Bucuresti | 102,8FM SMILEY - CULOAREA TA

Știri

inna1

Inna, fotografiată de Deliric pe o plajă în mijlocul nopții. Artista arată spectaculos într-o rochie transparentă

Inna este cunoscută pentru aparițiile sale provocatoare, în care poartă ținute îndrăznețe, însă de data aceasta s-a întrecut chiar și pe ea. Recent, cântăreața a fost protagonista unei ședințe foto impresionante, realizate pe plajă la miezul nopții, chiar de iubitul ei, Deliric.

Rita Ora Looks Stunning Wearing A Roberto Cavalli Full Look As She Leaves Her Hotel In Paris - 20 Jan 2024

Rita Ora, schimbare radicală de look. Artista a spus da acestei tunsori în trend, iar fanii au doar cuvinte de laudă

Rita Ora a recurs la o schimbare de look. Artista și-a tuns părul, optând pentru un bob șic. Soția regizorului Taika Waititi a afișat noua tunsoare la un eveniment în New York City.

Jessica Biel și Justin Timberlake

Jessica Biel, imagini rare cu Justin Timberlake și cei doi copii ai lor. Fanii au reacționat imediat: „Ce simpatici sunt!”

Jessica Biel, actrița în vârstă de 41 de ani, a făcut publice imagini inedite cu cei doi copii ai ei și ai lui Justin Timberlake, fanii ei fiind cuceriți.

Paula Seling, despre întâlnirea cu fiica ei

Paula Seling, mesaj emoționant dedicat fiicei ei, care tocmai a împlinit zece ani: „Îți mulțumim că ne-ai ales să îți fim părinți”

Paula Seling, celebra cântăreață în vârstă de 45 de ani, a făcut public un mesaj emoționant, dedicat fiicei sale, Elena, care tocmai a împlinit zece ani.

Antonia/ Foto: Instagram

Antonia, irezistibilă într-o ținută din dantelă: „Cred că Alex Velea e foarte fericit!”

Celebra cântăreață, Antonia, în vârstă de 34 de ani, și-a pus pe jar fanii de pe rețelele de socializare cu o fotografie îndrăzneață postată de Ziua Îndrăgostiților. Îmbrăcată în lenjerie intimă, artista s-a lăsat fotografiată într-o atmosferă senzuală și plină de romantism.

lora

Are 41 de ani, dar se mândrește cu o siluetă de zeiță. Lora, fabuloasă într-o salopetă mulată

Considerată una dintre cele mai apreciate cântărețe de la noi, Lora are 41 de ani, dar continuă să se mențină într-o formă fizică de invidiat, dovadă fiind cea mai recentă fotografie postată pe rețelele sociale.

Los Angeles Premiere Of Amazon MGM Studios

Jennifer Lopez vorbește despre relația cu Affleck în filmul „This Is Me...Now: A Love Story”: Nu ştiu cât de confortabil se simte el

Jennifer Lopez îşi explorează experienţele legate de dragoste şi relaţii în noul ei film, "This Is Me...Now: A Love Story", care a avut premiera la Hollywood marţi seară. Cu această ocazie, vedeta americană a păşit pe covorul roşu alături de soţul ei, actorul şi regizorul Ben Affleck.

Ultimele știri

EXCLUSIVE: *NO DAILYMAIL ONLINE* Rita Ora Smiles For The Camera While Making Her Way Out Of The Seven Studios In Sydney - 19 Apr 2024

Rita Ora, abdomen cu pătrățele, într-un selfie care i-a cucerit pe fani. Kate Hudson: O, draga mea, ai depus ceva efort

Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram

Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”

corina bud (1)

Corina Bud, instantanee pline de senzualitate, în costum de baie, pe o plajă exotică. Bronzată și tonifiată, solista e în formă maximă

Dua Lipa la Gala TIME100/ Profimedia

Dua Lipa, într-o rochie cu un decolteu generos la Gala TIME100. Artista a fost fotografiată din toate unghiurile pe covorul roșu 

anna lesko

Anna Lesko și-a arătat picioarele superbe într-o rochie extrem de scurtă, dar a furat toate privirile cu un detaliu inedit

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!