Bucuresti | 102,8FM VENGER pana 4 cu VENGER OFENBACH - OVERDRIVE

Știri

Selena Gomez

"Scoate-ți implanturile din pomeți!" Ce a recunoscut Selena Gomez după ce o fană i-a reproșat că și-a schimbat aspectul

Selena Gomez a recunoscut că a apelat la proceduri cosmetice, după ce un fan i-a reproșat că are implanturi în pomeți.

Mariah Carey și Bryan Tanaka s-ar fi despărțit

Mariah Carey s-ar fi despărțit de Bryan Tanaka. Ea și dansatorul ei erau împreună de șapte ani

Mariah Carey, celebra cântăreață în vârstă de 54 de ani, s-ar fi despărțit de iubitul ei, Bryan Tanaka, după șapte ani de relație.

Andreea Bălan și Victor Cornea/ Foto: Instagram

Când a aflat Andreea Bălan că Victor Cornea are un fiu. A fost motivul care a făcut-o să intre într-o relație cu tenismenul

Andreea Bălan și-a găsit fericirea alături de Victor Cornea. După o căsnicie eșuată, din care au rezultat două fete, artista a reușit să iubească din nou, iar tenismenul i-a cucerit inima fără doar și poate. Recent, cântăreața a vorbit despre începutul relație lor, dezvăluind că a aflat de la prima întâlnire despre faptul că Victor este tată. 

Celine Dion Wears a Distressed Denim Blazer for her appearance on WWHL

Noi dezvăluiri despre starea de sănătate a lui Celine Dion. Sora ei a rupt tăcerea: „Nu mai are control asupra mușchilor!”

A trecut un an de când Celine Dion a fost nevoită să-și anuleze turneul din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, iar veștile nu sunt bune, întrucât sora ei, Claudette, a sugerat că va mai trece o perioadă până când artista va putea să urce pe scenă.

*EXCLUSIVE* Kendall Jenner and Bad Bunny Keep it Cool and Casual While Roaming Manhattan Together!

O nouă despărțire în lumea vedetelor. Kendall Jenner și Bad Bunny și-au spus adio după doar 10 luni împreună

Kendall Jenner și Bad Bunny și-au spus adio după doar 10 luni de relație, la câteva săptămâni după ce ea l-a susținut din culise la Saturday Night Live, potrivit People, transmite Daily Mail. 

beyonce

Beyonce, în cei mai scurți pantaloni din garderobă și o bluză transparentă, la petrecerea soțului ei. Imagini de 3 milioane de like-uri

Beyonce a arătat senzațional la petrecerea de ziua de naștere a soțului ei, Jay-Z. Artista de 42 de ani și-a etalat silueta tip clepsidră și formele voluptoase într-o maletă transparentă și cei mai scurți pantaloni din garderobă.

2023 Baby2Baby Gala

Demi Lovato, cerută în căsătorie cu un inel cu diamant uriaș. Cine este logodnicul artistei: Nu-mi pot imagina viața fără tine

Demi Lovato este logodită! Artista în vârstă de 31 de ani a acceptat cererea în căsătorie a lui Jutes și le-a prezentat fanilor impresionantul inel cu diamante.

Ultimele știri

dana marijuana

Răsturnare de situație. Dana Marijuana s-a împăcat cu iubitul ei, la o lună de când a anunțat că a anulat nunta: „Nu mai bea!”

Elvis Presley/ Profimedia

Autopsia secretă a lui Elvis Presley. Care ar fi adevărata cauză a morții legendarului cântăreț

Sophie Turner și Taylor Swift

Taylor Swift, eroina lui Sophie Turner, după divorțul de Joe Jonas: "Are o inimă de aur". Solista a lăsat-o să stea în casa ei

Anna Lesko

Anna Lesko, criticată după ce s-a pozat într-o rochie cu un decolteu amplu și o crăpătură adâncă: „Mereu goală, ce apariție e asta?”

Selena Gomez și Benny Blanco/ Profimedia

Benny Blanco, primele declarații despre povestea de iubire pe care o trăiește cu Selena Gomez: „Râdem toată ziua, ea mă inspiră!”

Concursuri

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!