Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER GERSTORT ABER GEIL - THANK YOU

Știri

Hailey Bieber

Hailey Bieber a intrat în 2024 în costum de baie. Relaxare și răsfăț pe iaht și pe plajele din Barbados

Hailey și Justin Bieber, alături de o gașcă de prieteni din care nu a lipsit Kendall Jenner, au petrecut Revelionul pe o plajă din Barbados. Cum locul era perfect pentru distracție și relaxare, dar și pentru a se bălăci nestingheriți, fără stresul paparazzilor, fetele din grup s-au și pozat în ipostaze incitante.

antonia

Motivul pentru care Antonia nu postează poze în costum de baie, deși e în vacanță în Maldive: "Sunt în etapa de grăsuță, am celulită"

Așa cum fac mulți artiști români la început de an, Antonia și Alex Velea au ales să plece într-o vacanță exotică. Și-au luat cei doi băieți și au ajuns în Maldive, una dintre destinațiile preferate ale vedetelor de la noi. Deși e de câteva zile bune acolo, Antonia nu a postat până acum nicio poză în costum de baie, motiv pentru care a început să fie chestionată și presată de fani.

Nicoleta Luciu

A dispărut din lumina reflectoarelor, dar rămâne o apariție de invidiat. Nicoleta Luciu, zeiță într-o rochie cu șliț adânc: Arăți divin

Britney Spears/  Profimedia

Britney Spears, declarații după ce s-a spus că ar urma să înregistreze un nou album: „Nu mă voi întoarce în industria muzicală!”

Reprezentanți din industria muzicală depun eforturi susținute pentru a o convinge pe Britney Spears să revină în studio pentru a înregistra un nou album, susține o sursă apropiată artistei, potrivit Daily Mail.

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia

Selena Gomez și noul ei iubit, Benny Blanco, surprinși în ipostaze tandre la un meci de baschet. Artista nu s-a putut opri din zâmbit

Selena Gomez și Benny Blanco formează cel mai nou cuplu de la Hollywood. Artista a confirmat că este într-o relație cu producătorul în vârstă de 35 de ani la începutul lunii decembrie, iar acum se bucură de fiecare moment împreună, fără să se mai ascundă. 

EXCLUSIVE: Madonna, daughter Lourdes Leon and son Rocco celebrate New Year’s Eve with a family lunch in St Bart’s

Lourdes, fiica Madonnei, apariție inedită în St. Barts. A atras privirile îmbrăcată într-o salopetă transparentă și cu un batic pe cap

Lourdes Leon a fost o apariție în St. Barts, unde a petrecut sărbătorile împreună cu mama sa, celebra Madonna, dar și cu frații ei mai mici.

*EXCLUSIVE* Lady Gaga and Boyfriend Michael Polansky Prove Their Relationship is Going Strong in the New Year with a Cozy Pizza Run in Malibu **WEB MUST CALL FOR PRICING**

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului

Lady Gaga și Michael Polansky au sărbătorit aniversarea a patru ani de relație, cu pizza la pachet, în prima zi a anului, în Malibu, după ce și-au rezolvat, se pare, problemele de cuplu. Cei doi s-au despărțit pentru scurt timp, la începutul anului trecut.

Ultimele știri

Jon Bon Jovi/ Profimedia

Metoda ciudată la care a apelat Jon Bon Jovi pentru a evita operația chirurgicală a corzilor vocale: „Am încercat totul”

taylor swift

Taylor Swift aruncă săgeți către foștii ei iubiți, Joe Alwyn și Matty Healy, în noul album: "Cum rămâne cu trădarea ta tăcută?"

Pre-Grammy Gala And Grammy Salute To Industry Icons Honoring Jon Platt

Este leită tatăl ei. Stephanie, fiica lui Jon Bon Jovi, se căsătorește. Emoționat, rockerul i-a compus o piesă pentru nuntă

anda adam inundatii dubai

Anda Adam a filmat de la etajul 28 furtuna din Dubai și străzile inundate pe care oamenii și-au abandonat mașinile de lux

Kanye West/ Profimedia

Kanye West, acuzat de agresiune după ce ar fi lovit un bărbat care a hărțuit-o pe Bianca Censori pe stradă: „Nu s-a putut abține”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!