Bucuresti | 102,8FM OPEN HITS cu PROFM RAYE - NATALIE DONT

Câți bani trebuie să-i plătească Ariana Grande fostului soț. Cântăreața a divorțat oficial și deja s-a mutat cu noul iubit

Ariana Grande releases her music video '34+35'
Ariana Grande / Profimedia

Ariana Grande, celebra cântăreață în vârstă de 30 de ani, este o femeie liberă, cel puțin în acte, întrucât a fost pronunțat divorțul dintre ea și Dalton Gomez, cu care se căsătorise în urmă cu aproape trei ani.

Potrivit Daily Mail, Curtea Superioară din Los Angeles a finalizat divorțul dintre Ariana Grande și Dalton Gomez, cântăreața fiind obligată să-i plătească fostului soț o sumă importantă de bani.

Citește și: Noul iubit al Arianei Grande, acuzat că și-a ascuns relația: „I-a spus soției sale cu câteva zile înainte. Nu se aștepta la așa ceva”

Mai exact, potrivit sursei citate, Ariana Grande, în vârstă de 30 de ani, trebuie să-i achite lui Dalton Gomez 1,25 milioane de dolari. De asemenea, lui Gomez îi revine și jumătate din suma încasată după vânzarea casei lor din Los Angeles.

Celebrity Selfies

Ariana Grande, Dalton Gomez. Profimedia

Ariana Grande și Dalton Gomez au început să iasă împreună în ianuarie 2020, cu puțin timp înainte de pandemia de coronavirus. În mai 2021, cei doi s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii intime. Grande a depus cererea de divorț în urmă cu șase luni, invocând nepotriviri de caracter.

Citește și: Ariana Grande surprinde cu o nouă transformare spectaculoasă de look. Și-a vopsit părul blond: „Ești uimitoare”

Ariana Grande are deja o relație cu un coleg

Ariana Grande a divorțat de Dalton Gomez, însă nu pierde timpul. Are o relație cu Ethan Slater, iar de curând cei doi s-au bucurat de o vacanță la Disney, în parcul de distracții din Orlando, Statele Unite ale Americii, alături de alți câțiva prieteni.

Într-o filmare publicată de jurnaliștii de la TMZ, cântăreața și iubitul ei, în vârstă de 31 de ani, au fost surprinși alături de câțiva prieteni în parcul de distracție.

Citește și: Ariana Grande surprinde cu o nouă transformare spectaculoasă de look. Și-a vopsit părul blond: „Ești uimitoare”

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Au venit în grup mare, au fost prezenți și mama și fratele ei, pe lângă alți prieteni de-ai lor”, a dezvăluit o sursă pentru People, adăugând că „cei doi iubiți sunt foarte fericiți și se bucură de momentele petrecute împreună”.

„Toți prietenii ei îl iubesc”, a dezvăluit sursa respectivă despre Slater.

Citește și: Ariana Grande, imagini fără filtre. Artista s-a filmat fără machiaj și și-a cucerit fanii: ”Arăți superb în poza de dinainte!”

Aceste declarații vin la scurt timp după ce jurnaliștii de la People scriau că relația dintre Ariana și Ethan este foarte serioasă.

Ethan Slater

Ethan Slater / Getty Images

„Au o relație puternică, diferită de tot ceea ce s-a scris în ultima perioadă. Pur și simplu încearcă să o țină departe de ochii curioși”, declara un prieten apropiat al celor doi.

Anul trecut, Ethan a trecut printr-un divorț.  El s-a despărțit de femeia pe care o iubea din liceu și cu care se căsătorise în urmă cu cinci ani. Lilly Jay îi dăruise și un copil. Cei doi nu au dezvăluit, însă, motivul separării.

Galerie foto

Top citite
01 Alexandru Ciucu și Alina Sorescu
Alexandru Ciucu, reacție după imaginile în care apare alături de altă femeie. Alina Sorescu a răbufnit: „Faptele vorbesc de la sine”
02 denisa tanase
Cum a început Denisa Tănase afacerea care a făcut-o milionară. De la cine a împrumutat 500 de euro pentru ideea ei
03 Feli
Feli Donose are un nou iubit, la doi ani de la despărțirea de tatăl fiicei ei: „Am învățat că iubirea e așezată!”
04 dana marijuana
Dana Marijuana a anulat nunta cu iubitul ei: „E mai bine că s-a întâmplat înainte. E greu totuși să divorțezi!”
05 crbl si sotia lui, elena
Noi dezvăluiri despre divorțul dintre CRBL și Elena. Când ar fi apărut ruptura dintre cei doi: „Neînțelegerile au ajuns la o limită!”
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Drake/ Profimedia
Drake continuă tradiția de a oferi cadouri fanilor. Artistul s-a oferit să-i plătească divorțul unui fan în mijlocul concertului său

De-a lungul timpului, Drake și-a făcut un obicei să le ofere fanilor cadouri în timpul concertelor sale, precum bani, mașini și genți de lux. Rapperul nu a renunțat la tradiție nici în cadrul turneului „It's All a Blur”, oferindu-i unui fan cel mai neobișnuit cadou. 

Oana Radu și Cătălin Dobrescu / Foto: Instagram
Oana Radu continuă mărturisirile despre fostul soț: "Mie mi-a fost foarte mult timp frică de el după ce ne-am despărțit"

Patru ani a durat relația dintre Oana Radu și antrenorul de fitness Cătălin Dobrescu, dintre care trei au fost căsătoriți. Cei doi au divorțat în decembrie, dar până acum nu au apărut detalii despre despărțire. Lucrurile s-au schimbat după ce cântăreața de 30 de ani a ieșit public să facă dezvăluiri. Deși a mărturisit că nu vrea să spună adevăratele motive din spatele deciziei de a intenta divorț, a făcut câteva declarații despre relația pe care a numit-o toxică și abuzivă.

crbl si sotia
Ce spunea CRBL despre soția sa, în urmă cu un an. Artistul nu concepea ideea de divorț: „Sunt dependent de Elena!”

CRBL și soția sa, Elena, au anunțat joi, 4 aprilie, că divorțează, iar vestea i-a surprins pe mulți, mai ales că cei doi păreau să formeze unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea
O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

O femeie a cerut ajutor pe internet pentru a-l găsi pe soțul care a plecat brusc și a dispărut fără urmă. Ce a urmat a uimit-o și pe ea

FILM NOW Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat
Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

Shannen Doherty, diagnosticată cu cancer în stadiu terminal, fotogriată pe tocuri în Malibu, alături de o prietenă. Actrița pare într-o formă de invidiat

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale
Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

Acest câine a trecut testul suprem. Imaginile cu patrupedul care refuză să mănânce o friptură suculentă au devenit virale

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A rupt tăcerea și a spus adevărul despre conacul de 6.000.000€ al familiei
A rupt tăcerea și a spus adevărul despre conacul de 6.000.000€ al familiei
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...