Bucuresti | 102,8FM CALUM SCOTT - AT YOUR WORST

Știri

Selena Gomez și Benny Blanco/ Foto: Instagram

Selena Gomez, dezvăluiri despre relația cu Benny Blanco: „Mă face să mă simt în siguranță”

Selena Gomez a surprins pe toată lumea când a confirmat relația cu Benny Blanco, însă acum susține că simte că e „cea mai sigură relație” pe care a avut-o. Recent, cântăreața în vârstă de 31 de ani a vorbit sincer despre povestea de iubire pe care o împărtășește cu producătorul muzical în vârstă de 35 de ani.

Gina Pistol

Femeia care a crescut-o pe Gina Pistol, după ce vedeta a fost abandonată de mama ei, a rupt tăcerea: „A lăsat-o la mine și a plecat”

Gina Pistol se bucură acum de o familie minunată împreună cu Smiley. Cei doi au o fetiță, pe Josephine, iar prezentatoarea TV trăiește o viață desprinsă parcă din filme. Însă nu a fost mereu așa. În trecut, vedeta a suferit mult după ce a fost abandonată de mama ei, când avea doar trei zile. Femeia care a crescut-o a fost bunica ei, care acum mărturisește emoționanta povestea de viață a nepoatei sale. 

Inna/ Foto: Instagram

Cum s-a afișat Inna în Palazzo Versace din Dubai. Artista a pozat provocator pe așternuturile albe ale hotelului de lux 

Inna a fost una dintre artiștii care au urcat pe scenă la Untold Dubai 2024, astfel că a petrecut mai multe zile în orașul exclusivist din Emiratele Arabe Unite. Artista în vârstă de 37 de ani s-a cazat la prestigiosul hotel Palazzo Versace și a ținut să le arate și fanilor câteva fotografii din timpul șederii sale. 

Taylor Swift

Taylor Swift, artista cu cele mai mari vânzări la nivel global în 2023. O distincție pe care o primește pentru a patra oară

Taylor Swift a adăugat o nouă reușită pe lunga sa listă de premii, miercuri, când a fost desemnată artista cu cele mai mari vânzări muzicale pe plan global în 2023, o distincţie pe care a primit-o pentru a patra oară, a anunţat Federaţia Internaţională a Industriei Fonografice, potrivit Reuters.

Taping of American Bandstands 50th...A Celebration

De ce și-a făcut Michael Jackson rinoplastie. Fostul lui agent de pază a rupt tăcerea la aproape 15 ani de la moartea artistului

Fostul agent de pază al lui Michael Jackson a dezvăluit care este adevăratul motiv pentru care legendarul artist a ales să-și opereze nasul în 1979, ceea ce a stârnit numeroase controverse la vremea respectivă.

Andreea Antonescu și cele două fiice ale sale/ Foto: Instagram

Andreea Antonescu nu exclude ideea de a fi din nou mamă. Artista își dorește o nouă relație: „Povestea merge mai departe”

Andreea Antonescu nu se lasă descurajată de provocările pe care le-a întâmpinat în trecut și este hotărâtă să abordeze viitorul cu optimism. Artista în vârstă de 41 de ani a vorbit deschis despre viața sa amoroasă, mărturisind că își dorește să aibă din nou o relație și nu exclude nici posibilitatea de a deveni din nou mamă. 

stire garsoniera

Open Party în Garsoniera PROFM!

Ediție Specială cu Fere

Ultimele știri

lino golden (1)

Lino Golden s-a căsătorit civil cu aleasa lui. Primele imagini cu tinerii îmbrăcați la patru ace, în alb și negru

Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram

Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”

bebe rexha (11)

Bebe Rexha, nemachiată și desculță, în colanți mulați și bustieră, la ora de sport. E mai sigură pe ea ca oricând

Alina Sorescu și Alexandru Ciucu

Alexandru Ciucu, aflat în proces de divorț cu Alina Sorescu, fotografiat alături de o prezentatoare TV

2021 Billboard Music Awards - Backstage

Pink, fotografiată în costum de baie, pe un iaht în Cabo. Cum arată celebra artistă la 44 de ani

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!