Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT OFENBACH - OVERDRIVE

Ami, repetitie pentru Media Music Awards in direct la ProFM

ami-repetitie-pentru-media-music-awards-in-direct-la-profm

Aranjata perfect, ca de obicei, artista ne-a povestit ca i-au ajuns 30 de minute pentru trezit, imbracat, machiat si ajuns in studio.

Impresionati de viteza ei, Greeg si Onuc au profitat de ocazie pentru a o interoga la fel de rapid. Am aflat astfel ca AMI are 1.53 m inaltime si ca are ceva in comun cu matinalul Marius Onuc, respectiv amandoi s-au nascut in Baia Mare.

Din pacate acasa mai ajunge doar de sarbatori, programul infernal impiedicand-o sa mearga mai des.

Primeste insa pachetele de mancare de la mama ei. Ii plac placintele cu sunca si cascaval, cu branza de burduf; ii plac sarmalele si ciocolata de casa.

Revenind insa la Media Music Awards ne-a povestit despre piesa ei noua, Playa en Costa Rica.  

Ne-a spus ca si-a dorit acesta piesa pentru ca toata lumea isi viseaza sa mearga in locuri exotice cu persoana iubita, iar ea este si ea una dintre persoanele care au acest vis. Din pacate nu a fost niciodata intr-o loc exotic  cu persoana iubita

Singurul loc in care a ajuns vara aceasta a fost litoralul romanesc. Nici aici suficient de mult, pentru ca nu a avut vacanta inca. De obicei, concediul ei e in septembrie, pentru ca pe 28 e ziua ei si merge acasa.

Anul acesta septembrie o aduce si pe scena celor mai importante premii muzicale din Romania: Media Music Awards, prezentate de ProFM si MTV, sunt singurele premii muzicale unde difuzarile pieselor la radio si TV aduce artistilor trofeele mult ravnite. 

Lucy Worsley Investighează este un documentar despre cele mai dramatice capitole ale istoriei britanice. Pe DIGI Wolrd și DIGI Online, azi de la 20:00.

Top citite
01 ami
AMI, discretă cu viața personală, a vorbit despre ultima relație, încheiată dureros pentru ea: "M-am pus prea mult pe locul 2"
02 ami
AMI forțează vara. A făcut deja parada costumelor de baie, în posturi senzuale, pregătită de piscină sau de mers la mare
03 ami
AMI, apariția strălucitoare care i-a lăsat mască pe fani. Nu a fost nicicând așa de îndrăzneață
04 AMI
AMI, colinde LIVE la PROFM, în duet cu VEVE
05 AMI
AMI revine către inimile noastre cu un nou cântec – "Dulce Simfonie"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
AMI
AMI, la Dimineața Blană: Înainte eram prea perfecționistă și nu știam să mă bucur de ce am, de moment

AMI ne-a îndulcit dimineața de vineri azi, în studio, la Dimineața Blană cu Veve și Coțofană.

ami
AMI lansează ”Fluturi”, o piesă despre “aici și acum”

A cucerit topurile de specialitate cu "Enigma", alături de Tata Vlad, iar acum, AMI revine cu un nou single, parte din cel mai recent album lansat - „Enigma", care va ajunge cu ușurință în preferințele ascultătorilor. "Fluturi" este o piesă sensibilă, prin intermediul căreia artista dorește să sublinieze importanța prezentului, dar și frumusețea vieții în starea ei pură.

ami
Fanii, uimiți de schimbarea de look a lui AMI. A apărut la un eveniment cu părul scurt, îmbrăcată într-o ținută cu multe transparențe

AMI a fost o prezență de neratat la unul dintre primele evenimente mondene de la începutul pandemiei. O mulțime de vedete s-au adunat la o petrecerea ce a avut loc în aer liber, de la care nu a lipsit covorul roșu, așa că fiecare și-a pus cea mai bună ținută și a defilat ca în vremea în care aceste evenimente erau la ordinea zilei.

WTFun
dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

raluka
Raluka, sinceră despre preferințele ei în materie de bărbați: "Îmi trebuie mult mai în vârstă". Actualul iubit e cu 20 de ani mai mare

Raluka nu s-a arătat niciodată prea deschisă să vorbească despre viața ei personală, iar pe iubiți i-a ținut cât mai departe de ochii curioșilor. Iată că la What The Fun, la PROFM, unde a venit alături de Connect-R pentru a-și cânta live noua colaborare de succes, "Lasă-mă să te...", solista a făcut câteva declarații despre cel care îi este partener de viață, mărturisind și preferința ei pentru bărbații mai în vârstă.

Partenerii noștri
PE ROZ
"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

"Asta nu e Kate!" VIDEO Val de reacții controversate, după ce prințesa de Wales a fost filmată la piață cu soțul ei

FILM NOW Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie
Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie

Sami, fata cea mare a lui Charlie Sheen, pozează pe site-uri deocheate, sora ei, Lola, postează citate din Biblie

DIGI WORLD VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală:
VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

VIDEO Momentul în care un polițist furios le ține o lecție unor turiste care râdeau de un străjer din Garda Regală: "Își servește țara, nu e aici pentru a fi ridiculizat"

DIGI ANIMAL WORLD Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat
Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

Momentul când un câine prinde o sticlă de apă precum un om. Stăpânul său a rămas șocat

DIGI LIFE Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
Topul celor mai poluate oraşe din lume. Pe ce loc se află București
DIGI24 Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
Un bărbat este obligat de instanță să-și plătească soția pentru toată munca depusă în casă, în cei 26 de ani de căsnicie
DIGI SPORT Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
Dramă uriașă la Miami Open: Konstantin Koltsov, partenerul Arynei Sabalenka, a încetat din viață
DIGI FM Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani
Misterul morţii avocatei Monica Cioată, dezlegat după 3 ani