Bucuresti | 102,8FM DJ SNAKE - SG (2)

Ce carieră ar fi avut Selly dacă nu devenea vlogger. Tatăl lui a spus totul: „Am vrut să fie altfel”

Selly/ Foto: Instagram
Selly/ Foto: Instagram

Selly, în vârstă de 23 de ani, este în prezent cel mai urmărit vlogger din România, având o comunitate de peste 3 milioane de abonați. Însă, succesul său nu se limitează doar la mediul online, fiind implicat în diverse proiecte, printre care lansarea de filme și rolul de producător al unui festival de muzică.

Înainte de a deveni un creator de conținut pe internet, Selly a cochetat și cu sportul, făcând parte dintr-o echipă de fotbal. Într-un interviu acordat podcastului lui Cătălin Măruță, tânărul vlogger a vorbit despre această perioadă din copilărie. 

Citește și: Cum au reacționat fanii când au văzut-o pe iubita lui Selly într-o rochie provocatoare: „Fata asta parcă dădea la Medicină”

„Asta cu fotbalul a venit chiar înainte să încep să fac episoade pe YouTube. Și mi-am dat seama că nu eram bun la asta. Nu mă fascina. Îmi plăcea ideea că era un colectiv, că am cu cine să vorbesc. Îmi plăcea și ideea de exercițiu fizic, dar fotbalul nu mă pasiona. Și când am început să am meciuri amicale cu alte echipe din Craiova, eram fundaș stânga, eram rușinea terenului. Eram varză. Țin minte că făceam alergări în jurul terenului și toți alergau și eu le povesteam că vreau să-mi cumpăr o cameră. Și eu tot spuneam și colegii mei de la fotbal n-aveau niciun interes”, a povestit Selly.

Selly a fost însoțit de tatăl său în cadrul podcastului, care a susținut că perioada când a practicat sport l-a ajutat să fie un copil mai extrovertit. 

Citește și: Selly și-a cumpărat un apartament în Mamaia, dar alege să locuiască în chirie. Cum a motivat vloggerul investiția

„La el, treaba cu fotbalul s-a rupt în momentul în care antrenorul a început să își dea seama că în loc să se ia el după ceilalți, să alerge, începeau să facă grupuri, trecea mingea pe lângă ei. El vorbind mult… A plecat el, i s-a schimbat programul. Dar, în orice caz, i-a prins foarte bine. Și-a antrenat ambiția, a dat și goluri. L-am încurajat, chiar asta am avut eu în cap, copilul meu să mi-l educ, să fie cu totul diferit de mine. Eu am fost un copil foarte timid. Am vrut ca Andrei să aibă tupeu, inițiativă, să nu aibă limite în dorința de a cunoaște. Am vrut să fie altfel, un copil curajos”, a precizat tatăl lui Selly, în podcastul „Acasă La Măruță”.

Câți bani câștigă Selly într-o singură lună

Selly a reușit să-și construiască o carieră de succes ca influencer, fiind urmărit de peste trei milioane de persoane, fapt pentru care ajunge să câștige bani frumoși din Youtube.

El a preluat un show prezentat pe Youtube, în cadrul căruia mai mulți influenceri trec prin probe de foc pentru a câștiga un premiu în valoare de 5.000 de euro. La finalul competiției, acesta a discutat cu toți participanții despre experiență și, la un moment dat, acesta a făcut o gafă, dezvăluind banii pe care îi câștigă din Youtube.

Citește și: Selly are cheltuieli de milionar: "Am o viață destul de plictisitoare, nimeni nu s-ar gândi că aș cheltui atât de mult"

Mai exact, într-un moment de neatenție, Selly a uitat să oprească scena în care le permitea urmăritorilor să vadă ce face el pe laptop. Astfel, cu toții au putut vedea suma pe care o câștigă. Având peste trei milioane de abonați pe Youtube, tânărul de 22 de ani câștigă lunar peste 35 de mii de euro doar din YouTube, mai exact 35.592,97 de euro, potrivit Avantaje.ro. Pe moment acesta nu a realizat ce s-a întâmplat, însă cineva din echipa de producție i-a atras atenția, dar reacția lui a fost neașteptată: „Top, lasă, cifre bune!”, a spus el.

Galerie foto

Top citite
01 Selly/ Foto: Instagram
Câți angajați are Selly la compania pe care o conduce. Vloggerul a vorbit deschis despre investițiile pe care le face
02 Ed Sheeran și John Sheeran/ Profimedia
Ed Sheeran i-a făcut un cadou extravagant tatălui său. John a rămas fără cuvinte: „A fost o experiență de neuitat”
03 Kanye West și Bianca Censori
Cine sunt părinții Biancăi Censori. Socrul lui Kanye West a fost condamnat pentru posesie de heroină, iar fratele lui pentru crimă
04 selly
Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din Youtube. Cum s-a dat de gol tânărul de 22 de ani
05 Smaranda și Selly
Smaranda, apariție într-un costum de baie îndrăzneț la brațul lui Selly. Vloggerul și-a dus iubita într-o vacanță de lux în Dubai
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
andreea bănică
Andreea Bănică, despre experiențele traumatizante prin care a trecut din cauza tatălui alcoolic: „Auzeam cum ne înjură”

Andreea Bănică este una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală din România și, deși este mereu cu zâmbetul pe buze, cântăreața în vârstă de 45 de ani ascunde o mulțime de traume din copilărie, cauzate de tatăl să alcoolic. 

Smaranda Știrbu și vloggerul Selly, vacanță inedită la Paris/ Instagram
Smaranda Știrbu, fabuloasă într-o rochie cu decupaje și cu șliț adânc. Iubita lui Selly și-a impresionat fanii: „Cea mai frumoasă!”

Când vine vorba de apariții inedite, Smaranda Știrbu, iubita lui Selly, nu trece neobservată. De curând, ea a făcut furori într-o rochie nonconformistă, ce i-a subliniat silueta.

Gina Pistol
Gina Pistol, adevărul despre relația cu părinții ei: „S-a rupt legătura noastră emoțională”

Gina Pistol este foarte fericită cu viața pe care o are în prezent. Fosta prezentatoare TV a luat o pauză de la cariera sa în televiziune și s-a axat pe viața de familie, după ce s-a căsătorit cu Smiley și a devenit mama unei fetițe. Cu toate acestea, Gina a dezvăluit că a plecat cu foarte multe răni nevindecate din copilărie, care au condus mai târziu la o ruptură emoțională între ea și părinții ei. 

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani
Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
Mihai Neșu, adevărul despre divorț: ”Ei nu i-a plăcut niciodată”. S-a spus că soția l-a părăsit după accidentul teribil
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”