Bucuresti | 102,8FM FILV - CLANDESTINA

Celine Dion a lansat piesa de pe coloana filmului "Love again". Primele imagini cu artista, de după diagnosticul dur pe care l-a primit

All-Star Lineup Pays Tribute At
Celine Dion. Getty Images

Celine Dion a lansat piesa de pe coloana sonoră a comediei romantice „Love again”. Artista canadiană face parte din distribuţia acestei pelicule ce va fi lansată în cinematografe în 2023.

"Ne vedem la cinema!", a declarat anterior Celine Dion, într-un mesaj publicat pe reţelele de socializare, în care a precizat că va juca alături de vedeta filmelor indiene de la Bollywood, Priyanka Chopra Jones, şi de actorul scoţian Sam Heughan, cunoscut pentru rolul interpretat în serialul dramatic "Outlander".

Detalii despre starea lui Celine Dion, la două luni de la diagnosticul care i-a complicat viața. Unde s-a mutat pentru a se trata

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Celine Dion a anunţat de anul trecut că va lansa câteva cântece noi pe care le-a înregistrat pentru acest film produs de studioul Sony şi care va avea premiera în mai.

Filmul "Love again", regizat de Jim Strouse, prezintă povestea unei tinere femei care continuă, după moartea logodnicului ei, să îi trimită acestuia SMS-uri. O idilă se înfiripă atunci între ea şi noul titular al numărului de telefon, un jurnalist, graţie cântăreţei Celine Dion, căreia el trebuie să îi dedice un portret jurnalistic.

Galerie foto

Celine Dion, în vârstă de 54 de ani, a amânat pentru 2023 toate concertele programate în acest an în secţiunea europeană a turneului ei mondial "Courage World Tour", din cauza unor probleme de sănătate persistente. Ulterior, ea a dezvăluit pe contul său de Instagram că suferă de o ''tulburare neurologică rară''.

"Recent, am fost diagnosticată cu o tulburare neurologică rară, numită în engleză "stiff-person syndrome" (sindromul omului înţepenit)”, a detaliat ea.

Această tulburare, care se caracterizează în special prin rigiditate musculară progresivă, îi provoacă lui Dion dificultăţi la mers şi o împiedică să îşi "folosească corzile vocale" aşa cum şi-ar dori.

"Mă întristează enorm că trebuie să vă spun astăzi că nu voi fi pregătită să îmi reîncep turul prin Europa, în februarie", a continuă ea, adăugând că are alături "o echipă excelentă de medici".

În ultimii ani, vedeta canadiană a fost nevoită să anuleze sau să amâne numeroase spectacole din motive medicale şi din cauza pandemiei de COVID-19.

Top citite
01 nuntă Celine Dion
Celine Dion, săptămâni de tratament din cauza accesoriului de 3 kg purtat în ziua nunții: "Aveam o rană cât un ou în mijlocul frunții"
02 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a dezvăluit motivul pentru care a purtat un palton lung pe scena de la Grammy, în februarie: M-a ajutat să mă ascund puțin
03 Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion, prima imagine din documentarul în care vorbeşte despre boala care o ţine departe de scenă
04 celine dion (1)
Celine Dion, apariție surpriză în vestiarul unei echipe de hochei. Energică, pe tocuri, cu vorbele la ea, nu a părut afectată de boală
05 celine (2)
Celine Dion, într-o imagine rară alături de copiii săi, la doi ani de la diagnosticul dur care i-a schimbat viața. Mesajul artistei
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Celine Dion
Celine Dion, o nouă apariție publică. Artista diagnosticată cu o boală incurabilă și-a surprins complet fanii: „Ce frumoasă este!”

Celine Dion, îndrăgita cântăreață în vârstă de 55 de ani, și-a surprins din nou fanii, căci a bifat o nouă apariție publică, la mai bine de o lună de când a urcat pe scena de la premiile Grammy. 

Celine Dion la premiile Grammy 2024/ Profimedia
Celine Dion a oferit momente unice în backstage, la gala Grammy. Duet surpriză cu Sonyae Elise

Imagini inedite cu Celine Dion, în culise la premiile Grammy, au devenit virale pe rețelele sociale. Artista a improvizat un duet cu Sonyae Elise, una dintre nominalizatele serii, după apariția surpriză pe scena Grammy, pe fondul luptei pe care o duce cu sindromul persoanei rigide, boala care a forțat-o să se retragă pentru o perioadă din lumina reflectoarelor.

celine dion si taylor swift
Cum s-a simțit Celine Dion după ce a fost ignorată de Taylor Swift pe scena premiilor Grammy: "Au vorbit în culise"

Apariția surpriză a lui Celine Dion, pe scena de la premiile Grammy 2024, a stârnit o mulțime de discuții. Pe lângă faptul că nimeni nu se aștepta să o vadă la eveniment pe artista canadiană care în decembrie 2022 a anunțat că suferă de sindromul persoanei rigide, presa din toată lumea și internetul au vuit când Taylor Swift a părut să o ignore complet pe Celine atunci când și-a primit trofeul din mâinile ei.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”
A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

A călătorit 1.852 de kilometri ca să se întâlnească cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe internet, dar el nu a apărut: „M-a păcălit”

FILM NOW De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în
De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

De ce nu și-a dorit regizorul James Cameron o piesă în "Titanic". Nici Celine Dion nu a vrut inițial să cânte "My Heart Will Go On"

DIGI WORLD Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii
Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

Șase lucruri prin care trece o persoană aflată pe patul de moarte, cu puțin înainte să se stingă. O asistentă a explicat fenomenele stranii

DIGI ANIMAL WORLD Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool
Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

Doi vulturi au fost duși la un centru de reabilitare după ce au fost găsiți beți. Cum au reușit păsările să consume alcool

DIGI LIFE Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
Record absolut de turiști în Japonia, în luna martie. De unde au venit cei mai mulți străini
DIGI24 O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
O femeie bolnavă de cancer a decis să se mute împreună cu familia în „zona albastră” din Costa Rica, iar viața ei s-a schimbat complet
DIGI SPORT A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
A venit reacția soțului, după ce o jurnalistă celebră s-ar fi sărutat cu alt bărbat în fața a 20.000 de oameni
DIGI FM Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu
Reacția lui Piedone la oferta de colaborare lansată de Marcel Ciolacu