Bucuresti | 102,8FM LIZA si IONUT de la 10 cu LIZA si IONUT SHOUSE - LOVE TONIGHT ( ROBIN SCHULZ REMIX )

Shakira a fost însoțită de cei doi copii ai ei la decernarea premiilor Latin Music. Imaginile cu cei doi puști i-au cucerit pe fani

Shakira, la premiile Latin Music 2023 /  Profimedia Images
Shakira, la premiile Latin Music 2023 / Profimedia Images

Shakira, celebra cântăreață în vârstă de 46 de ani, a fost în centrul atenției la decernarea premiilor Latin Grammy, care a reunit numeroase staruri. Mai mult de atât, diva a plecat acasă cu trei statuete și s-a bucurat și de susținerea celor doi copii ai ei - Milan, de nouă ani și Sasha, de șapte ani.

„Best Urban/Fusion performance”, „Best Pop song” și „Song of the Year” au fost categoriile care i-au adus artistei premiile mult dorite, iar pe scenă, în timp ce accepta trofeele de la Sergio Ramos, fostul coleg al lui Pique, ea a vorbit despre „momentele dificile” de anul trecut.

Citește și: Shakira nu a crezut că se va despărți vreodată de Pique: "M-am dedicat lui. Aveam încredere în 'până când moartea ne va despărți'"

Setarile tale privind cookie-urile nu permit afisarea continutul din aceasta sectiune. Poti actualiza setarile modulelor coookie direct din browser sau de aici – e nevoie sa accepti cookie-urile social media

Cântăreața, care a ales să îmbrace o rochie cu un corset cu croi spectaculos, ce i-a subliniat talia, a atras toate privirile, mai ales că acea creație a avut și o crăpătură adâncă, lăsându-i la vedere picioarele tonifiate.

Shakira, la premiile Latin Music 2023

Shakira, la premiile Latin Music 2023 / Profimedia Images

Ea nu a venit singură la eveniment, ci însoțită de cei doi copii ai ei, Milan și Sasha, pe care-i are din relația cu Gerard Pique. Cei doi puști au îmbrățișat-o pe și au felicitat-o pe mama lor atunci când a coborât de pe scenă, momentul fiind surprins în fotografii ce i-au impresionat total pe fanii cântăreței.

Sasha și Milan, copiii Shakirei, la premiile Latin Music

Sasha și Milan, copiii Shakirei, la premiile Latin Music / Profimedia Images

Citește și: Shakira, în rochie mini din piele și cizme înalte, la Billboard Latin Music Week. Adevăratul motiv pentru care a părăsit Barcelona

Îmbrăcați în costume albe, formate din pantaloni scurți, tricou alb și sacou, cei doi puști au îmbrățișat-o pe mama lor, iar Sasha s-a arătat curios să admire statuele primite de artistă, fiind surprins chiar în timp ce punea mâna pe unul, după cum poți vedea aici.

Shakira nu a crezut că se va despărți vreodată de Pique

Shakira a mărturisit recent, într-un interviu pentru Billboard, că nu a crezut vreodată că va ajunge să se despartă de Gerard Pique, tatăl celor doi băieți ai ei.

"Prioritatea mea era căminul meu, familia mea", a spus superstarul din Columbia, la mai bine de un an de la separarea de fostul fotbalist al FC Barcelona. 

Shakira și Pique au fost împreună 11 ani și, deși nu au fost căsătoriți, viața lor se desfășura ca și cum erau. Formau o familie închegată, cu doi copii, și erau priviți drept un cuplu perfect. În ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, aceștia nu au dat vreun semn că asta ar fi fost un impediment în calea iubirii lor. Totul s-a sfârșit însă când el s-a îndrăgostit de altcineva, iar cântăreața ar fi aflat într-un mod de-a dreptul hilar, dar foarte dureros.

Citește și: Shakira, zeiță într-o rochie aurie cu spatele gol, la gala MTV VMA 2023: „Cea mai frumoasă femeie din lume!”

"Am crezut în 'până moartea ne va despărți'. Am crezut în acel vis, aveam acest vis pentru mine, pentru copiii mei. Părinții mei sunt împreună de 50 de ani și se iubesc ca în prima zi, cu o dragoste care este unică și irepetabilă. Așa că știu că asta e posibil. Asta voiam pentru mine și copiii mei, dar nu s-a întâmplat", a declarat Shakira.

Citește și: Pique, mai îndrăgostit ca oricând. De mână cu Clara Chia, în Barcelona, după ce aceasta s-ar fi mutat în casa unde a locuit și Shakira

Galerie foto

Top citite
01 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
02 Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea
03 shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”
04 Rihanna/ Profimedia
Rihanna, protagonista unui pictorial îndrăzneț. După două nașteri, artista arată fabulos: „Nu eram pregătiți pentru asta!”
05 Shakira, în emisiunea lui Jimmy Fallon
Ce a răspuns Shakira când a fost întrebată de ce și-a lansat un album după șapte ani. Nu încetează să arunce „săgeți” spre Pique
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
Shakira, în videoclipul piesei Punteria / Profimedia Images
Shakira, imaginea perfecțiunii în cel mai nou videoclip. Artista, fabuloasă în ținute nonconformiste, ce-i lasă la vedere multă piele

Shakira, artista columbiană în vârstă de 47 de ani, și-a lansat primul album după șapte ani - Las Mujeras Ya No Lloran” -, iar videoclipul piesei „Punteria” i-a impresionat complet pe fanii ei, întrucât aceasta a schimbat mai multe ținute extravagante.

Shakira
Shakira are mai mult succes în carieră de când e singură: "Într-un fel e mai bine că nu am un soț. Mă trăgea în jos"

Într-un nou interviu, Shakira a povestit despre viața ei de când e mamă singură și cum a ajutat-o în cariera muzicală mutarea din Barcelona. 

Oana Matache și Radu Siffredi/ Foto: Instagram
Gina Matache a rupt tăcerea. Cum se înțelege Radu Siffredi cu fostul soț al Oanei Matache: „Copiii sunt la ei”

Radu Siffredi și Răzvan Miheț, fostul soț al Oanei Matache, au reușit să stabilească o relație de înțelegere și respect reciproc. Despărțirea dintre Oana Matache și Răzvan Miheț s-a petrecut fără resentimente, iar acest lucru a deschis calea pentru o apropiere neașteptată între cei implicați.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Ce mănâncă Andreea Marin la masa de Paște, după ce a slăbit 20 de kilograme. Vedeta și-a impus reguli stricte
Ce mănâncă Andreea Marin la masa de Paște, după ce a slăbit 20 de kilograme. Vedeta și-a impus reguli stricte

Ce mănâncă Andreea Marin la masa de Paște, după ce a slăbit 20 de kilograme. Vedeta și-a impus reguli stricte

FILM NOW Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime
Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

Cât de mare a crescut fiul actriței Sandra Bullock. Are doar 14 ani, dar deja a întrecut-o pe mama lui la înălțime

DIGI WORLD Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu
Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

Vrei să-ți păstrezi creierul sănătos? Iată ce ar trebui să incluzi în dietă, potrivit unui nou studiu

DIGI ANIMAL WORLD Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă
Un motan degerat, lihnit de foame, a bătut la o fereastră. Ce s-a întâmplat apoi a uimit o lume întreagă

Un motan degerat și lihnit de foame a atras simpatia internauților, după ce o femeie a dezvăluit cum i-a bătut în fereastră pentru a cere ajutor. Întreg momentul a fost, evident filmat, iar femeia a mărturisit că l-a luat în casă și l-a dus la veterinar.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că
O tânără din Marea Britanie a venit să petreacă pe litoral, la Constanța, și spune că "e groaznic": "Nu ne așteptam"
DIGI SPORT Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
Femeia care și-a cumpărat un avion pentru a nu mai plăti mereu două locuri a intrat pe teren și internetul ”a explodat”
DIGI FM Soția lui Ilie Năstase are
Soția lui Ilie Năstase are "sufletul încărcat": "Nu mai pot să trăiesc în minciună și să maschez totul"