Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER REHAB - ALL AROUND THE WORLD

Știri

Vizual CP_Digi World_28 decembrie 2023

Digi World propune o incursiune fascinantă în universul celulelor stem și al tehnologiei CRISPR

COVER FACEBOOK

More than 100 (2023) & RELEVIONAIR 2024 la PROFM!

PROFM e zi de zi cu tine! Iar la trecerea dintre ani am strans cea mai tare echipa pentru un party continuu! Incepem pe 29 decembrie si o tinem intr-o distractie pana dupa revelion! 

cher

Cher a cerut tutela fiului ei cel mic: „E incapabil să-și gestioneze propriile resurse financiare”

Cântăreaţa şi actriţa Cher a cerut să-i fie acordată tutela pentru fiul ei cel mic, de teamă că acesta nu poate să-şi gestioneze banii, potrivit unor informaţii, scrie skynews.com.

Loredana Groza și fiica ei/ Foto: Instagram

Loredana Groza și fiica ei, fotografie inedită de Crăciun. Fanii, uimiți de asemănarea celor două: „E ca Lori la 14 ani”

Loredana Groza și fiica ei, Elena, în vârstă 24 de ani, au fost protagonistele unei ședințe foto inedite de Crăciun. Fanii au fost impresionați de apariția cântăreței în vârstă de 53 de ani, susținând că cele două seamănă ca două picături de apă. 

Dorian Popa/ Foto: Facebook

Dorian Popa, primul Crăciun fără Babs. Cu cine și-a petrecut sărbătorile: „Cel mai frumos cadou de la Dumnezeu”

Dorian Popa a avut parte de multe încercări în anul 2023, mai ales în ultimele luni. Celebrul influencer a rămas fără permisul de conducere după ce a fost prins drogat la volan, dar și fără relația cu Babs, femeia care i-a fost alături 11 ani. A fost primul Crăciun pe care artistul l-a petrecut fără Claudia Iosif, dar nu a lăsat acest lucru să-l afecteze, bucurându-se în continuare de sărbători împreună cu familia sa. 

lidia buble

Lidia Buble a pozat într-o rochie roșie ca focul și foarte decoltată. A găsit sub brad numai cadouri foarte scumpe

Lidia Buble a avut parte de un Crăciun liniștit și de un Moș Crăciun foarte generos. Artista a găsit sub brad cadouri extrem de scumpe, piesa de rezistență fiind o geantă Hermes.

parinti shakira statuie

Shakira, înfățișată într-o statuie imensă, în orașul natal: "Ea e Barranquilla". Tatăl ei de 92 de ani și mama artistei, la ceremonie

Shakira a fost imortalizată într-o statuie dezvelită în oraşul său natal, Barranquilla, în Columbia. Monumentul din bronz şi aluminiu, înalt de 6,5 metri, o reprezintă pe vedeta pop executând una dintre mişcările sale de dans caracteristice, purtând un sutien maro şi o fustă lungă de aceeaşi culoare.

Ultimele știri

Courtney Love o critică pe Taylor Swift

Taylor Swift, desființată de Courtney Love: „Nu este interesantă!” Fanii artistei, extrem de duri: „Bunico, găsește-ți o ocupație!”

Cristina Ștefania/ Foto: Instagram

Cristina Ștefania, într-un top care a lăsat la vedere mai mult decât trebuia: „Câți dintre voi ați dat zoom?”

Victor Cornea/ Foto: Captură video TikTok

Andreea Bălan, îndrăgostită lulea de Victor Cornea. Artista nu-l scapă din ochi pe tenismen de când s-a mutat la ea: „E ca-n filme”

inna

Inna, ca o amazoană pe scena din Toronto, într-o ținută făcută din curele și lanțuri. Solista e în turneu în America de Nord

Katy Perry arrives at the 2024 iHeartRadio Music Awards in Hollywood

Diplo reacționează după cele mai noi imagini postate de fosta sa iubită, Katy Perry: "Cea mai flexibilă vedetă!"

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!