Bucuresti | 102,8FM ADI ISTRATE - REGRETI (M2)

Știri

mihai traistariu

Mihai Trăistariu, revoltat de faptul că România nu va participa la Eurovision 2024: „Anul trecut au risipit 400.000 de euro!”

România nu va participa la Eurovision anul acesta, iar această decizie l-a înfuriat pe Mihai Trăistariu, care susține că își pregătise o piesă pentru acest concurs muzical.

taylor swift si travis kelce (7)

Taylor Swift și iubitul sportiv, săruturi și momente de tandrețe în văzul lumii, așa cum nu au făcut până acum. Nu le-a păsat de camere

Fericită că iubitul ei a reușit performanța de a se califica cu echipa lui de fotbal american în finala Super Bowl, Taylor Swift nu a mai ținut cont de camere și de cei din jur și a fugit să-și sărute partenerul.

dracea

Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

selly

Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din Youtube. Cum s-a dat de gol tânărul de 22 de ani

Hailey Bieber in new advertising photoshoot for 'Rhode Peptide Lip Tint' campaign

Hailey Bieber, într-un costum de baie minuscul, în Bahamas. Fotografiile de 1 milion de like-uri

Hailey Bieber și-a încântat fanii cu cele mai noi imagini postate pe contul ei de Instagram. Supermodelul american le-a prezentat admiratorilor săi fotografii din culisele celei mai recente lansări a produselor cosmetice Rhode. 

adda

Adda, imaginea care a stârnit reacții printre fani: „Să vezi acum ce hate îți iei!” Ce realizare a bifat cântăreața

După câțiva ani în care s-a plimbat de la un medic la altul și a fost nevoită să urmeze un tratament riguros pentru a-și trata bolile cu care a fost diagnosticată, Adda și-a îndeplinit un vis: și-a cumpărat mașina visurilor ei. Cântăreața a făcut anunțul pe rețelele sociale, iar reacțiile din partea fanilor nu au întârziat să apară.

gerard pique si shakira

Pique ar fi înșelat-o pe Shakira și cu femeia care se află în spatele fizicului incredibil al cântăreței. Cine a dat de gol aventura

Conform unor noi dezvăluiri din presa mondenă spaniolă, fostul fotbalist Gerard Pique nu ar fi înșelat-o pe Shakira doar cu Clara Chia Marti, actuala lui parteneră, ci și cu o prietenă și colaboratoare a cântăreței.

Ultimele știri

antonia (2)

Misterul e atuul ei. Ipostaza în care s-a lăsat pozată Antonia i-a dat gata pe fani: "A venit iepurașul"

lidia buble

De ce nu se afișează Lidia Buble cu iubitul ei, un afacerist de 62 de ani: „Când o să fie să mă mărit, o să anunț”

Katy Perry, Orlando Bloom și fiica lor

Katy Perry, Orlando Bloom și adorabila lor fiică, plimbare prin parc. Pozați într-o ieșire rară, în haine sport, ca o familie normală

Selly/ Foto: Instagram

Câți angajați are Selly la compania pe care o conduce. Vloggerul a vorbit deschis despre investițiile pe care le face

delia

Delia, în costum de baie asortat cu o cagulă tricotată cu coarne, în piscina de acasă. Nu-i pasă de gura lumii și trăiește cum îi place

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!