Bucuresti | 102,8FM MAITRE GIMS - MI GNA

Știri

Untold2019_0802_183447-3037_ALIVECOVERAGE

Co-fondatorii Untold, Edy Chereji si Bogdan Rădulescu, preiau conducerea grupului Untold Universe și devin co-CEO

Untold Universe anunță că Edy Chereji si Bogdan Rădulescu preiau conducerea interimara a grupului urmand ca in perioada urmatoare cei doi sa asigure si nevoile executive din pozitia de Co-CEO. Decizia are loc după ce Bogdan Buta a anunțat că se retrage din toate calitățile executive pe care le deținea. Anterior retragerii acestuia, Bogdan Rădulescu ocupa funcția de Chief Business Officer, iar Edy Chereji era Chief of Public Affairs în cadrul grupului.  

CELEBRITY SOCIAL MEDIA PHOTOS

Fiica lui Eminem trăiește cea mai frumosă perioadă din viața sa. Imagini rare alături de logodnicul ei și de familie

Fiica lui Eminem, Hailie Jade, le-a oferit fanilor o imagine rară alături de familia ei. Tânăra în vârstă de 28 de ani a publicat pe Instagram o serie de fotografii, între acestea regăsindu-se și o poză în care apare împreună cu logodnicul ei, Evan McClintock, dar și cu alți membri ai familiei, la recentul meci al celor de la Detroit Lions. 

2017 Billboard Women in Music

Francia Raisa, primele declarații despre relația Selenei Gomez cu Benny Blanco: „O, Doamne, era și timpul!”

Chiar dacă neînțelegerile nu au lipsit din relația lor, Francia Raisa, prietena cântăreței Selena Gomez, a dezvăluit că susține relația acesteia cu Benny Blanco.

Fendi : Outside Arrivals - Paris Fashion Week - Haute Couture Fall/Winter 2023/2024.

Camila Cabello a renunțat la părul brunet pentru blond platinat, iar fanii sunt în delir: „Semeni cu Christina Aguilera”

Camila Cabello, cântăreața cunoscută pentru piesa „Havana”, a optat pentru o schimbare drastică de look, impresionându-și complet prietenii virtuali.

anna lesko

Anna Lesko joacă senzualitatea și când răsfoiește o revistă. Ținuta și atitudinea i-au făcut pe fani să spună: "De vis ca întotdeauna"

Tocmai a împlinit 45 de ani, dar Anna Lesko nu-și pierde nicio fărâmă din senzualitatea cu care face furori de multă vreme. Activă pe Instagram, spre deliciul celor aproape jumătate de milion de urmăritori, artista de peste Prut le oferă deseori ocazia de a o admira.

Mariah Carey

Mariah Carey, mai îndrăzneață și încrezătoare ca oricând. A apărut la o gală doar în body cu corset și o fustă total transparentă

Mariah Carey pare a fi într-o perioadă excelentă a vieții sale. Deși s-a despărțit recent de Bryan Tanaka, cu care a avut o relație de șapte ani, diva absolută a muzicii din SUA e din ce în ce mai vizibilă. Apare mai des în pozele făcute de paparazzi, pe Instagram face clipuri cu autoironie, iar cea mai recentă apariție la un eveniment a arătat-o mai curajoasă ca oricând în atitudine și vestimentație.

kelly clarkson (7)

Boala care a făcut-o pe Kelly Clarkson să slăbească mult: "Nu am fost șocată când am aflat"

De aproape un an, Kelly Clarkson promovează o nouă imagine. Artista de 41 de ani, care a trecut printr-un divorț dureros și este mama a doi copii, spune că s-a pus pe slăbit după ce medicii i-au atras atenția asupra sănătății sale. Nu a făcut-o, însă, imediat.

Ultimele știri

Mariah Carey

Vârsta e doar un număr pentru ea. La 55 de ani, Mariah Carey și-a etalat silueta de invidiat într-o rochie mulată cu paiete

Bianca Censori și Kanye West

Cum arăta Bianca Censori înainte să devină soția lui Kanye West. Fanii, șocați de discursul ei : „Nu era pregătit să o aud!”

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital

Cu ce se ocupă acum Miki de la K-pital, la câțiva ani de când a dispărut din lumina reflectoarelor: „Viața mea e la fel, cu cântec!”

copii Michael Jackson

Copiii lui Michael Jackson, în formulă completă pe covorul roșu, după ani întregi. Prince a fost zâmbitor, Paris și Blanket, sobri

Lidia Buble/ Foto: Instagram

Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

Sephora V1

PROFM și Sephora te premiază cu vouchere în valoare de 300 lei!