Bucuresti | 102,8FM DAVID GUETTA - I DONT WANNA WAIT

Shakira nu a crezut că se va despărți vreodată de Pique: "M-am dedicat lui. Aveam încredere în 'până când moartea ne va despărți'"

Shakira
Shakira, în clipul piesei "El Jefe" / Foto: Profimedia

Shakira a mărturisit recent, într-un interviu pentru Billboard, că nu a crezut vreodată că va ajunge să se despartă de Gerard Pique, tatăl celor doi băieți ai ei.

"Prioritatea mea era căminul meu, familia mea", a spus superstarul din Columbia, la mai bine de un an de la separarea de fostul fotbalist al FC Barcelona. 

Shakira și Pique au fost împreună 11 ani și, deși nu au fost căsătoriți, viața lor se desfășura ca și cum erau. Formau o familie închegată, cu doi copii, și erau priviți drept un cuplu perfect. În ciuda diferenței de vârstă de 10 ani, aceștia nu au dat vreun semn că asta ar fi fost un impediment în calea iubirii lor. Totul s-a sfârșit însă când el s-a îndrăgostit de altcineva, iar cântăreața ar fi aflat într-un mod de-a dreptul hilar, dar foarte dureros.

Citește și: Shakira, zeiță într-o rochie aurie cu spatele gol, la gala MTV VMA 2023: „Cea mai frumoasă femeie din lume!”

Shakira și Gerard Pique

Shakira și Gerard Pique, în vremuri mai bune / Foto: Profimedia

"Am crezut în 'până moartea ne va despărți'. Am crezut în acel vis, aveam acest vis pentru mine, pentru copiii mei. Părinții mei sunt împreună de 50 de ani și se iubesc ca în prima zi, cu o dragoste care este unică și irepetabilă. Așa că știu că asta e posibil. Asta voiam pentru mine și copiii mei, dar nu s-a întâmplat", a declarat Shakira.

Citește și: Pique, mai îndrăgostit ca oricând. De mână cu Clara Chia, în Barcelona, după ce aceasta s-ar fi mutat în casa unde a locuit și Shakira

Cariera Shakirei a avut de suferit cât a locuit în Spania

Artista columbiană a mai mărturisit că i-a fost greu să se concentreze pe cariera ei cât timp a trăit în Barcelona cu fostul fotbalist. "Eram dedicată lui, familiei. A fost dificil să am grijă de cariera mea cât am fost în Barcelona. Logistic era complicat să am un colaborator acolo. Trebuia să aștept ca agendele să coincidă sau ca cineva să vină acolo. Nu puteam să-mi las copiii și să merg altundeva în afara casei mele să fac muzică. A fost greu să mențin ritmul". De când cu mutarea ei în SUA, și pașii făcuți de Shakira în industria muzicală au fost din ce în ce mai mari, iar piesele în care-și exprimă durerea despărțirii au readus-o din nou în prim-planul lumii întregi. Mai mult, plănuiește să înceapă un turneu mondial în 2024. 

Citește și: Shakira a aflat că a fost înșelată de Pique în timp ce tatăl ei era la Terapie Intensivă: “Toate mi se întâmplau în același timp”

Galerie foto

 

 

Top citite
01 Bianca, dansatoarea lui Dorian Popa/ Foto: Instagram
Reacția Biancăi, dansatoarea lui Dorian Popa, după ce a fost acuzată că l-a despărțit pe artist de Babs: „În ce filme sunteți?”
02 sore
Sore, dans în costum de baie pe plaja din Maldive și gesturi tandre cu iubitul de care e îndrăgostită până peste cap: "Sunt fericită"
03 Lavinia Pîrva și Ștefan Bănică/ Foto: Instagram
Cum gestionează Lavinia Pîrva gelozie în căsnicia cu Ștefan Bănică: „Pentru mine a fost destul de greu”
04 shakira (24)
Shakira, show electrizant la Coachella. A apărut pe scenă într-o rochie scurtă, în culorile focului
05 crbl si sotia lui, elena
Val de reacții de uimire, după ce CRBL a anunțat divorțul de Elena: "Tocmai spuneai că ea e plasa ta de siguranță"
ProFM
Theo Rose ProFM
Exclusiv! Theo Rose, în lacrimi: ,,E prima oara când vorbesc despre fostul iubit”
Pe aceeași temă
CRBL și elena
CRBL și soția lui divorțează, după 16 ani de căsnicie. Despărțirea la care nimeni nu se aștepta: "Cu inimile împovărate de tristețe"

CRBL a anunțat divorțul de soția lui, Elena, după un mariaj de 15 ani. Cei doi au fost văzuți drept unul dintre cele mai puternice și sudate cupluri din showbiz, dar iată că lucrurile au luat o întorsătură total neașteptată și separarea s-a produs. De pe paginile de socializare ale celor doi au dispărut pozele de cuplu, iar Elena și-a schimbat și numele de familie de pe Instagram, revenind la cel de dinainte de căsătorie.

Shakira releases 'Puntería' music video featuring Cardi B and stars former Coronation Street star Lucien Laviscount
Shakira și Lucien Laviscount, cel mai nou cuplu din lumea vedetelor. Prietenii artistei își fac griji pentru ea

shakira
Shakira, dezvăluiri neașteptate despre cei doi băieți ai ei: „Au detestat acest film!” Motivul pentru care nici ea nu a fost „mare fan”

Shakira, celebra cântăreață în vârstă de 47 de ani, a făcut dezvăluiri despre cei doi copii ai ei, Sasha și Milan, mărturisind că aceștia au detestat „Barbie”, filmul fenomen al anului 2023.

WTFun
Adriana Armanu, numerolog
Cum te influențează numărul casei în care locuiești. Adriana Armanu, la WTFun: „Fiecare spațiu de locuit transmite o vibrație!”

Numărul apartamentului sau casei în care locuiești indică o vibrație care transmite locuitorilor o anumită stare de spirit. Despre acest subiect a vorbit Adriana Armanu, numerolog, la WTFun, matinalul de la PROFM cu Drăcea și Bogdan.

dracea
Drăcea, cel mai iubit din competitia BUZZ HOUSE! A fost ONAIR la PROFM in fiecare dimineata!

Parcursul lui Drăcea în competiția BUZZ House a fost unul epic! Chiar dacă n-a ajuns în finală, Drăcea a fost unul dintre cei mai susținuți concurenți ai acestei ediții!

DSC09435
Cum recunoști prieteniile toxice în rândul copiilor. Taticool, la WTFun de la PROFM: „Părinții trebuie să intervină imediat!”

Dan Cruceru, cunoscut sub numele de Taticool, a venit la What the fun, matinalul de la PROFM prezentat de Drăcea, Ralu și Bogdan, unde a vorbit despre prieteniile toxice din rândul copiilor.

Partenerii noștri
PE ROZ Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani
Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

Dezvăluiri despre relația dintre Tom Cruise și fiul lui din căsnicia cu Nicole Kidman. Cu ce se ocupă Connor la 29 de ani

FILM NOW Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”
Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

Fiica cea mare a lui Bruce Willis, noi dezvăluiri despre starea de sănătate a actorului: „Ce mi se pare incredibil este cât de iubit este tatăl meu!”

DIGI WORLD O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?
O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

O iluzie optică a făcut vâlvă pe rețelele sociale. Poți să ”vezi” cele trei creaturi din imagine în 15 secunde?

DIGI ANIMAL WORLD Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”
Un câine s-a trezit în miezul nopții ca să păzească jucăriile spălate și lăsate la uscat în balcon: ”Se temea să nu-i fie furate!”

Loialitatea unui câine este uriașă chiar și când vine vorba de jucării, iar acest lucru este confirmat de un patruped care s-a trezit în miezul nopții ca să aibă grijă de lucrurile sale.

DIGI LIFE Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
Italia va avea un tren de lux numit „La Dolce Vita Orient Express”. De când va circula. Creştere uluitoare de preţ cu 75% în 16 luni
DIGI24 Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
Cine a ucis-o pe Karen în 1966? Misterul a fost elucidat abia acum, iar descoperirea a provocat stupoare
DIGI SPORT FOTO ”A venit Iepurașul”. Un milionar român și-a lăsat ”mută” iubita cu 24 de ani mai tânără
FOTO ”A venit Iepurașul”. Un milionar român și-a lăsat ”mută” iubita cu 24 de ani mai tânără
DIGI FM O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”
O mamă nu și-a crezut copilul care îi spunea că are monștri în dormitor. Problema era mult mai gravă: „S-a aprins ca de Crăciun”