Bucuresti | 102,8FM SEARA dupa 7 cu FERE ALAN WALKER - ON MY WAY

15 bărbaţi vorbesc despre lucrurile pe care nu le apreciază la o FEMEIE

rsz_shutterstock_281184038

E rândul bărbaţilor să facă treaba asta, aşa că, după cum le-am promis, avem câteva declaraţii siropoase de la câţiva doritori:

   

  1. „Nu-mi plac femeile vulgare şi aici mă refer în mod special la limbajul urât.”

MARIUS

  1. „Greu de zis. Sunt multe. Haha. Nu, sincer vorbind, singurul lucru peste care nu pot să trec e machiajul în exces, ăla care-ţi schimbă până şi trăsăturile, de te culci cu Lolita şi te trezeşti cu mama ei vitregă şi rea.”

DANI

  1. „Ai văzut unghiile alea cu sclipici şi modele? Sunt arme albe, serios. Sunt cel puţin odioase. Dacă mai adaugi şi o pietricică, m-ai pierdut din start.”

VLAD

   

  1. „Femeile anorexice mă sperie. Te fac să te întrebi mereu de ce stau atât de mult în baie...”

DORU

  1. „Geloziaaaaaa exagerată. Ok, e normal să fii gelos uneori, dar să te crizezi de fiecare dată când interacţionez cu o altă femeie, e exasperant.”

CORNEL

  1. „Ba, ştii ce mă seacă pe mine? Ok, înţeleg asta cu perioada pe lună şi ce nasoală e, dar e super enervant când o folosesc ca să se poarte urat. Ştii? Azi sunt isterică pentru că sunt în acea perioadă a lunii. Asta chiar nu-i o justificare!”

      

ALEX

  1. „Asta cu generalizatul e moartea pasiunii. „Toţi bărbaţii sunt porci” şi alte bălării. Femeile care pun etichete aşa mainstream sunt limitate.”

FANE

  1. „Mie-mi plac toate femeile, mai puţin alea care nu se spală.. În rest, n-am nicio problemă, sunt basic din fire.”

MIRCEA

  1. „N-aş aprecia niciodată o tipă care cedează super repede. Bine, există şi excepţii, dar e mai greu să stabileşti o conexiune aşa din prima şi să fie atât de puternică încât să dureze în timp. Cred că trebuie să arzi nişte etape. Dacă cedezi repede, îmi pierd interesul la fel de repede.”

RADU

   

  1. „Nu apreciez femeile care dau prea multe detalii intime, gen când le vine sau ce le doare...”

ŞTEFAN

  1. „Cum să zic şi să nu fiu nesimţit... oricât de bine ai arăta, dacă nu gândeşti, nu exişti!”

DORIAN

  1. „Am ieşit la un moment dat cu o tipă super drăguţă, simpatică şi la un moment dat am mângâiat-o pe par şi a început să se streseze că-i pică extensiile. N-a mai sunat-o de atunci.”

SEBI

  1. „Am văzut că mai nou, toate femeile au buzele scăpate de sub control. Nu mi se par deloc mişto buzele umflate cu pompa.”

GEORGE

   

  1. „Eu ştiu sigur că nu-mi plac femeile care nu au simţul umorului, mai ales că eu am prea mult şi mi se pare că-s că la stand-up în România, tu-ţi faci numărul şi nu te aplaudă nimeni.”

COSTEL

  1. „Fetele disperate, frate! Alea care după un suc deja te întreabă de ce n-ai sunat, unde ai fost, de ce, dar c sunteţi mai exact, dacă poate să se mute la tine, poate vrei să-i cunoşti familia, wtf!?”

DAN

Top citite
01 Avril Lavigne
O mai ții minte pe Avril Lavigne? Cântăreața are 37 de ani acum și a trecut deja prin două divorțuri: ”Nu e simplu să ai o relație!”
02 dana-rogoz-instagram
Dana Rogoz, postare emoționantă pentru tatăl ei."I-am scris o scrisoare, dar nu îi mai știu adresa ca să i-o expediez"
03 binaca-gascoine-instagram
Fiica lui Paul Gascoine i-a înnebunit pe bărbați cu formele sale și imaginile hot de pe Instagram
04 maluma-old-school.jpg
Îl mai recunoști în aceste fotografii? Acum este idolul a milioane de femei
05 dua-lipa-header-ny-hepta
Dua Lipa le-a aprins imaginaţia bărbaţilor cu această rochie, care a avut o crăpătură adâncă
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
mike-matt-brad-pitt
Gemenii care au cheltuit 20.000 de dolari pentru a semăna cu Brad Pitt. Cum arată acum

Doi fraţi au devenit celebri după ce au cheltuit 20.000 de dolari pe operaţiile plastice pentru a arăta ca Brad Pitt. Matt şi Mike Schleep au fost motivaţi să apeleze la intervenţii chirurgicale, deoarece ei credeau că, dacă vor arăta ca Brad Pitt, îi va ajuta să aibă mai mult succes la femei.

morgan-freeman-header-splash
Morgan Freeman filmat în momentul când făcea comentarii deplasate unor femei | VIDEO

Morgan Freeman este în centrul unui scandal, după ce opt femei l-au acuzat de hărţuire sexuală. Actorul, premiat cu Oscar pentru rolul secundar din „Million Dollar Baby” (2004), a răspuns acuzaţiilor de hărţuire sexuală printr-o scrisoare în care afirmă că nu a creat niciodată un mediu de lucru nesigur şi că este „devastat” că viaţa lui riscă să fie distrusă într-o clipită.

facebook-header
Facebook lansează un serviciu de "Dating". Zuckerberg spune că nu este pentru aventurieri

Mark Zuckerberg a anunţat că va lansa un nou serviciu, de matrimoniale, pentru platforma de socializare online Facebook, într-o conferinţă care a avut loc pe 1 mai, în San Jose, California.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”
Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

Olivia Munn, dezvăluiri despre lupta cu cancerul în stadiul patru: „Această boală nu ține cont de cine ești, dacă ai copil sau nu!”

FILM NOW Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”
Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

Ryan Reynolds, cuvinte emoționante pentru Michael J. Fox, care suferă de Parkinson: „El cade mult pentru că nu îi este frică să zboare”

DIGI WORLD Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a
Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

Un influencer din Rusia și-a lăsat fiul de o lună să moară de foame. L-a "hrănit" cu "lumina soarelui, nu cu mâncare" și l-a stropit cu apă rece până a făcut pneumonie

DIGI ANIMAL WORLD Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro
Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

Câinele din București care i-a emoționat pe internauți. Și-a așteptat răubdător stăpână în vârstă, în timp ce urca scările de la metro

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
Doi soți au renunțat la toată averea de 24 de milioane $ ca să se poată călugări și de-acum vor trăi doar din mila altora
DIGI SPORT FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
FOTO Un nou cuplu celebru. După un an de speculații, a anunțat relația și “internetul a explodat”
DIGI FM Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită:
Dorian Popa, întrebat dacă a înșelat-o pe Claudia, fosta lui iubită: "Am greșit. Cred că este de ajuns să spun asta"