Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER AVICII - WAITING FOR LOVE

Știri

raluka (3)

Raluka, de pe plajele din Hawaii direct pe cele din Mexic: "N-am fost niciodată mai fericită". Și-a arătat iubitul pentru prima dată

Raluka a început anul cum nu se poate mai bine. După o perioadă aglomerată, artista a fost într-o vacanță departe de casă. Nu singură, ci alături de iubitul ei, pe care până acum l-a ținut "la secret". Cu ocazia escapadei lor lungi în destinații de vis precum Hawaii și Tulum, cântăreața a postat câteva imagini și cu partenerul care o face fericită.

'Argylle' film premiere, London, UK - 24 Jan 2024

Dua Lipa, răvășitoare și plină de senzualitate într-o rochie spectaculoasă pe care și-a asortat-o cu părul, la premiera „Argylle”

Dua Lipa a strălucit la premiera mondială a filmului Argylle, în Leicester Square din Londra. Cântăreața și compozitoarea britanică în vârstă de 28 de ani a captat toată atenția cu look-ul ei răvășitor, plin de senzualitate. 

Eurovision 2024

România nu va fi prezentă la Eurovision 2024. Motivul pentru care s-a ajuns la o asemenea decizie

România nu va fi prezentă la Eurovision 2024, după ce Consiliul de Administraţie al SRTv nu a aprobat participarea la eveniment.

Kanye West și Bianca Censori

Până ieri ieșea îmbrăcată sumar, azi, acoperită total. Soția lui Kanye West, în haină de blană și o pălărie enormă asortată

Dacă în 2023 a bifat apariții care mai de care mai controversate, din cauză că era mai mult dezbrăcată decât îmbrăcată, acum, Bianca Censori a schimbat foaia. De fapt, cel care e în spatele schimbării este chiar soțul ei, Kanye West, care-i dictează orice mișcare publică.

Lora

Lora, jucăușă și în formă maximă, pe o plajă exotică, în timp ce dansează în costum de baie. "Imagini cu mine fericită"

Într-o super formă fizică și cu o dispoziție de zile mari la purtător, Lora le-a arătat fanilor ei un scurt filmuleț în care dansează jucăușă pe o plajă exotică.

Alina Eremia și Edi Barbu s-au logodit

Alina Eremia și Edi Barbu s-au logodit după opt ani de relație. Cântăreața a făcut anunțul și a dezvăluit cum arată inelul primit

Alina Eremia și iubitul ei, Edi Barbu, s-au logodit după opt ani de relație. Cântăreața a făcut anunțul pe rețelele sociale, acolo unde și-a etalat mândră inelul primit.

CRBL

CRBL, adevărul despre motivul pentru care s-a întors în România, după câțiva ani petrecuți în Spania: „Nu am cum să renunț”

CRBL a surprins pe toată lumea atunci când a dezvăluit că și-a vândut toate bunurile și s-a mutat în Spania. Șase ani a făcut naveta între cele două țări, iar în cele din urmă a decis să se întoarcă acasă, decizie pe care nu o regretă.

Ultimele știri

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia

Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin

alexandra stan

Alexandra Stan, adevărul despre relațiile toxice din viața ei: „Mi-am dorit să fac lucrurile să meargă din obsesie”

(FILE) Taylor Swift: The Eras Tour' Breaks Disney+ Record as No. 1 Most-Streamed Music Film. LOS ANGELES, CA, USA - MARCH 14: Singer Taylor Swift wearing a Rosa Bloom romper, Sophia Webster shoes, State Property Fine Jewellery earrings, rings by Fernando

Efectul Taylor Swift. Fanii au luat cu asalt un local londonez, al cărui nume este menţionat în noul album

profimedia-0866852108

Bebe Rexha a făcut furori la Coachella. Artista, îmbrăcată într-o salopetă mulată, a oferit un show electrizant

Loredana Groza/ Foto: Instagram

Loredana Groza, într-o rochie albă decoltată. Artista a poza întinsă provocator pe canapea: „Ne-ai cucerit”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!