Bucuresti | 102,8FM SABRINA STOICA - DACA NE RANIM (NEW PW)

Știri

Kanye West și Bianca Censori

Kanye West i-a interzis Biancăi Censori să folosească rețelele sociale. Prietenii ei, revoltați: „O controlează în permanență!”

Kanye West i-a interzis soției sale să mai folosească rețelele sociale. Acesta a motivat această cerință prin dorința de a o proteja de comentariile negative, potrivit unor surse apropiate, dar prietenii Biancăi Censori se tem că a făcut asta pentru a o izola.

Jennifer Lopez

Jennifer Lopez, cu părul ud și abdomenul cu pătrățele la vedere, în cel mai nou clip. În costum de baie pe marginea piscinei și sub duș

Jennifer Lopez a lansat un teaser pentru cel mai nou clip al ei, un remix la piesa "Can't Get Enough", iar ipostazele în care apare sunt pline de senzualitate.

mihai traistariu

Mihai Trăistariu, revoltat de faptul că România nu va participa la Eurovision 2024: „Anul trecut au risipit 400.000 de euro!”

România nu va participa la Eurovision anul acesta, iar această decizie l-a înfuriat pe Mihai Trăistariu, care susține că își pregătise o piesă pentru acest concurs muzical.

taylor swift si travis kelce (7)

Taylor Swift și iubitul sportiv, săruturi și momente de tandrețe în văzul lumii, așa cum nu au făcut până acum. Nu le-a păsat de camere

Fericită că iubitul ei a reușit performanța de a se califica cu echipa lui de fotbal american în finala Super Bowl, Taylor Swift nu a mai ținut cont de camere și de cei din jur și a fugit să-și sărute partenerul.

dracea

Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

selly

Câți bani câștigă Selly într-o singură lună, doar din Youtube. Cum s-a dat de gol tânărul de 22 de ani

Hailey Bieber in new advertising photoshoot for 'Rhode Peptide Lip Tint' campaign

Hailey Bieber, într-un costum de baie minuscul, în Bahamas. Fotografiile de 1 milion de like-uri

Hailey Bieber și-a încântat fanii cu cele mai noi imagini postate pe contul ei de Instagram. Supermodelul american le-a prezentat admiratorilor săi fotografii din culisele celei mai recente lansări a produselor cosmetice Rhode. 

Ultimele știri

antonia

Antonia, mișcări senzuale pe noua piesă a Ștefaniei, într-o bluză cu vedere la abdomenul perfect. E toată un bronz ciocolatiu

Ana Baniciu/ Foto: Instagram

Ana Baniciu, cu burtica de gravidă la vedere. Artista, care va naște peste șase săptămâni, a realizat o ședință foto inedită

Justin Bieber

Adevărul surprinzător din spatele pozelor înlăcrimate ale lui Justin Bieber. Nu e vorba despre probleme în mariaj: "Condus de emoții"

*EXCLUSIVE* Unbreakable Bonds: Selena Gomez Enjoys Heartwarming Dinner with Organ Donor Pal and Rekindled Friend Francia Raísa in Santa Monica!

Francia Raisa, prietena Selenei Gomez, neagă zvonurile că a fost forțată să-i doneze artistei un rinichi: "Doar un act de bunătate"

Mădălina Ghenea

Mădălina Ghenea, seducătoare într-un body transparent. Urmăritorii au reacționat imediat: „Româncele noastre sunt cele mai frumoase”

Concursuri

KV PROFM_GIVEAWAY

Super giveaway la PROFM!

KV PROFM_GEN_CASH_2024

Tu zici GEN, noi zicem CASH iți poate aduce, zilnic, sute de euro, la What The Fun, cu Drăcea și Bogdan!