Bucuresti | 102,8FM SMILEY - OAMENI

Știri

Doja Cat

Doja Cat, la fel de excentrică în viața de zi cu zi ca pe scenă. În corset decoltat și fustă mini din piele, la cină cu prietenii

Doja Cat a apărut în public după recentele dezvăluiri făcute de mama sa. Femeia susține că fratele artistei a fost abuziv față de ea. Cântăreața de 28 de ani a fost pozată de paparazzi în timp ce părăsea un local din Malibu, în compania unei găști mari de prieteni, și nu părea deloc tulburată.

nicoleta nucă

Cu căciulă de blană și costum de baie, Nicoleta Nucă a ieșit în zăpadă, "echipată" cu o lopată. "Cred că am luat-o razna"

Nicoleta Nucă a profitat într-un fel inedit de ninsoarea așternută peste România. Nu s-a încurcat să facă oameni de zăpadă sau să se joace cu bulgări, ci a ieșit direct într-un costum de baie roșu, "echipată" doar cu ghete, o căciulă de blană și o lopată.

*EXCLUSIVE* Lady Gaga radiates chic elegance in solo departure from French Bakery in Malibu

Lady Gaga, în colanți și sacou pe străzile din Malibu. Artista a mers la o brutărie franțuzească pentru a-și îndulci ziua

Lady Gaga a captat toată atenția în weekend cu apariția sa pe străzile din Malibu. Artista în vârstă de 37 de ani a afișat o ținută complet neagră, în timp ce se îndrepta spre o brutărie franțuzească.

Nick Cannon

Nick Cannon, fostul soț al lui Mariah Carey, despre cum e să aibă 12 copii cu 6 femei: "Nu duc o viață normală"

Nick Cannon a vorbit despre cum este viața ca tată a 12 copii. Fostul soț al lui Mariah Carey este conștient că poziția în care se află e departe de ordinar. 

Mira

Cum a fost pozată Mira de iubit în vacanța de lux în Maldive. În costum de baie super decupat, solista și-a arătat bronzul ciocolatiu

Mira a petrecut o vacanță de vis alături de iubitul ei în Maldive. Cei doi nu s-au uitat la bani și au ales un resort de lux din insula Bodufushi. Mira și Levi s-au bucurat de timpul petrecut împreună, de soare, de nisip fin și de apa Oceanului Indian. La rândul ei, cântăreața i-a încântat pe fani cu instantanee pline de senzualitate și mister.

Loredana Groza, vacanță în India

Loredana Groza, imaginile care i-au cucerit pe fani. Cu cine s-a întâlnit în India: „Bravo, sunteți superbe!”

Loredana Groza a ales să-și înceapă anul cu o vacanță de vis în India, acolo unde a plecat alături de fiica ei și unde a avut parte de o surpriză pe cinste, după cum a dezvăluit de curând.

Kansas City Chiefs v New York Jets

Un bărbat a fost arestat după ce a încercat să intre în locuinţa lui Taylor Swift

Poliţia a arestat sâmbătă un bărbat care a fost văzut încercând să intre în locuinţa cântăreţei Taylor Swift, din cartierul TriBeCa, New York.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!