicate de Anna Kournikova. „Te topești. Cât au crescut! Sunt superbi!”

Concursuri

sabon kv fara client

PROFM te premiază cu un voucher în valoare de 500 lei

PROFM_KV_HAMBURG

PROFM și Procredit Bank te trimit la concertul lui Taylor Swift