Bucuresti | 102,8FM The Official 40 cu VENGER MALUMA - OFF40 - SEGUN QUIEN

Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din Youtube. Cum s-a dat de gol tânărul de 22 de ani

selly
Selly / Foto: Facebook

Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, are doar 22 de ani, dar a reușit să-și construiască o carieră de succes ca influencer, fiind urmărit de peste trei milioane de persoane, fapt pentru care ajunge să câștige bani frumoși din Youtube.

Selly a preluat un show prezentat pe Youtube, în cadrul căruia mai mulți influenceri trec prin probe de foc pentru a câștiga un premiu în valoare de 5.000 de euro. La finalul competiției, acesta a discutat cu toți participanții despre experiență și, la un moment dat, acesta a făcut o gafă, dezvăluind banii pe care îi câștigă din Youtube.

Citește și: Selly și-a sărbătorit ziua de naștere în lux. A împlinit 21 de ani și a plecat cu iubita în Dubai

Mai exact, într-un moment de neatenție, Selly a uitat să oprească scena în care le permitea urmăritorilor să vadă ce face el pe laptop. Astfel, cu toții au putut vedea suma pe care o câștigă.

Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale/ Foto: Instagram

Selly și-a cumpărat mașina visurilor sale/ Foto: Instagram

Având peste trei milioane de abonați pe Youtube, tânărul de 22 de ani câștigă lunar peste 35 de mii de euro doar din YouTube, mai exact 35.592,97 de euro, potrivit Avantaje.ro. Pe moment acesta nu a realizat ce s-a întâmplat, însă cineva din echipa de producție i-a atras atenția, dar reacția lui a fost neașteptată: „Top, lasă, cifre bune!”, a spus el.

Citește și: Selly are cheltuieli de milionar: "Am o viață destul de plictisitoare, nimeni nu s-ar gândi că aș cheltui atât de mult"

50 de dolari, primii bani făcuți de Selly din vlogging

"Ideea e că am început să fac primii bani din Google AdSense, adică din platforma de monetizare a YouTube-ului de la vremea respectivă, primii bani însemnând 50 de dolari după primul an de vlogging. Aveam 12 ani și am scos pentru prima dată de la bancomat cei 50 de dolari, 200 de lei. Erau banii mei. A fost un sentiment wow", a povestit Selly în vlog.

"Asta se întâmpla în 2013. În 2014 am început să cresc în cifre pe YouTube. Acei 200 de lei s-au făcut 400, 600, 1000 de lei. Nu bani pe lună, economiile strânse. În 2014 făceam cam 70 de dolari pe lună. Atunci am făcut și prima tâmpenie din viața mea. Se întâmpla când aveam 13 ani. Deci să nu faceți asta. Eu descoperisem alcoolul și aveam un anturaj mai mare cu un an decât mine, și eu am făcut tâmpeniile cu un an mai repede. Și am băut whiskey. Și am băut și am băut, la început nu se simte, dar apoi se prăbușește totul. M-au luat părinții mei și nu m-au mai lăsat două luni să ies din casă", a mai spus Selly.

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Când a început liceul a pornit și expansiunea lui. Încă din clasa a IX-a a fost cooptat de Global Records. "Era un contract foarte bun, dar pentru ei. Mi-am negociat singur contractul. Am citit singur pe net. Atunci am început să intru în lumea de business. Am negociat și l-am adus la o formă corectă. Primii mei bani serioși așa i-am făcut, câteva zeci de mii. Primele trei-patru luni nu s-a întâmplat nimic. În primăvara lui 2017 mi-a intrat un contract de 35.000 de euro. Pentru mine, la 16 ani, a fost wow. De atunci au început să vină banii serioși. Atunci am început să învăț business, am furat meserie. (...) Apoi am făcut 5GANG și am făcut bani mulți. În 2018 și 2019 m-am dus avion. Atunci, 90% din venituri erau din asocieri cu branduri, din reclame. Făceam bani cât nu puteam duce la vârsta aia și nici nu aveam costuri. Chiar dacă faci sute de mii, nu e bine să ai o singură sursă de venit. Dacă ești persoană publică, la un moment dat greșești și s-ar putea să te trezești că 4-5-6 luni nu mai ești monetizabil, ceea ce mi s-a și confirmat doi ani mai târziu, când am făcut petrecerea cu manele. Din contractele pe care le aveam, au picat vreo două-trei. Mi-am dat seama cât de vulnerabil ești dacă ai doar o sursă de venit. Am făcut concerte, filme, Academia de vlogging, curs de vlogging, am investit în acțiuni", a mai "dat din casă" Andrei Șelaru, care nu s-a ferit să spună că a și cheltuit mulți bani pe mofturi. "Am cheltuit sute de mii de euro și nu știu pe ce: mâncare, vacanțe, haine, nici nu știu. Până anul trecut nu aveam evidența cheltuielilor", a recunoscut vloggerul.

Citește și: Smaranda Știrbu și vloggerul Selly, vacanță inedită la Paris. Cum s-au afișat cei doi îndrăgostiți: „L-am forțat să facă asta”

Galerie foto

Top citite
01 Selly/ Foto: Instagram
Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”
02 denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
03 Lidia Buble/ Foto: Instagram
Cât bani a scos din buzunar Lidia Buble pentru o pizza, într-o stațiune din Franța: „Mi s-a părut extraordinar de mult”
04 Ariana Grande releases her music video '34+35'
Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit
05 Rihanna
Rihanna, plătită regește pentru a cânta la o petrecere în India. Suma amețitoare pe care o va încasa diva pentru un concert privat
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Speak/ Foto: Instagram
Câți bani încasa Speak la începutul carierei sale. Alex Velea câștiga de 20 de ori mai mult: „El avea o singură funcție”

Speak este recunoscut ca unul dintre cei mai de succes artiști din industria muzicală românească, dar puțini știu că drumul său către succes a fost presărat cu multe momente dificile. În prezent, la vârsta de 37 de ani, Speak poate privi înapoi și se poate declara un bărbat împlinit, atât în carieră, cât și în viața personală, având alături o iubită devotată, pe Ștefania, care îi este sprijin de ani de zile. 

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

George Michael
Numele lui George Michael continuă să facă bani și la 7 ani de la moartea starului. Suma impresionantă adunată în 2023 de compania lui

Deși George Michael a murit în decembrie 2016, numele artistului continuă să producă bani. În 2023, suma a fost una impresionantă, nu mai puțin de 55.000 de lire sterline pe zi.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee
O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

O gaură neagră cu o masă record de 33 de ori mai mare decât a Soarelui, descoperită din întâmplare în Calea Lactee

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”
Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

Momentul când un polițist prinde un porc care alerga prin oraș. Imaginile sunt virale: „Trebuia să joci rugby”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
FOTO Lucra ca vânzătoare la fast-food, dar a făcut o schimbare radicală și acum câștigă o mulțime de bani
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...