Bucuresti | 102,8FM TEDDY SWIMS - THE DOOR

Show Alarma ProFM! Ce e mai groaznic decat cantecul lui Becali? Sa-l asculti si a doua oara!

show-alarma-profm-ce-e-mai-groaznic-decat-cantecul-lui-becali-sa-l-asculti-si-a-doua-oara

Nic Fisic crede ca pentru prima data in istoria omenirii Dumnezeu va pedepsi un om care canta slujbe si anume pe Gigi Becali. Patronul Stelei "ameninta" ca se apuca serios sa interpreteze "behaie" cantece religioase si ca va scoate chiar un album.

"Suna groaznic Gigi asta. Cred ca nimeni n-a mai iesit din cuvantul lui, de frica sa nu-l auda cantand", spune finantatorul emisiunii Alarma ProFM.

"Nu l-au primit la "Romanii au talent", ca sa nu piarda, Doamne fereste, Andra copilul. Bine ca naste astazi. Nu se mai poate, mai, frate, Moisescu ar fi purtat numai tricouri pe care sa scrie: Impuscati-ma!", a continuat el. Asculta toata nebunia pe blogul Alarma ProFM!

Din ograda Alarma ProFM:

Irinel si Columbeanca, Pepe si cu Zavoranca, manelizati. Te distreaza sau te enerveaza? Scrie aici!

10 vorbe de duh despre bani!

Top citite
01 dana-rogoz-instagram
Dana Rogoz, postare emoționantă pentru tatăl ei."I-am scris o scrisoare, dar nu îi mai știu adresa ca să i-o expediez"
02 tudor-chirila-scrie
Tudor Chirilă, omagiu emoţionant pentru tatăl său, Ioan Chirilă! "Pe nimeni nu mai interesează cine a fost tata"
03 o-woman-cell-phone-text-sad-facebook
12 momente în care telefonul îţi cam dă viaţa peste cap
04 laura-cosoi-sexy
Laura Cosoi, imagini supersexy! Promovează gustările sănătoase
05 d61570e7a0c743ff6a41e3b1ddcbd4d8
#BLOG: 9 lucruri enervante pe care aş vrea ca cei din jur să nu le mai facă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
rsz_shutterstock_281184038
15 bărbaţi vorbesc despre lucrurile pe care nu le apreciază la o FEMEIE

Avem un articol pe care l-am făcut cu ajutorul fetelor din redacţie, un articol în care le-am dat voie să-şi spună of-urile legate de bărbaţi. Mai exact, să enumere câteva chestii pe care nu le apreciază la sexul opus.

ami-repetitie-pentru-media-music-awards-in-direct-la-profm
Ami, repetitie pentru Media Music Awards in direct la ProFM

AMI a venit la ProFM sa promoveze concertul ei de pe 18 septembrie de pe scena Media Music Awards, cel mai tare eveniment muzical din aceasta toamna.

amna-prezenta-in-studioul-alarma-profm-si-pe-scena-celui-mai-mare-eveniment-muzical-al-toamnei-media-music 4
Amna, prezenta in studioul Alarma ProFM si pe scena celui mai mare eveniment muzical al toamnei: Media Music Awards 2014

Astazi dimineata, in cadrul celui mai fresh matinal radio – Alarma ProFM – Amna a fost prezenta pentru prima data la un post de radio dupa ce a devenit mamica. Simpatica cantareata a vorbit cu Greeg si Onuc despre cariera sa, despre prezenta la Media Music Awards 2014 si despre cum este rolul de mama.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”
Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

Chris Hemsworth și-a dorit mult să joace într-un film regizat de Kevin Costner: „Nu am primit rolul”. Pe cine a distribuit în schimb starul din „Yellowstone”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”
Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

Cum arată cu adevărat o furnică. Fotografia care a cucerit internetul: „E incredibil! Pare un monstru”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
Vedeta de filme pentru adulți Jenna Jameson a mai primit o lovitură după ce medicii i-au spus că mai are câteva luni de trăit
DIGI SPORT FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
FOTO Proteste la Munchen. ”Nici nouă nu ne place de tine! Ieși de pe stadionul nostru” / ”Își mulg fanii ca pe vaci”
DIGI FM Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!
Când va fi gata tunelul de pe Autostrada Sibiu - Pitești. Filmare aeriană a lotului 4!