Bucuresti | 102,8FM PROFM Breakfast Weekend cu MIRCEA IVAN KYGO - WHATEVER

Shania Twain, despre Celine Dion, care se confruntă cu o boală incurabilă: „Mă rog pentru ea să-și revină, să urce din nou pe scenă”

Shania Twain și Celine Dion
Shania Twain și Celine Dion / Profimedia Images

Shania Twain, celebra cântăreață în vârstă de 57 de ani, a vorbit despre problemele de sănătate pe care le are Celine Dion, aceasta transmițându-i gândurile bune.

În cadrul unui interviu pentru Billboard, cântăreața, în vârstă de 57 de ani, a avut un mesaj de încurajare pentru Celine Dion, care a dezvăluit, anul trecut, în luna decembrie, că suferă de sindromul omului înțepenit.

celine dion

Celine Dion suferă de o boală neurologică rară. / Foto: captură video Instagram

Citește și: Detalii despre starea lui Celine Dion, la două luni de la diagnosticul care i-a complicat viața. Unde s-a mutat pentru a se trata

”Sunt un mare fan al lui Celine Dion”, a spus ea, adăugând: „Este una dintre cele mai blânde și extraordinare artiste”, a spus Shania.

People's Choice Awards, Arrivals, Los Angeles, California, USA - 06 Dec 2022

Shania Twain People's Choice Awards. Profimedia

Totodată, ea a mărturisit că se roagă pentru sănătatea ei și speră să revină curând pe scenă.

„Sper să pot să o contactez la un moment dat. Cred că trebuie să fie foarte dificil și știu, vorbesc doar din experiența mea, cât de îngrozitor trebuie să fie să existe ceva care te împiedică să faci ceea ce iubești, adică să cânți. Mă rog pentru ea să-și revină, să urce din nou pe scenă și să ne încânte cu vocea ei”, a mai spus artista, potrivit People.

Citește și: Celine Dion a lansat piesa de pe coloana filmului "Love again". Primele imagini cu artista, de după diagnosticul dur pe care l-a primit

Ce spunea sora lui Celine Dion despre starea artistei

În decembrie 2022, Celine Dion anunța că a fost diagnosticată cu sindromul persoanei rigide, o tulburare neurologică rară și incurabilă. Zilele trecute, sora ei, Claudette, a făcut publice noi informații despre vedetă. "Nu putem găsi niciun medicament care să funcționeze", a spus aceasta, menționând, însă, că rămâne optimistă pentru că sora ei este în contact cu o mulțime de specialiști și cercetători care studiază această boală.

Citește și: Starea de sănătate a lui Celine Dion, din ce în ce mai gravă. Un apropiat a rupt tăcerea: „Abia se poate mișca!”

Celine Dion

Celine Dion / Foto: Profimedia

Într-un interviu pentru Le Journal de Montreal, citat de Daily Mail, Claudette a spus că Celine, în vârstă de 55 de ani, este îngrijită de sora lor, Linda, și că lucrează îndeaproape cu cercetători specializați pe acest sindrom rar.

"Sincer, cred că cel mai mult are nevoie de odihnă. Întotdeauna dă totul pe scenă și încearcă să fie cea mai bună, să fie în top când vine vorba de meseria ei. La un moment dat, inima și corpul încearcă să-ți spună ceva și este important să asculți (...) Să cânte e ceva înnăscut la ea, este disciplinată în toate aspectele vieții sale. Când o sun și e ocupată, vorbesc cu sora noastră, Linda, care locuiește cu ea și îmi spune că muncește din greu", a declarat Claudette.

Celine ascultă de cercetătorii de top din domeniul acestei boli rare, iar familia are încredere că într-o bună zi va exista posibilitatea de a se simți mai bine și a se întoarce pe scenă.

Ce este sindromul persoanei rigide, boala rară de care suferă Celine Dion

Sindromul persoanei rigide este o afecțiune neurologică incurabilă care are ca rezultat spasme musculare incontrolabile. Afectează doar unul dintr-un milion de oameni.

Sindromul omului înțepenit face mușchii să se încordeze incontrolabil. Afecțiunea îi face pe cei care suferă de această boală ca niște "statui umane", deoarece blochează corpul în poziții rigide, lăsându-i pe oameni incapabili să mai meargă sau să mai vorbească. Deși nu există vindecare, se poate încetini progresia.

Citește și: Noi dezvăluiri despre Celine Dion: ”A suferit teribil după moartea soțului ei!” Artista a fost diagnosticată cu o boală incurabilă

Dacă nu este tratat, SPR poate să evolueze spre dificultăţi în deplasare şi să aibă un impact semnificativ asupra capacităţii unei persoane de a efectua activităţi zilnice de rutină. Deşi cauza exactă a acestui sindrom este necunoscută, medicii cred că este vorba despre o maladie autoimună şi care se manifestă uneori alături de alte boli autoimune.

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin
03 shania (1)
Shania Twain, „tot mai puțin inhibată” pe măsură ce trec anii. Artista și-a etalat picioarele lungi, într-un body, pe tocuri
04 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion, prima imagine din documentarul în care vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă
05 celine dion (1)
Celine Dion, apariție surpriză în vestiarul unei echipe de hochei. Energică, pe tocuri, cu vorbele la ea, nu a părut afectată de boală
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
celine (2)
Celine Dion, într-o imagine rară alături de copiii săi, la doi ani de la diagnosticul dur care i-a schimbat viața. Mesajul artistei

Celine Dion a pozat alături de cei trei copii ai săi, cu ocazia Zilei Internaționale de Conștientizare a Sindromului Persoanei Rigide, într-o imagine distribuită vineri pe pagina ei de Instagram.

Celine Dion
Celine Dion, o nouă apariție publică. Artista diagnosticată cu o boală incurabilă și-a surprins complet fanii: „Ce frumoasă este!”

Celine Dion, îndrăgita cântăreață în vârstă de 55 de ani, și-a surprins din nou fanii, căci a bifat o nouă apariție publică, la mai bine de o lună de când a urcat pe scena de la premiile Grammy. 

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a oferit momente unice în backstage, la gala Grammy. Duet surpriză cu Sonyae Elise

Imagini inedite cu Celine Dion, în culise la premiile Grammy, au devenit virale pe rețelele sociale. Artista a improvizat un duet cu Sonyae Elise, una dintre nominalizatele serii, după apariția surpriză pe scena Grammy, pe fondul luptei pe care o duce cu sindromul persoanei rigide, boala care a forțat-o să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar
Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

Avea tot viitorul în față, dar a paralizat de la o supă. În 24 de ore, viața unei tinere de 23 de ani s-a transformat într-un calvar

FILM NOW Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real:
Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

Emma Stone mărturisește că i-ar plăcea să i se spună pe numele ei real: "Asta ar fi așa frumos"

DIGI WORLD Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep
Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

Te pregătești de vacanță în Italia? Principalele zone turistice în care au fost luate măsuri împotriva supraaglomerării. Ce taxe se percep

DIGI ANIMAL WORLD Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”
Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

Un cuplu și-a găsit pisica după 5 ani de la dispariție. Felina a călătorit peste 1.930 de kilometri: „Este un miracol”

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
O fetiță le-a spus părinților că are un monstru în cameră, dar ei nu au luat-o în seamă. Ce au descoperit după i-a șocat: „Un coșmar”
DIGI SPORT A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
A renunțat la sportul profesionist și a devenit ”cea mai frumoasă actriță de la Hollywood”
DIGI FM Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...
Smiley, replică dură pentru Dinu Maxer: „S-a furat...