Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Știri

Hailey și Justin Bieber / Profimedia Images

Mesajul făcut public de Justin Bieber în ziua în care soția lui a împlinit 27 de ani. Fanii: „Meritați doar iubire și fericire!”

Hailey Bieber și-a sărbătorit miercuri ziua de naștere, iar soțul ei, Justin Bieber, nu a ratat ocazia de a face public un mesaj emoționant.

Alexandra Ungureanu/ Foto: Instagram

Cum arată apartamentul Alexandrei Ungureanu. Artista le-a arătat fanilor frânturi din noua sa locuință: „Am un designer cu care lucrez”

Alexandra Ungureanu și-a îndeplinit visul și și-a achiziționat recent un apartament în București, pe care l-a renovat exact după bunul plac. Artista se află în etapa finală a procesului de amenajare și deja a împărtășit câteva imagini din noua sa locuință pe rețelele de socializare. 

Andra/ Foto: Instagram

Andra, reacție după ce a fost acuzată că ar fi stâlcit imnul național, la meciul România - Elveția: "Am cântat varianta oficială”

Andra a cântat imnul național la meciul România - Elveția, iar prestația artistei de pe stadionul național a fost una emoționantă. Vocea Andrei a răsunat impresionat pe acordurile „Deșteaptă-te Române”, însă au existat și oameni care au criticat-o pe artistă, acuzând-o, în mod eronat, că ar fi greșit un vers.

mira (1)

Mira, super surpriză pentru mama ei, de ziua de naștere. Unde a dus-o, după ce i-a spus că merg să se relaxeze aproape de Ploiești

Mira i-a făcut o super surpriză mamei sale, cu ocazia zilei ei de naștere. A păcălit-o că o duce în apropiere de Ploiești, la piscină, o masă bună și yoga, dar solista și iubitul ei plănuiseră o escapadă spectaculoasă.

Speak și Cristina Stefania/ Foto: Instagram

Motivul pentru care Speak și Ștefania se mută din doi în doi ani: „Îți dă o altă energie și o altă poftă de viață”

Speak și Cristina Ștefania urmează să-și schimbe din nou locuința și caută un apartament în același complex rezidențial în care și-au petrecut ultimii doi ani. Cei doi artiști și-au format un obicei în a se muta la fiecare doi ani, iar recent au dezvăluit care este motivul. 

Mariah Carey, îngrozită de felul în care a fost tratată Britney Spears/ Profimedia

Averea lui Mariah Carey, în pericol. Prietenii artistei, îngrijorați:„Pare că își trăiește viața doar ca să cheltuie bani”

Mariah Carey este una dintre cele mai îndrăgite artiste din lume, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă, însă, potrivit unor surse, lucrurile nu ar fi prea „roz” pentru ea, căci ar fi stârnit îngrijorări printre prieteni.

Lidia Buble/ Instagram

Lidia Buble, imaginea care a stârnit controverse printre fani: „Te-ai logodit?” Artista are o relație cu un afacerist de 62 de ani

Lidia Buble a stârnit controverse pe rețelele sociale după ce a făcut publice mai multe fotografii din vacanța la Praga, Cehia, mulți dintre fani întrebându-se dacă nu cumva artista s-a logodit.

Ultimele știri

Mariah Carey stuns at 'Celebration of Mimi' in Las Vegas

Mariah Carey, în cea mai scurtă rochie, pe tocuri, în Vegas. Artista a împlinit recent 55 de ani și e în formă maximă

Loredana Groza și fiica ei, Elena Boncea/ Foto: Instagram

Loredana Groza nu-și dorește ca fiica ei să urmeze cu carieră în muzică. Ce ocupație are Elena Boncea la vârsta de 25 de ani

oana radu

Oana Radu, dezvăluiri despre transformarea ei fizică: „I-am cerut mamei să vândă casa!” Artista își dorea să slăbească cu orice preț

*EXCLUSIVE* Date Night! Justin & Hailey Bieber are fashionable as they step out to dinner in Beverly Hills

Justin Bieber, în lacrimi, într-o poză pe Instagram. Fanii au reacționat imediat: „Ce s-a întâmpla, frate?” Reacția lui Hailey Bieber

GRAMMY Salute To Industry Icons, Los Angeles, California, USA - 03 Feb 2024

Megan Thee Stallion pozează nud pe coperta Women's Health. Artista, dezvăluiri după ce Tory Lanez a împușcat-o în picior

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!